Bende geçen ay adetime 1 gün kala soğan suyu içtim ve bu ay gecikme yaşıyorum 12 gün tarlusal kullanmaya başladım inşallah adet olurumMerhabalar en son adeti 24 eylülde oldum 2 aydır adet olamiyorum adet bitimi 15 gün sogan kürü yaptım ne olduysa ozaman oldu tarlusal kullandım ilaç bitti 17 gun gecti regl olamadim bugün doktorum triseguens diye ilaç verdi daha önce kullanan varmı günlük 1 adet kullanılıyor ama sen 2 adet kullan dedi ilaç bitince regl olcan dedi bu ilaç ise yararmı artık çok şiştim psikolojik olarak ta yıprandım afet olsaydım tüp bebeğe başlıcaktim adet olamiyorum diye oda kaldi
Insallah olursunuzBende geçen ay adetime 1 gün kala soğan suyu içtim ve bu ay gecikme yaşıyorum 12 gün tarlusal kullanmaya başladım inşallah adet olurum
İnşallah hayırlısı hakkımız daInsallah olursunuzben tarlusalla olmadım başka ilaca geçtim tam 2 aylık gecikmem var
Tarlusal söktürür yada sökdürmezse durumu buraya yazarmisin canim bilgi icinİnşallah hayırlısı hakkımız da
Tamam canım haberdar ederim daha bugün 3. Gün kullanımındayım hamilelik diye düşünmüyorum çünkü eşim uzakta en son 21 Eylül de ilişkimiz olmuştu onun üstüne günün de adet oldum ama bu ay gecikme yaşadımTarlusal söktürür yada sökdürmezse durumu buraya yazarmisin canim bilgi icin
Canım benim tarlusal kullanımin 3. Günü bugün biraz kahverengi leke şeklinde olmuş inşallah adetim de gelir bakalım adet gelene kadar ilacı kullanin diyolar kullanacamTarlusal söktürür yada sökdürmezse durumu buraya yazarmisin canim bilgi icin
Kullan sakin bırakma bana yaramadı tarlusal yaCanım benim tarlusal kullanımin 3. Günü bugün biraz kahverengi leke şeklinde olmuş inşallah adetim de gelir bakalım adet gelene kadar ilacı kullanin diyolar kullanacam
Kullanacagim bakalım senin neden işe yaramadı ki acaba hamilelik falan ihtimali var mıKullan sakin bırakma bana yaramadı tarlusal ya
Hamilelik yok ve cogu kisiyle konustum gecikme yasayan cok insallah sana yan etki etmezKullanacagim bakalım senin neden işe yaramadı ki acaba hamilelik falan ihtimali var mı
Suanlik yan etki yaşamadım hiç ara ara kahverengi akıntılarım oluyoHamilelik yok ve cogu kisiyle konustum gecikme yasayan cok insallah sana yan etki etmezmaalesef gebelik yok
Icerken bendede kahve akıntılar oldu canim regl günüm geldi 10 gün geçti regl olmadım tarlusal kullandım olmadim 2 ayı geçti başka ilaca başladım umarım olurumSuanlik yan etki yaşamadım hiç ara ara kahverengi akıntılarım oluyo
İnşallah olursun canım bende olurum inşallah insan stres oluyor olmayıncaIcerken bendede kahve akıntılar oldu canim regl günüm geldi 10 gün geçti regl olmadım tarlusal kullandım olmadim 2 ayı geçti başka ilaca başladım umarım olurum
Peki doktora gözüktün mü acaba ben ilaç bitsin olmasam yine doktora gözükmeyi düşünüyorum bundan 4 sene önce çikolata kistlerim vardı benim adetlerim düzensiz olurdu ama son 2 senedir hiç bir düzensizlik yasamiyordum yine ondan kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum bakalım adet olmazsam gidecegimIcerken bendede kahve akıntılar oldu canim regl günüm geldi 10 gün geçti regl olmadım tarlusal kullandım olmadim 2 ayı geçti başka ilaca başladım umarım olurum
2 kere gittim regl olunca sulu ultrosan cekilicek ve ertesibay tüp bebege baslicaz normalde ekim kasimda idi ama regl gelmedi napalim nasip böyle bekleyelim bakalm canımPeki doktora gözüktün mü acaba ben ilaç bitsin olmasam yine doktora gözükmeyi düşünüyorum bundan 4 sene önce çikolata kistlerim vardı benim adetlerim düzensiz olurdu ama son 2 senedir hiç bir düzensizlik yasamiyordum yine ondan kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum bakalım adet olmazsam gidecegim
Rabbim inşallah nasip eder2 kere gittim regl olunca sulu ultrosan cekilicek ve ertesibay tüp bebege baslicaz normalde ekim kasimda idi ama regl gelmedi napalim nasip böyle bekleyelim bakalm canım
Bende soğan kürü içtikten sonra 1 ay adet göremedimMerhabalar en son adeti 24 eylülde oldum 2 aydır adet olamiyorum adet bitimi 15 gün sogan kürü yaptım ne olduysa ozaman oldu tarlusal kullandım ilaç bitti 17 gun gecti regl olamadim bugün doktorum triseguens diye ilaç verdi daha önce kullanan varmı günlük 1 adet kullanılıyor ama sen 2 adet kullan dedi ilaç bitince regl olcan dedi bu ilaç ise yararmı artık çok şiştim psikolojik olarak ta yıprandım afet olsaydım tüp bebeğe başlıcaktim adet olamiyorum diye oda kaldi
Merhaba ilaç ile mi regl gördünüz pekiBende soğan kürü içtikten sonra 1 ay adet göremedim
Bende aynı durumdayım maalesef ilaç kullanıyorum şuan adet söktürücüBende soğan kürü içtikten sonra 1 ay adet göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?