• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü yapanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
209
81
48
30
Soğan kürüne başlamak istiyorum hem adet dönemlerim aşırı sancılı geçiyor hemde gebelik düşünüyorum.Soğan kürü uygulayanlar sadece sorum şu ne kadar süre içiliyor ve tecrübeleriniz neler paylaşır mısınız?

Soğan kürüne başlamak istiyorum hem adet dönemlerim aşırı sancılı geçiyor hemde gebelik düşünüyorum.Soğan kürü uygulayanlar sadece sorum şu ne kadar süre içiliyor ve tecrübeleriniz neler paylaşır mısınız?
Dünyanın en iğrenç şeyi ben 2 ay denedim biraz adet sancılarımı dindirmişti

Ben soğan kürü yaptım bu ay ama sanırım yanlış yapmışım. Her gün sabah akşam 2 bardak klorsuz suya 1 kabuklu soğan dört parçaya bölünüp 5 dakika kaynatılıyor. Aç karna 15 gün içiliyor. Ben sadece sabahları içtim faydasını göreceğimi sanmıyorum açıkçası.

Olabilir belkide nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama dr a gidelim senin için diye
Bak en kibarı şu canım eşinide al bi kadın doğuma gidip muayene ol orda doktor zaten eşine diyecektir senden test alalım die öyle daha kolay oluyor doktor deyince hemen kabul ediyorlar

Merhaba bende baslicam inşallah şimdi bildiklerimi yazayim
Adet bitiminden 2 gün sonra başlanıyor ve 15 gün içiliyor ve 6 ayda bir bu cok önemli her zaman yapilamaz bu kür.

Merhaba bende baslicam inşallah şimdi bildiklerimi yazayim
Adet bitiminden 2 gün sonra başlanıyor ve 15 gün içiliyor ve 6 ayda bir bu cok önemli her zaman yapilamaz bu kür.
Evet 15 gün içtikten sonra 6 ay yapılmıyor umarım faydasını görürüz 🤗

Ben soğan kürü yaptım bu ay ama sanırım yanlış yapmışım. Her gün sabah akşam 2 bardak klorsuz suya 1 kabuklu soğan dört parçaya bölünüp 5 dakika kaynatılıyor. Aç karna 15 gün içiliyor. Ben sadece sabahları içtim faydasını göreceğimi sanmıyorum açıkçası.
Belki yinede fayda eder etkili bir kür sonuçta

Yooo oda mı yapılıyor dr sadece ultrasondan alttan baktı ve herşey normal yumurtalıklar vs dedi tahlillerinde güzel dedi
Canım bana da öyle diyorlardı 10 aydır olmuo rahim filmi çektirdim meğerse bir tüp tıkalıymıs işlem sırasında açıldı.tıkalı olmasa bile film sonrasındaki 5 Ay çok önemli dediler

Yooo oda mı yapılıyor dr sadece ultrasondan alttan baktı ve herşey normal yumurtalıklar vs dedi tahlillerinde güzel dedi
Tabi eşimde de varikosel çıktı sperm hızı artırmak için hapa başladık ben çok sabırsızdım o yüzden 6 ay olmayınca hemen gittik ilaçla o sorunu da aştık şu anda hiç bir sorun yok diyorlar 1 defa olumsuz sonuç geldi temmuza kadar bekleyip aşılama yaptıracağım

Back