soğan kürü ve yakı ile hamile kalan var mı?

Kaç yaşındasın sen canım? ve problemin ne?

29 yaşındayım vajinismusum yenemedim. herkes bebek soruyor ayrıca adet düzensizliğim var pkoluyum. aşırı gergin biriyimm.hayat bana çok zorr (

29 yaşındayım vajinismusum yenemedim. herkes bebek soruyor ayrıca adet düzensizliğim var pkoluyum. aşırı gergin biriyimm.hayat bana çok zorr (

aynen bendımde su an adetım gecıkıyor bu durum dedıgın gıbı cok gergınlık yapıyor hastanelerden bıktım

cnm cok guzel bır paylaşım olmuş bende baslıycam bakalım bu ay adet olabılecekmıyım :26: pekı sımdı adet olmak ıcın ıcebılır mıyım? :26: sokturucu kullanmak ıstemıyorum ilaçları hıc sevmem hep bırlıkte içelım bakalım bebışlerımız olacak mı

Canım son kez en azından söktürücüyü kullan ki başlıyabilesin bu kürlere rabbim bizede evlat versin inşallah

Canım son kez en azından söktürücüyü kullan ki başlıyabilesin bu kürlere rabbim bizede evlat versin inşallah

amin cnm inş ama salı gunune randevu aldım once bır hastaneye gıdıyım umudum yok ama hamılelık falan varsa sokturucu tehlıkelı olur bılıyorsun dr kullan derse kullanırım

amin cnm inş ama salı gunune randevu aldım once bır hastaneye gıdıyım umudum yok ama hamılelık falan varsa sokturucu tehlıkelı olur bılıyorsun dr kullan derse kullanırım
Hmm doktora gittinde söktürücü verdi de kullanmak istemiyosun sandım umarımmmmm hamişsindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…