Ne Çok geciken var doktora gittinmi canim ilaç verir ama oda söktürür mu belli değilYaaa ben de aynı şeyi yaşıyorum bir ay olacak olmadım , ilk hafta bebek mi acaba diye sevindik bir sonra negatifi gördük. Soğan suyu içmiştim hani söktürüyordu bu ya
Evet doktora gittim pko teşhisi kondu tarlusal ile adet gördümMerhaba ilaç ile mi regl gördünüz peki
Rabbim şifaversin inşallahBende aynı durumdayım maalesef ilaç kullanıyorum şuan adet söktürücü
Suan hangi ilactasin canim senBende aynı durumdayım maalesef ilaç kullanıyorum şuan adet söktürücü
Tarlusal kullanıyorum bugün son günümdeyim ama ne gelen var ne gidenSuan hangi ilactasin canim sen
Insallah regl olursun canim bana fayda etmedi başka ilaca geçtik regl olursam olmazsan da bilgi verirmisin merak ettimTarlusal kullanıyorum bugün son günümdeyim ama ne gelen var ne giden
Dün son ilacı içtim bakalım bugün karnım baya ağrıyo inşallah olurumInsallah regl olursun canim bana fayda etmedi başka ilaca geçtik regl olursam olmazsan da bilgi verirmisin merak ettimeğer gelmezse hemen doktora git başka ilaç verir
Ayın 9 una randevu alabildim ancak hâlâ olmadımNe Çok geciken var doktora gittinmi canim ilaç verir ama oda söktürür mu belli değil
Sizin yine iyi erken ben almaya çalıştım 1 ay 2 ay sonraya veriyolarAyın 9 una randevu alabildim ancak hâlâ olmadım
Hâlâ gelmedimi reglim canimSizin yine iyi erken ben almaya çalıştım 1 ay 2 ay sonraya veriyolar
Canım şükür bugün oldum ya dışarıya çıkmıştım yeni geldim eve hissettim zaten baktım olmuşumHâlâ gelmedimi reglim canim
Ama yine de en kısa zamanda doktora gidicem bakalım.... tarlusal dan sonra üçüncü günüm de geldiCanım şükür bugün oldum ya dışarıya çıkmıştım yeni geldim eve hissettim zaten baktım olmuşum
Yaaaa darısı bana inşallah ne önemli bir şeymiş adet olmak bu ay anladım ,ne kadar gecikmeden sonra olmuştunuz ? Ay bir olayım evde koşturup halay çekeceğimCanım şükür bugün oldum ya dışarıya çıkmıştım yeni geldim eve hissettim zaten baktım olmuşum
Oh ne güzel sende tarlusal ise yaramış insallah bende olurum tez zamanda yaAma yine de en kısa zamanda doktora gidicem bakalım.... tarlusal dan sonra üçüncü günüm de geldi
Amin inşallah normalde döngüm 30 günde birdi ama 20 gün geciktim 50. Gün de oldumYaaaa darısı bana inşallah ne önemli bir şeymiş adet olmak bu ay anladım ,ne kadar gecikmeden sonra olmuştunuz ? Ay bir olayım evde koşturup halay çekeceğim
İnşallah canım yaa çok kötü bişey olmamak gerçekten bide benim vücudum ödem tuttu hemen kendimi patlayacak gibi hissediyordumOh ne güzel sende tarlusal ise yaramış insallah bende olurum tez zamanda ya
66 gün oldu benim şaka gibi ilk defa başına geliyor bakalim ne zaman gelicek reglAmin inşallah normalde döngüm 30 günde birdi ama 20 gün geciktim 50. Gün de oldum
İnşallah sende bir an önce olursun canım ya bakalım benim de suanlik az az geliyor ama yarın tamamen sökülür inşallah66 gün oldu benim şaka gibi ilk defa başına geliyor bakalim ne zaman gelicek regl
Benimde ilk defa başıma geldi valla66 gün oldu benim şaka gibi ilk defa başına geliyor bakalim ne zaman gelicek regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?