• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar Yapcaklar Gelin Birlikte Yapalımm 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bacılar 😁✋🏻
Tedaviye başlamak için doktora gittiğimde rahmimde 5.5 santimlik kist olduğunu gördük, doktor renkli ultrason çekmek için 7 ekime randevu verdi bende ultrason günüm gelmeden soğan kürüne başladım günde iki bardak içtim bugün 11. Gün pazartesi ultrason günüm inşallah kist gitmiştir 😇

Merhaba bacılar 😁✋🏻
Tedaviye başlamak için doktora gittiğimde rahmimde 5.5 santimlik kist olduğunu gördük, doktor renkli ultrason çekmek için 7 ekime randevu verdi bende ultrason günüm gelmeden soğan kürüne başladım günde iki bardak içtim bugün 11. Gün pazartesi ultrason günüm inşallah kist gitmiştir 😇
O sürece kadar ilaç verdi mi bana doğum kontrol hapı yazdı . adetin 3. Günü başladım 6 gün içtim daha içmek istemiyorum

Merhaba bacılar 😁✋🏻
Ay kistin gitmiştir inş gecen cumartesi 6 cm kist öğrendim pazar gününe başka doktora randevu aldım 1 haftada erimeye başladı mı bilmiyorum

Kızlar birde saraç oğlu bazı yerlerde soğan kabuğu soyulsun bazı yerlerde soymadan diyor napıyorsunz siz

Ben kabuğunu soyuyırum canım çook önce ki yıllarda kabuğu ile yaptım bi iki sefer ama sonra zahide yetişin programında yaparken gördüm bizzat o yüzdeb bende soyuyorum

Merhaba bacılar 😁✋🏻

İnşallah gitmiştir canımm adetinle akıp gitsin inşallah
Sen bizim için bi örneksin o zaman bizi haberdar et doktordan sonra 😍😍

Soğan suyu mu kistlere bire bir ama
Kistlere bire bir ama rahim duvarini incelitiyomus bilinçsiz yapılınca canım saracoglunun yazısında görmüştüm . Bir süresi vardi 15 gunmu öyle biseydi yanlış olmasın yapınca kuru 6 ay yapmayın rahim duvarini inceltiyo yaziyodu .bir araştırın isterseniz kızlar .

Kistlere bire bir ama rahim duvarini incelitiyomus bilinçsiz yapılınca canım saracoglunun yazısında görmüştüm . Bir süresi vardi 15 gunmu öyle biseydi yanlış olmasın yapınca kuru 6 ay yapmayın rahim duvarini inceltiyo yaziyodu .bir araştırın isterseniz kızlar .
A evet aynen en fazla 2 ay üst üste zaten onu biliyorum

Back