Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kaldınmı pekiGeçtiğimiz ay yapmıştım ben![]()
Hamile kaldınmı peki ☺
Hayırlısı olsun canım en azından hamile kalabiliyosun :)Kaldım ama kimyasal gebelik oldu malesef canım![]()
Hayırlısı olsun canım en azından hamile kalabiliyosun :)
Amin canıım.. başladım zaten bugün 6. Günüm az bi akıntı geliyo miğdemde sorun yok ve en çokta sanki stresimi azalttı bilmiyorum faydası varmıdır :) canım bir yıllık evliyim 5 aydır istiyoruz 2 doktora gözüktüm biri pko var dedi biri yok dediEvet inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız. Mutlaka yap birşey kaybetmezsin tabi mide sorunun yoksa. Ne kadar zamandır istiyorsun bebiş ?
Amin canıım.. başladım zaten bugün 6. Günüm az bi akıntı geliyo miğdemde sorun yok ve en çokta sanki stresimi azalttı bilmiyorum faydası varmıdır :) canım bir yıllık evliyim 5 aydır istiyoruz 2 doktora gözüktüm biri pko var dedi biri yok dedi
Evet canım bende annemin vesilesiyle başladım ne biliyim yeni ama çevre baskısı çok yoruyo beni 1 yıllık evliyim diyince tedavi oluyomusun diyolar insanlarımız çok değişik ne yazıkki e bide üstüne pko diyince doktor insan hepten geriliyorFaydası olur zararı olmaz canım, evet sağlıklı bir insan bile yıl'da 2 kez yapmalıymış. Daha çok yeni olur inşallah hayırlısı ile. Pko olsa bile burda nice pko olup hamilelik haberlerini aldığımız arkadaşlar oldu hiç korkma.
Evet canım bende annemin vesilesiyle başladım ne biliyim yeni ama çevre baskısı çok yoruyo beni 1 yıllık evliyim diyince tedavi oluyomusun diyolar insanlarımız çok değişik ne yazıkki e bide üstüne pko diyince doktor insan hepten geriliyorsen de herhangi bi sorun varmıydı soğan kürü işe yaradımı
Ya hormon testi yaptı ama amh falan demedi eşim bakılmadı benim sadece sabahları keçi boynuzu pekmezi yiyo kürü nasıl yapılıyoO çevre baskısı malesef hepimizde mevcut...evlenirsin hemen hamile kalırsın zor'un neydi biraz tadını çıkarsaydın derler. Çocuk düşünmezsin hayırdır olmuyor mu derlerbende sorun yoktu eşimdeydi ama ben yinede yaptım dediğin gibi kendimi iyi hissetmemi sağladı. Döllenme oldu ama bu soğan kürü sayesinde mi eşimin keçi boynuzu kürü sayesinde mi bilmiyorum Rabbim bilir. Amh hormon değerine baksalar belli olur pko olup olmadığın başka doktora görünürdüm sen olsam.
Ya hormon testi yaptı ama amh falan demedi eşim bakılmadı benim sadece sabahları keçi boynuzu pekmezi yiyo kürü nasıl yapılıyo
Çook teşekkür ederim canım benim Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda :)
peki akıntın falan çok oldumuBende yaptim sogan kürü doktor cok az kist var gibi dedi ertesi ay gittim tertemiz dedi ama hamile kalamadim şimdi süt maydanoz kürüne basladim
Akintim pek olmadi ama adetim bayaa fazla oldupeki akıntın falan çok oldumu
Bendende çok akıntı gelmedi acaba işe yaramıyomu diye düşündüm bian :)Akintim pek olmadi ama adetim bayaa fazla oldu
Bende cok umutla beklemistim diger ayi hamile kalamayinca umutlarim tukendi tekrar yapmadım cunku enfeksiyon kist vs yoksa yapmana gerek yok diyr dusunuyorumBendende çok akıntı gelmedi acaba işe yaramıyomu diye düşündüm bian :)
Bende pco ve polip var canım yoksa yapmazdımda.. peki sen kaç aydır istiyosun bebişBende cok umutla beklemistim diger ayi hamile kalamayinca umutlarim tukendi tekrar yapmadım cunku enfeksiyon kist vs yoksa yapmana gerek yok diyr dusunuyorum
O zaman kesinlikle yap canim geçirir bence kime sorsam geciriyor ama bi kac ay yap bence tam temizlesin. 1 yil 1 aydir deniyorum tik yok bu ay rahim filmi dicegim doktoraBende pco ve polip var canım yoksa yapmazdımda.. peki sen kaç aydır istiyosun bebiş