• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü veya incir kürüyle hamile kalan var mı?

benimde soğan kürümün 11. günüydü bugün ama regl oldum.. 15. nden sonra incire başlıcam hayırlısı artık ama mayı ayından çok umutluyuminşAllah umduğumuz gibi olur yaa inşAllah.. :nazar:

regl olduğundada devm edebilirsin 15.gününü doldur bırakma cnm... bişey olmaz..
inş cnm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. ben ay tarih veremiyorum bizde sağlık sorunları var :14::14::14:

yok yok bugn 11. günüm 15. günden sonra incire başlıcam bırakırmıyım giç bu fırsatıı..:1: bide kistim vardı benim bitsin ay otasında yine kontrole gidicem bakalımmm.. umudunu kaybetme canım olucak ben inanıyorumbelkide aynı anda olucak bizimkisi.. :1:

yok yok bugn 11. günüm 15. günden sonra incire başlıcam bırakırmıyım giç bu fırsatıı..:1: bide kistim vardı benim bitsin ay otasında yine kontrole gidicem bakalımmm.. umudunu kaybetme canım olucak ben inanıyorumbelkide aynı anda olucak bizimkisi.. :1:

inş cnm... benimde kistlerim vardı evlenmeden önce yapmıştım ben soğanı..
şimdi dr lar yok kist falan diyo rahmin temizlenmiş diyoo ... inş sendede öle olur cnm...
sağlıkla kucağmıza alalım bebişlerimizi :16::16::16::16::16::16:

ben istanbul şişlide otruyorum cnm... işten yeni ayrıldım ve daha önce üye olmştum bu siteye öyle biz göz atayım derken.. bu kürleri falan okudum. tesadf eseri sonra konu açtım.. bu ayı bu şekilde evde dinlenerek geçirmeye çalışıyorum umudumu kaybedicekken yeni yeni şeyler öğreniyouz hayattan bi daha sımsıkı sarılıyorum isteklerime böyle işte..:34:

ben istanbul şişlide otruyorum cnm... işten yeni ayrıldım ve daha önce üye olmştum bu siteye öyle biz göz atayım derken.. bu kürleri falan okudum. tesadf eseri sonra konu açtım.. bu ayı bu şekilde evde dinlenerek geçirmeye çalışıyorum umudumu kaybedicekken yeni yeni şeyler öğreniyouz hayattan bi daha sımsıkı sarılıyorum isteklerime böyle işte..:34:

ne güzell.... bende bu site sayesinde çok şey öğrendim gerçekten... yararlı konuları var....
dinlen ne güzel iş bebiş oluncada dinlenirsin :))

aynennn ya benimki istiyosan çalışistemiyosan çalışma dio ama ben evde duramıyorum.. en son işimde mesailer vardı evde sıkıntı yaratmaya başladı çıktım o yüzden.. hamişkalınca 8. aya kadar çalışcam yine ama.d.d bide üniv. okuyorum aynı zamandaa:1:

aynennn ya benimki istiyosan çalışistemiyosan çalışma dio ama ben evde duramıyorum.. en son işimde mesailer vardı evde sıkıntı yaratmaya başladı çıktım o yüzden.. hamişkalınca 8. aya kadar çalışcam yine ama.d.d bide üniv. okuyorum aynı zamandaa:1:

hmmm yoğunsun sen anladım benn :)) kolay gelsin sana... bende evde pinekliyorumm...:53::53::53::53:

hmm.. anladm. benim ablamda senin gibi evde sürekli bi yere çıkıcaksa eniştem olmadan çıkamıyo .. bide 5 ay önce bebişleri oldu 5 aydır daha dün dışarı çıktı :53: oda hava güzel diye.. olsun eşinin olduğu her yer sana paristir.. evliliğin tadını çıkar canım..

hmm.. anladm. benim ablamda senin gibi evde sürekli bi yere çıkıcaksa eniştem olmadan çıkamıyo .. bide 5 ay önce bebişleri oldu 5 aydır daha dün dışarı çıktı :53: oda hava güzel diye.. olsun eşinin olduğu her yer sana paristir.. evliliğin tadını çıkar canım..

öle yapıyorum napıyım cnm ben memnunum.. tek onun canı saolsunda ben otururum evde :))
cnm ben çıkıyorum gör tekrar ... iii geceler cnm :3::3::3:

incir kürü yapıp hamile kalan varmı varsa bebek tek mi çift mi? yumurtlamayı arttırıyormuş o yüzden soruyorum

adet oldum kızlar dünn battan 6 gün önce...soğan suyu erken getirdi adetimii..incir kürüne devam 7.günüm.inşallah bundan sonuç alırım...

adet oldum kızlar dünn battan 6 gün önce...soğan suyu erken getirdi adetimii..incir kürüne devam 7.günüm.inşallah bundan sonuç alırım...

canım inşAllah etkili olur benimde soğ kürüm bitiyo az kaldı son 2 gün başlıcam incire bende bakalım... hee bu arada dün fal baktırdm adam kendisi gebelik görüyorum falan dedi vede çok şey bildi şaşırdımkaldım.. fala inanma falsızda kalma misali ama çok etkilendim bakalım inş tutardaaa...

Back