- 30 Aralık 2012
- 1.273
- 485
- 123
- Konu Sahibi Zeytinlerimm
Evet gittim kan verdim sonucumu bekliyorumcnm hastAneye gittin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gittim kan verdim sonucumu bekliyorumcnm hastAneye gittin mi?
Evet gittim kan verdim sonucumu bekliyorum
inşallah canım inşallahinş. kotu bişey yoktur hayırlısı
Bu arada canım eğer hamile kalmazsam soğan kürüne başlıyacam adetin 7. günü başlanıp 15 gün yapılıyomuş hadi bakalım hakkımızda hayırlısı:44:
Doktoru aradım gebelik yok dedi adet olunca gerçekten başlıyacam offfffffffevet ya öyleymiş ben bu ay baslamayı dusunuyordum ama 7. gun oldugunu bılmıyordum adetten 15 gun once içilir biliyodum ama gelecek aya inş. ben yakıyıda denıycm bugunler zaten ovulasyon gunlerım inş. bu ay olur
Doktoru aradım gebelik yok dedi adet olunca gerçekten başlıyacam offfffffff
Evet ya başka şeye odaklanamıyorum ki varsa yoksa bebişgebelık içinmi kan vermiştin sen? neyse üzme kendini hayırlısı olsun strestende olmuyormus baska seyler dusunmeye calış cnm :2:
Evet ya başka şeye odaklanamıyorum ki varsa yoksa bebiş
3 yıllık evliyim ya sen?sende haklısın ama daha yenı evlıyız zamnın tadını cıkaralım baska seylerle ugras kitap, elişi, bi yerlere git o zaman unutuluyo yoksa stres oluyo
Valla hamile kalmak sanıldığı kadar kolay değil Allah yardımcımız olsun ne diyim
Ben 4 yıl demiştim belliki büyük konuşmuşum ama soğan kürü Allah'ın izniyle kesin yapacamamin cnm amin ama ne biliym evlenmeden once 2 3 yıl istemem diyordum ama simdi...
Ben 4 yıl demiştim belliki büyük konuşmuşum ama soğan kürü Allah'ın izniyle kesin yapacam
Hayır canım artık yapma belki hamilesindir tehlikeli olabilirbende adete 15 gun kala baslasam olur mu acaba yanı yarın?
Hayır canım artık yapma belki hamilesindir tehlikeli olabilir
Yaa öylemiymiş ben yeni senden duydum canım kaçıncı günündeymiş bu kanamaartık bende adet olduktan sonra yapcam.bide kanama oluyormus heralde sogan kuru içilince :26:
Yaa öylemiymiş ben yeni senden duydum canım kaçıncı günündeymiş bu kanama
Bilmiyorum canım deneyip görecez artık İnşallah tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruzbu heralde yumurtalıklaarında falan kist olan varsa onu söktüğü içindi ama bendede olur diye korkuyorum