• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü ve yakı ile hamile kalan var mı?

çook tşk ederim canım yarından itibaren başlıcam inş.. düzelirr. evde o kadar umutsuz ve mutsuzum ki beni görenler şaşırıyor öyle değişmiş öyle çökmüşüm ki düşünmekten stresten :((eski resimlerimle şimdiki resimlerim arasında 10 yaş fark var sanki :((
Kaç yaşındasın sen canım? ve problemin ne?

29 yaşındayım vajinismusum yenemedim. herkes bebek soruyor:( ayrıca adet düzensizliğim var pkoluyum. aşırı gergin biriyimm.hayat bana çok zorr :((

29 yaşındayım vajinismusum yenemedim. herkes bebek soruyor:( ayrıca adet düzensizliğim var pkoluyum. aşırı gergin biriyimm.hayat bana çok zorr :((

aynen bendımde su an adetım gecıkıyor bu durum dedıgın gıbı cok gergınlık yapıyor hastanelerden bıktım :43:

1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.Gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.

-Bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.

-Ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.

-Bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.
Diyeokumuştum canım ve yaptım adeti hakikaten düzenliyor ve şimdide incir jürünü yapıyorum. O da şöyle:

[/I]adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen
telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:))
Alıntı..

Bunu okudum ve yapmaya karar verdim canım istersen sende yap bbeebişlerimiz bizi daha fazla bekletmeden gelir inşallah göbişimize ve kucağımıza

cnm cok guzel bır paylaşım olmuş bende baslıycam bakalım bu ay adet olabılecekmıyım :26: pekı sımdı adet olmak ıcın ıcebılır mıyım? :26: sokturucu kullanmak ıstemıyorum ilaçları hıc sevmem :50: hep bırlıkte içelım bakalım bebışlerımız olacak mı :emir_bebek::emir_bebek:

cnm cok guzel bır paylaşım olmuş bende baslıycam bakalım bu ay adet olabılecekmıyım :26: pekı sımdı adet olmak ıcın ıcebılır mıyım? :26: sokturucu kullanmak ıstemıyorum ilaçları hıc sevmem :50: hep bırlıkte içelım bakalım bebışlerımız olacak mı :emir_bebek::emir_bebek:
Canım son kez en azından söktürücüyü kullan ki başlıyabilesin bu kürlere rabbim bizede evlat versin inşallah

Canım son kez en azından söktürücüyü kullan ki başlıyabilesin bu kürlere rabbim bizede evlat versin inşallah

amin cnm inş ama salı gunune randevu aldım once bır hastaneye gıdıyım umudum yok ama :43: hamılelık falan varsa sokturucu tehlıkelı olur bılıyorsun :34: dr kullan derse kullanırım

amin cnm inş ama salı gunune randevu aldım once bır hastaneye gıdıyım umudum yok ama :43: hamılelık falan varsa sokturucu tehlıkelı olur bılıyorsun :34: dr kullan derse kullanırım
Hmm doktora gittinde söktürücü verdi de kullanmak istemiyosun sandım umarımmmmm hamişsindir canım :49:

Back