soğan kürü ve yakı ile hamile kalan var mı?

Yumurtlamaya faydası var canım zaten google yazarsan çıkar faydalanıp hamş kalanlarında yazısını okursun hem neyse ben ççıktım canım sonra görşrz

cnm kullandın mı sogan kurunu merak ettım gecmısı okudumda denıycem demıstın :26:

Merhaba Kızlar hamileliğim 5.ayındayım soğan kürü yaptım ve hamile kaldım 3 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyordu bir sürü doktora gittim tüm testleri eşim ve ben yaptırdım ikimizde de bir şey çıkmadı. Soğan kürünü temmuz ayında üstelik ramazanda yaptım 8 temmuzda kürüm bitti ve 20 temmuzda hamile kalmışım kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.

ben de eşimde de problem yok çok şükür..soğan suyu bi bana mı yaramadı( çok kez içtim..neyse demekki vesilem o değil..saraçoğlu kürlerini kullanıyrum dua ile..

Canım kistlerden dolayı adet olamamıştım ben de. Ama küre başladıktan 1 hafta sonra lekelenme şeklinde kanamam oldu ve 4 gün sürdü. Meğer kür kisti atmış ve o lekelenmemi de vücut adet günüm saydı. Lekelenmeden 16 gün sonra yumurtlama veeee sonrası bebiş. Allahıma şükürler olsun

Evet canım o esnada korunmadım. Ama zaten soğan kürü bittiğinde yumurtlamam gerçekleşti. Günde 2 kez uyguladım. Öğlen ve akşam yemeklerden önce

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun.. umarım en kısa zamanda hamile kalırsın.. ama akıntı olmasını kötüye yorumlama bazı kişilerde iyi derler. bende bir yıldır uğraşıyorum bu ay la beraber üç ay olacak soğan kürünün bende faydasını göreceğimede inanıyorum. gelecek ay daincir kürüne başlayacam hayırlısıyla.. geçen doktora gittim iltihap olabilir dedi ilaç yazdı bide mixovul fitil verdi bende sanıyorum arkadan kulanacam ne bileyim rahim için olduğunu ilk defa kullanacam bilemediğim için doktorada soramadım sende kullanmışsın işte benim aklıma takılan ilişki olursa sonrasında kullanalabilir mi ççünkü gece uyumadan önce kullanılıyormuş olur mu ki öyle şey ya bilmiyorum içime sinmiyor arkadaşlar bana cevap yazn lütfen korunayım mı bir hafta bu gün adetimin sekizinci günü bu gün başlayayım diyordum

dr sana kac gun boyunca kullan dedı? canım onu bana doktor 7 gun kullan dedı ve o gunlerde yanı 7 gun boyunca ilişki olmasın dedı yanı dıkkat et..
evet edetın bıttıgınde basla bence yumurtlama donemıne kadar kullanmıs olursun ama dedıgım gıbı ilşkiye sakın gırmeyın faydası olmayabılır dıkkat et Aynı zamanda 2 gun boyunca yakıyı da deneyebılırsın cnm Allah yardımcın olsun inş. bebısın olur

benimde adet duzensiz ama bu ay incir yaptim ve duzene girdi sende bir dene incir havuc kürü

mrb nargazeli syafalrı tam okumadım . yaptıın kürü srcaktım sana . ben 3 aydır adet olmuyorum senede bir yada iki defa oluyor böyle pkoluyum bende ama zayıfım kilo derdim yok. 4,5 yıldır evliyim bebeğim yok maleseff (( ne kürü önerirsin bana canım

1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.Gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.

-Bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.

-Ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.

-Bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.
Diyeokumuştum canım ve yaptım adeti hakikaten düzenliyor ve şimdide incir jürünü yapıyorum. O da şöyle:

[/I]adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen
telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:))
Alıntı..

Bunu okudum ve yapmaya karar verdim canım istersen sende yap bbeebişlerimiz bizi daha fazla bekletmeden gelir inşallah göbişimize ve kucağımıza

Son düzenleme:

çook tşk ederim canım yarından itibaren başlıcam inş.. düzelirr. evde o kadar umutsuz ve mutsuzum ki beni görenler şaşırıyor öyle değişmiş öyle çökmüşüm ki düşünmekten stresten (eski resimlerimle şimdiki resimlerim arasında 10 yaş fark var sanki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…