Ben Haziran ayında başladım soğan kürüne, bende pko'luyum. Normalde regl'nin 10. günü başlanır diyorlar fakat ben ilaçsız regl olamadığım ve düzensiz periyodum olduğu için kafama göre başladım. İlk ay; 8. günde kahverengi akıntı şeklinde kanamam geldi. ama ben 15 gün boyunca kullanmaya devam ettiğim soğan kürünü. 7-8 gün kesik kesik akıntılar şeklinde geldi. İkinci küre 21 temmuzda başladım; 27 temmuzda tam manasıyla regl oldum. Hayatımda ilaç kullanmadan ilk kez tamı tamına bir regl dönemi geçirdim diyebilirim. Tam 7 gün sürdü; pko olmayan sağlıklı bayanların gibi ilk 3-4 gün çok yoğundu. Eşimle çocuk istiyoruz. Daha ikinci denemem olduğu için adet periyodumu tam kestiremiyorum o nedenle yumurtlama günümü varsayımsal tahmin etmeye çalışacağım. Ve küre 2 ay daha devam edeceğim çünkü kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum.
Sizde hiç endişe etmeyin derim; benim önceliğim adetimin bir düzene girmesi ilk etapta zaten ondan sonra uygun zamanda çocuk sahibi olacağımıza inanıyorum; hepimize hayırlısını dilerim