- Konu Sahibi theparadise
-
kızlar benim soğan kürüm pazar günü bitti bende hemen pazartesi günü incir kürüne başladım.başlamasamıydım acaba diye düşünüyorum.adeti bekliyim eğer olursam adet zamanımı yapıyım ne dersiniz......benim göğüslerim yumurtlama tarihinde beri şiş ve aşırı hassas dokunulmuyor.Normalde adetime bi hafta kala şişerlerdi ve bikaç gündür damarlarımın daha belirgin olduğunu görüyorum,bat 12 nisan.aranızda böyle belirtiler yaşayan varmı?
bu arada 6 yıllık evliyim 2 aşılama+1 tüp bebek başarısız((
canım incir kürüne başlaman ii olmuş zaman kaybetmemiş olursun..zaten saraçoğlunun sitesinde soğandan sonra başlanabilr yazıyo..göğsündeki şişlere gelince adetlerin düzenlimidir belki adet tarihin öne attığı için olabilir... yada inşAllah hamişsindirrr.......
evet canım adetlerim çok düzenlidir..bir iki gün göğüs ağrım hafiflemişti sonra yine arttı .hayırlısı inşallah hamileyimdir.bunu nasıl istiyorum anlatamam...çocuklara bayılıyorum ben ve allah c.c ne diyor neyi çok seversenız onunla imtihan olursunuz..işte gerçek
bide bana sorrrr o hasreti nasıl çektiğimi bi bilsennnnnn
3 yıl oldu cnm evlendiğimden beride korunmadım hiç..doktoras gittim bişeyn yokdedi herşey normal dedi..ama hala bekliyoruz nazlı bebeği..
evet cnm izledimm Allah razı olsun ibrahim saraçoğlu' ndan ... o kadar insana yardımıcı oldu o kadar insanın duasını aldıki Allah binlerce kez razı olsunn.. aynı zamanda inşAllah bir an önce bebişimize kavuşuruzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?