Soğan kürü yaptım regl dönemim gecikti

cerenimo75

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
2
2
30
Kızlar Selam 🤗
Ben yaklaşık 10 yıldır polikistik overlere sahibim bunun için doğum kontrol hapı kullandım 20li yaşlarımın başında ama beni kurtaran tek şey soğan kürü oldu. 10 yıldır ara ara her zaman içerim, 6 ayı tamamladığımda adet düzensizliğim başlar ve ben de soğan suyuna başlarım... Sonraki 6 ay çok rahat olurum ve bir daha gecikme olmazdı... 3 aylık evliyim ve geçen ay regl dönemim gecikti, bu yüzden tekrar bu ay soğan kürüne başladım bana çok iyi geldiğini bilirim çünkü. Ama ilk defa soğan küründen sonra reglim bu kadar gecikti, yaklaşık 1 hafta oldu. Hamile kalmış olabilir miyim bilmiyorum ama 7 günü geçince hemen gidip kan testi yaptıracağım. Daha önce kullanmış biri olarak söylüyorum eğer poliplerinizin boyutu çok büyük değilse soğan suyu bir mucize ve tabii ki zayıflamak çok çok önemli. Poliplerin en büyük düşmanı kilo almak ve regl dönemlerinde çikolata tüketmek... Çikolata büyümesini desteklediği için çikolata renkli kist diyorlar zaten. Adetin bitiminden 3-4 gün sonra başlamak ve 15 gün boyunca sabah akşam içmek gerek. Ben 14 gün içtim unuttuğum 1 gün oldu ama bu süreçte çok faydasını gördüm. Yeni evli olduğum için cinsel ilişki sırasında çok ağrı yaşıyordum ama ilk defa soğan suyunu içmeye başladığımda rahat bir birlikteliğim oldu. Hamile miyim bilmiyorum ama Allah önce hazır olanlara ve uzun süredir yol gözleyenlere versin, bana da hayırlısıysa versin... Hepinizi öpüyorum :))

X