• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü veya incir kürüyle hamile kalan var mı?

soğanı bilmem ama duymuştum.incirden eminim incir zamanı bol bol yiyin:)) yumurta ve sperm sayısını çoğaltıyor ve kalitesini arttırıyormuş.bu arada ablamda bende incir zamanı hamile kaldık.hatta bi yakınımda 2 senedir tedavi görüyordu ben demiştim yürüyüş yap kuru yada yaş farketmez incir ye demiştim şuan 4 haftalık hamile.:nazar:

walla ben bu mucizelere inanıyorum ama şu soğan kürüm bitsinde o zmn başlıcam bakalım işe yarıcakmı .

kızlar benim soğan kürüm pazar günü bitti bende hemen pazartesi günü incir kürüne başladım.başlamasamıydım acaba diye düşünüyorum.adeti bekliyim eğer olursam adet zamanımı yapıyım ne dersiniz......benim göğüslerim yumurtlama tarihinde beri şiş ve aşırı hassas dokunulmuyor.Normalde adetime bi hafta kala şişerlerdi ve bikaç gündür damarlarımın daha belirgin olduğunu görüyorum,bat 12 nisan.aranızda böyle belirtiler yaşayan varmı?

bu arada 6 yıllık evliyim 2 aşılama+1 tüp bebek başarısız:(((

Son düzenleme:
kızlar benim soğan kürüm pazar günü bitti bende hemen pazartesi günü incir kürüne başladım.başlamasamıydım acaba diye düşünüyorum.adeti bekliyim eğer olursam adet zamanımı yapıyım ne dersiniz......benim göğüslerim yumurtlama tarihinde beri şiş ve aşırı hassas dokunulmuyor.Normalde adetime bi hafta kala şişerlerdi ve bikaç gündür damarlarımın daha belirgin olduğunu görüyorum,bat 12 nisan.aranızda böyle belirtiler yaşayan varmı?

bu arada 6 yıllık evliyim 2 aşılama+1 tüp bebek başarısız:(((

canım incir kürüne başlaman ii olmuş zaman kaybetmemiş olursun..zaten saraçoğlunun sitesinde soğandan sonra başlanabilr yazıyo..göğsündeki şişlere gelince adetlerin düzenlimidir belki adet tarihin öne attığı için olabilir... yada inşAllah hamişsindirrr....... :nazar:

canım incir kürüne başlaman ii olmuş zaman kaybetmemiş olursun..zaten saraçoğlunun sitesinde soğandan sonra başlanabilr yazıyo..göğsündeki şişlere gelince adetlerin düzenlimidir belki adet tarihin öne attığı için olabilir... yada inşAllah hamişsindirrr....... :nazar:

evet canım adetlerim çok düzenlidir..bir iki gün göğüs ağrım hafiflemişti sonra yine arttı .hayırlısı inşallah hamileyimdir.Bunu nasıl istiyorum anlatamam...Çocuklara bayılıyorum ben ve Allah c.c ne diyor neyi çok seversenız onunla imtihan olursunuz..İşte gerçek:5:

evet canım adetlerim çok düzenlidir..bir iki gün göğüs ağrım hafiflemişti sonra yine arttı .hayırlısı inşallah hamileyimdir.bunu nasıl istiyorum anlatamam...çocuklara bayılıyorum ben ve allah c.c ne diyor neyi çok seversenız onunla imtihan olursunuz..işte gerçek:5:

bide bana sorrrr o hasreti nasıl çektiğimi bi bilsennnnnn :43:

3 yıl oldu cnm evlendiğimden beride korunmadım hiç..doktoras gittim bişeyn yokdedi herşey normal dedi..ama hala bekliyoruz nazlı bebeği..

3 yıl oldu cnm evlendiğimden beride korunmadım hiç..doktoras gittim bişeyn yokdedi herşey normal dedi..ama hala bekliyoruz nazlı bebeği..

aynen cnm bizde 6 yıl hiç korunmadık bizde de bi sorun yok.Allah bütün bebek isteyenlere versin inşallah çok fazla bekletmeden..

canım bende ıkıaydır sgan kuru uyguluyorum ve bısey olmadı ama ıttıhap temızlıyı ve canım kecı boynuzu kuru yap bıde havuc kuru bıde ben nı sıtede okudum ılıskıden sonra saga yat ben duz yatıyodum ama bu sefer oyle denıcem ve bı dua var stersen verım valla ben bu sefer sıkı tutacam bu a nasıp

mrb cnm sende hamile kalmaya uğraşıyosun bende :(
kür kullanuyosun anladığım kadarıyla bu linke tıkla istersen sana belki yardımcı olabilirim...

İbrahim Saraçoğlu Hamilelik Kürü - YouTube

bide cnm hayıt tohumu duydunmu bilmiyorumm....

Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.
Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.

Hayıt tohumu ile kısırlık tedavisi
Bilindiği üzere kadınlarda hormon dengesizliği kısırlık sorununa da sebep olabilmektedir. Bu yüzden hayıt otu yumurtlama periyodunu düzenleyerek gebelik şansını arttırmaktadır. doğum kontrol hapı kullanımı sonlandırıldıktan sonra vücudun eski hormon dengesine ulaşabilmesine hayıt bitkisi yardımcı olmaktadır. Bu bitki aynı zamanda hem kadınlardaki hem de erkeklerdeki, hormon bozukluğuna bağlı, tüylenmeler için de faydalıdır.
Açıcı ve söktürücü özeliği vardır. kadınların adet kanamalarını düzeltir. Hazımsızlığa faydalıdır, mide ve bağırsak gazlarını giderir. Karın ağrısını ve ishali keser. Karaciğer ve dalak tıkanıklıklarını giderir, kalp çarpıntısına, baş dönmesine, uykusuzluğa faydalıdır. Ayak şişlerini indirir. Akrep ve arı sokmalarına fayda verir.
Yüksek ateşe, adet sancısına, gaz sorununa iyi gelen ve idrar söktürücü özelliği olan hayıt otu özellikle kadınlar için çok faydalıdır. Özellikle de regl dönemlerinde adet sancısı sorunu yaşayan kadınlar için hayıt bitkisi oldukça yararlıdır. Regl öncesi dönemdeki stres, adet gecikmesi, göğüslerde hassasiyet, ağrılar, adet krampları ve depresyon için etkili bir bitkidir.

kısırlık ve hayıt:[/COLOR][/FONT] kısırlık bitkisel tedavisi için kullanılacaksa, kısırlık sorunu olan kadının 3 ay süresince sabah ve akşamları birer süzen poşet hayıt çayı içmeleri gerekmektedir. Hayıt suyu adet düzene girdikten sonra veya gebe kalındıktan sonra artık içilmez

Son düzenleme:
evet cnm izledimm Allah razı olsun ibrahim saraçoğlu' ndan ... o kadar insana yardımıcı oldu o kadar insanın duasını aldıki Allah binlerce kez razı olsunn.. aynı zamanda inşAllah bir an önce bebişimize kavuşuruzz.. :nazar:

evet cnm izledimm Allah razı olsun ibrahim saraçoğlu' ndan ... o kadar insana yardımıcı oldu o kadar insanın duasını aldıki Allah binlerce kez razı olsunn.. aynı zamanda inşAllah bir an önce bebişimize kavuşuruzz.. :nazar:

evet cnm allah ondan razı olsun bizim drumuz kendisi. telde bile tdavi oluyoruz ona... dr ların anlamadığını o bildi allah ondan razı olsun..
okadar mütevazı samimiki gerçekten konuşurken hiç kasmıyosun kendini...
inş kavuşuruz cnm isteyen herkese nasip olsun evlat..

Back