soğan kürü veya incir kürüyle hamile kalan var mı?

inşallah tutar cnm yaa.ama soğan suyunun faydasını gördüm benim adetlerim çok sancılı geçerdi bu sefer çok sancım olmadı..

cnmaksine benmöyle sancımolduki sana anlatamam bende yarın incire başlıyorum.. bugn soğan kürü sonnnn yihuuu bakalım ya faydası olacakmıııı

cnmaksine benmöyle sancımolduki sana anlatamam bende yarın incire başlıyorum.. bugn soğan kürü sonnnn yihuuu bakalım ya faydası olacakmıııı

hadi bakalım hayırlara vesile olur inşaallah.benim incir de 9..günüm bugün ama acayip iştah açıyor doymak bilmiyorum ben artıkkkkkk.

ben bal ve çörek otu aldım.birde kuru incir aldım.fakat inciri yiyorum.suyunu kaynatmıyorum.bu ay düğünüm var.hemen olsun istiyorum.fakat kont gitmiştim yumurtlaıklarında sorun yok hemen olur demişti doktor.ben belki ikiz olur diye yiyorum.ainşallah amin:))

kızlaar dün tedaviye başladı doktorum serophene ve glifor verdi pazartesi yine kontrole gidicem

kızlar nerelerdesiniz bi müjdeli haber verin artık hiç kimsede işe yaramadımı daha ...bende yaramadı açıkçası bugün bi şüpheyle gittim hastaneye hiç bişe çıkmadı moralim çok bozuk...

kızlarrrrrrrrrr nerelerdesinizz yaaa güzel haberler verin artık soğanda fayda etmedi yeni küre başladımmm siz neler yapıyosunuzzz :)))

kızlar merhaba ben de 3,5 yıllık evliyim incir kürüne başladım bu ay.. eşimde keçiboynuzu içiyo.. hamile kalan varmı bu kürlerlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…