- Konu Sahibi theparadise
-
aynen cnm inşAllah... bu arada sen soğanımı yapıyosun incirimi yada ikisinidemi..
cnm benim incir bitti.. soğana başlıcam bu hafta nasip bakalım...
benimde soğan kürümün 11. günüydü bugün ama regl oldum.. 15. nden sonra incire başlıcam hayırlısı artık ama mayı ayından çok umutluyuminşAllah umduğumuz gibi olur yaa inşAllah..
yok yok bugn 11. günüm 15. günden sonra incire başlıcam bırakırmıyım giç bu fırsatıı..bide kistim vardı benim bitsin ay otasında yine kontrole gidicem bakalımmm.. umudunu kaybetme canım olucak ben inanıyorumbelkide aynı anda olucak bizimkisi..
ayyyy inşAllahhhhh .....nasıl motive oluyorum şu an anlatamam...
ben istanbul şişlide otruyorum cnm... işten yeni ayrıldım ve daha önce üye olmştum bu siteye öyle biz göz atayım derken.. bu kürleri falan okudum. tesadf eseri sonra konu açtım.. bu ayı bu şekilde evde dinlenerek geçirmeye çalışıyorum umudumu kaybedicekken yeni yeni şeyler öğreniyouz hayattan bi daha sımsıkı sarılıyorum isteklerime böyle işte..
aynennn ya benimki istiyosan çalışistemiyosan çalışma dio ama ben evde duramıyorum.. en son işimde mesailer vardı evde sıkıntı yaratmaya başladı çıktım o yüzden.. hamişkalınca 8. aya kadar çalışcam yine ama.d.d bide üniv. okuyorum aynı zamandaa
hmmm yoğunsun sen anladım benn :)) kolay gelsin sana... bende evde pinekliyorumm...
hedefim var ÇOCUK +KARİYERhavalar ısınıyo artık dışarıya çıkar gezersinn bol bol ..
hmm.. anladm. benim ablamda senin gibi evde sürekli bi yere çıkıcaksa eniştem olmadan çıkamıyo .. bide 5 ay önce bebişleri oldu 5 aydır daha dün dışarı çıktıoda hava güzel diye.. olsun eşinin olduğu her yer sana paristir.. evliliğin tadını çıkar canım..
adet oldum kızlar dünn battan 6 gün önce...soğan suyu erken getirdi adetimii..incir kürüne devam 7.günüm.inşallah bundan sonuç alırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?