Napıcaz böyle bilmiyoeum doktor ilaç verdi hala sokulemedimAynı durumda bende varım 2 ekimde adet bitikten 5 gün sonra başladım düzenli 15 gün içtim 2 kasımda adet olmam gerekti 11 gün geçti hayla bişey yok idrar testleri yaptım sürekli pazartesi kan vericemkeşke yapmasaydım
Havlucan kökü al aktardan o direk söküyor ben birazdan kan vericem gebelik yoksa kür yapıcamNapıcaz böyle bilmiyoeum doktor ilaç verdi hala sokulemedim
Havlucan mi o ne ki ipi defa duydum canim ben tarlusal kullandım biteli 7 gün olduHavlucan kökü al aktardan o direk söküyor ben birazdan kan vericem gebelik yoksa kür yapıcam
Ben bi ara geçikme daha yaşamıştım havlucan kökü kaynattım içtim 2 gün içinde geldi adetim eskilerden bilirim havlucan kökü aktarlarda satılır internetten araştır istersenHavlucan mi o ne ki ipi defa duydum canim ben tarlusal kullandım biteli 7 gün olduregl gelmedi hala
Tekrar etmeyin bir daha bende denemeyeceğim ben 2 barsak içebildim belki de ondan çok etkilemedi siz çok içmişsiniz...Keşke 2 gün olsa 2 reglim geliyor hala ortada regl yok fsh yükselmiş biraz evet fark ettim onu
15 gün tek bardak içtim akşamları göğüslerim karnım sis patlicam ama hala regl gelmedi 2 reglim geliyor 20 sinde korkmaya başladım yaTekrar etmeyin bir daha bende denemeyeceğim ben 2 barsak içebildim belki de ondan çok etkilemedi siz çok içmişsiniz...
gerçekten çok uzun sürmüş bence doktora görünün muhakkak bir hormonlarınıza baksın fsh yükseldiyse düşmesi de zaman alıyor sıkıntı yani hormonlar ha deyince değişmiyor da....15 gün tek bardak içtim akşamları göğüslerim karnım sis patlicam ama hala regl gelmedi 2 reglim geliyor 20 sinde korkmaya başladım ya
Saol canimTekrar etmeyin bir daha bende denemeyeceğim ben 2 barsak içebildim belki de ondan çok etkilemedi siz çok içmişsiniz...
Kist ağrı sizi yaptimi birde kazanma adet oldunuzBende yapmistim benimde gecikme oldu doktora gittim kist olustugunu söyledi ve bende tuaf bi sekilde enfeksiyon da yapti herkese yarayan bana yaramiyo
Stres yaptıkça daha çok gecikecek benim bir kere 20 gün gecikti ve hiç gecikmezdi stresten sırf sakin ol arkadaşım zencefil ve kekik suyu söktürür ayrıca nar suyu içip tempolu yürüyüş de yapınca faydasını gördüm gelicektir endişelenme rezervim benim de düşük stres sakın yapma sevgilerimle15 gün tek bardak içtim akşamları göğüslerim karnım sis patlicam ama hala regl gelmedi 2 reglim geliyor 20 sinde korkmaya başladım ya
Kist ağrı sizi yaptimi birde nezamana adet oldunuz ilac falan verdimi ben 10 gun gecikme ile gittim kist yok ddi
Çok sağol canim 2 gün kekik suyu yaptim adet yogasi yaptım tarlusal bitti bugün 8 gün umarım gelir çok panik oldum gece gündüz aklımda yaStres yaptıkça daha çok gecikecek benim bir kere 20 gün gecikti ve hiç gecikmezdi stresten sırf sakin ol arkadaşım zencefil ve kekik suyu söktürür ayrıca nar suyu içip tempolu yürüyüş de yapınca faydasını gördüm gelicektir endişelenme rezervim benim de düşük stres sakın yapma sevgilerimle
Doktora gittim tarlusal verdi bakti kist yok dedi ilaç biteli bugün 8 gün 10 gün e kadar gelir dedi gelmezse randevum var gidicem yine doktoragerçekten çok uzun sürmüş bence doktora görünün muhakkak bir hormonlarınıza baksın fsh yükseldiyse düşmesi de zaman alıyor sıkıntı yani hormonlar ha deyince değişmiyor da....
bir iki aya da düzene girer inşallah tekrar denemeyin bence...Doktora gittim tarlusal verdi bakti kist yok dedi ilaç biteli bugün 8 gün 10 gün e kadar gelir dedi gelmezse randevum var gidicem yine doktora
Anlıyorum seni canım ben de yaşadım ama inan ki sakinleştiğin an geliyo hormonların dengeye gelir dediğim gibi nar suyu yürüyüş pilates iyi geliyor zencefil de öyleÇok sağol canim 2 gün kekik suyu yaptim adet yogasi yaptım tarlusal bitti bugün 8 gün umarım gelir çok panik oldum gece gündüz aklımda ya
Adetim 10 gün gecikti vee cok agri yapiyoduKist ağrı sizi yaptimi birde kazanma adet oldunuz
Kendiliğinden mi ilaçlami regl oldun peki canim bende oyle ağrı yok sadece regl olcakmisim gibi hafif sizi oluyo gidiyor sonraAdetim 10 gün gecikti vee cok agri yapiyodu
Aynen benimde oyle oldu yok ilac kullanmadim kendiligmden oldum canjmKendiliğinden mi ilaçlami regl oldun peki canim bende oyle ağrı yok sadece regl olcakmisim gibi hafif sizi oluyo gidiyor sonra
Insallah benimde olur 10 gün bekledim gelmedi ilaç kullandım nerdeyse 20 gün oldu hala regl yokAynen benimde oyle oldu yok ilac kullanmadim kendiligmden oldum canjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?