Soğan kürü yapıp hamile kalanlar bilgi versin

Bende yapmak istiyorum ama nasil yapacagim tam bilmiyorum
Merhaba canım adetin bitiminden 7 gün içinde başlamalısın sabah akşam aç karnına içmen gerek 2 su bardağı hazır suyu kaynat kaynayınca bir adet orta boy soğanı dışında ki kahverengi kabuğunu soy tencereye at sadece 5 dakika kaynat altını kapat ilk sıcaklığı çıkınca ama ne çok sıcak olucak nede ılık orta sıcaklıkta aç karnına yudum yudum iç 15 gün boyunca bende ilk defa bu ay yaptım reglime 4 gün var bekliyorum inşallah güzel haberler veririm de sana umut olur

İnşallah canim benim.isteyen herkese evlat versin Allah benim Bu gün adetin üçüncü günü simdi başlasamı acaba soğan kürüne birde ben çörek otu tarçın karışımına başladım kendim hazirladim toz tarçın aldim çekilmiş çörek otu aldim bala karsdirdim 10 onu yiyeceğim insallah faydası olur

Canım bence iki kürü birden yapma soğan kürü kistler ve enfeksiyon için ama hamile kalanda çok bal çörekotu tarçın yumurta gelişimi için ben eğer reglim gelirse eğer ben incir kürü ve havuç kürü uygulayacağım

Ben çörek otu bala tarcina bu gün sabah başladım soğan kuru de adetin 6 günü başlayın bir kisti eritir diyeride yumurtayı gelişidir diye düşünüyorum Bende bu arada polikisti var o yüzden soğan kürünü o yüzden yapmak istiyorum bal tarçın da yumurta gelişme ye yardimci oluyorumuş ya o yüzden ikisinin etkili ocağını düşündüm

Ben adetimin bitiminin 3. Günü sabah ve akşam aç karnına bir orta boy soğanı sadece dış kabuğunu soyup 4e bölüp 1 su bardağı kaynayan suyun içerisinde toplamda 5dk kaynattım.. Ilıktan biraz sıcak olduğunda süzüp içtim.. Soğan kürünü uyguladığım ay hamile kaldım .. Bebeğini kaybettim ama soğan kürününde hamile kalmakta iki etkisine inanıyorum..

Ay ne guzel allah anali babali böytsün darısı inşallah bize.

Ayyy canlarım benim ne kadar güzel kalplisiniz.. O bebeğimi 18. Haftamda kaybettim ama onun hemen ardından hiç adet olmadan Rabbim bana tekrar anneliği nasip etti.. Şimdi 32 haftalık olduk teyzeleri

Sogan kürü polistik over ve enfeksiyonlar için hamileliği arttırmak için civan perçemi otu ve kırk kilit otu öneriliyor araştırmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…