Yaa yoldan geçen birini bile çevirsem ilk önerdiği soğan kürü olunca ben de ‘ madem bu kadar övülüyor ben de deneyeyim ‘ dedim. İlk kez duydum sizin söylediğiniziBenim gördüklerim de hormonlari bozdugu yönünde. Eskiden ben de kendim kullanmadigim halde bunu öneriyordum ama hormonlari bozulan çok kadın gördüm.
"Soğan kürü hormon" diye arama yaparsaniz uyelerin yorumlarini okursunuz.Yaa yoldan geçen birini bile çevirsem ilk önerdiği soğan kürü olunca ben de ‘ madem bu kadar övülüyor ben de deneyeyim ‘ dedim. İlk kez duydum sizin söylediğinizi
Hemen bakacağım, teşekkür ederim"Soğan kürü hormon" diye arama yaparsaniz uyelerin yorumlarini okursunuz.
Ben kullandım 9 sene önce kadar, çok şiddetli ağrım olmamıştı bilmiyorum belki kist falan yoktur o sebeple ağrı olmadıYaa yoldan geçen birini bile çevirsem ilk önerdiği soğan kürü olunca ben de ‘ madem bu kadar övülüyor ben de deneyeyim ‘ dedim. İlk kez duydum sizin söylediğinizi
Ben de yapmıştım canım bir zorunlu kürtajdan sonra soğan kürü şükür şimdi 9 yaşında oğlum var, bu ay regl olursam tekrar soğan kürune başlayacağım bir de innovita ovulasyon testi alacağım şifa olsun hepimizeBende bugün başladım cocuk için rabbim nasip eder inş soğan kürü ile cok hamile kalan var ayriyeten ovilasyon testi sipariş verdim yumurta takibi yapcam
Amin canım. Allah bagışlasın soğan kürü yaptıgınız ilk ay mı hemen tuttu. Ben bugün 2. GünümdeyimBen de yapmıştım canım bir zorunlu kürtajdan sonra soğan kürü şükür şimdi 9 yaşında oğlum var, bu ay regl olursam tekrar soğan kürune başlayacağım bir de innovita ovulasyon testi alacağım şifa olsun hepimize
Soğan kürü yaptım adetim bitince bidaki ay adet olmadım canımAmin canım. Allah bagışlasın soğan kürü yaptıgınız ilk ay mı hemen tuttu. Ben bugün 2. Günümdeyim
Ay İnş bende olmam bakayım basladım rabbim nasip ederse olur inşallah yarın Bi kadın dogum doktoruna gidecegimSoğan kürü yaptım adetim bitince bidaki ay adet olmadım canım
Bende pazartesi günü doktora gittim benim 24 mm kistim oluşmuş bebek için gonal f kullanıyordum bu ay aşılama isteyecektim kistten yapamadı. Bugün soğan kürüne başlıyorum doktorum önerdi. Ama aç mı tok mu içmem gerekiyor bilemedim siz nasıl kullandınızYa merhaba ben de birşey danışmak istiyorum, ultrasonda sol yumurtalığımda 24mm over kisti olduğu ortaya çıktı ve bu ay reglim 3 gün gecikti sizce ne yapmalıyım? Kist regl geciktirir mi? Yani adet ağrım var normal her ay olduğu gibi ama gelmiyor bir türlü.. Beni de sıkıntı basıyor regl olup atmak istiyorum kisti, şişkinlik ve ağrılarım da cabasıDoğum kontrol hapına başlayacağım bi regl olsam onun da kisti söktürdüğünü söylemişti doktor ama olamıyorum Hamile de değilim olmadığıma eminim o ay regl de oldum, geçen hafta test yaptım o da negatif çıktı. Karışık anlattım biraz biliyorum ama bu reglin gelmesi için ne yapmalıyım kistim için ne yapmalıyım Nolur yardım edin bana
Pco hastasiyim hemde ileri dereceMerhabalar, soğan suyu kürü kullanmaya yeni başlamış biri olarak merak ediyorum ki, bu kürü hali hazırda şuan kullanıyor veya geçmişte kullanmış onlar süreçleri hakkında bilgi verebilirler mi ? Kasıklarda ağrı mı oluşur ? Kullanma esnasında akıntı mı oluşuyor yoksa kuruyor mu ? Soğan suyu sonuçlarına dair çeşitli başlıklar ve yorumlar mevcut fazlasıyla ama sürecin içerisinde (10-15 gün) ne gibi etkilerin gözlemlendiğinde dair pek bilgi yok. Burada bu konuyu konuşursak hepimize ışık olur, okuyan herkes faydalanır? Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler
PCos yok bende ama iltihap var sürekli tekrarlanan. Fitil ve antibiyotik kullanıyorum hep. Ama acaba soğan kürü yapsam iltihaba da fayda eder mi birileri yazmış ama?Pco hastasiyim hemde ileri derece
iki cocugumada soğan kuruyle hamile kaldım
Ben iltihab için hic kullanmadim amma onada iyi gəldiyi soyleniyoPCos yok bende ama iltihap var sürekli tekrarlanan. Fitil ve antibiyotik kullanıyorum hep. Ama acaba soğan kürü yapsam iltihaba da fayda eder mi birileri yazmış ama?
Ya senin yorumlarına hep rastlıyorum ne kadar naif bir insansın ne güzel yorumlar yapıyorsun"Soğan kürü hormon" diye arama yaparsaniz uyelerin yorumlarini okursunuz.