- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
- Konu Sahibi Zeytinlerimm
-
Bilmiyorum canım deneyip görecez artıkİnşallah tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz
Ha bide bal,tarçın,çörekotunu da denemeyi unutma.
Balı tarçını çörekotunu karıştırıyosun adetin 2. gününden başlayarak 12. gününe kadar 1 tatlı kaşığı yiyosun canımonu denerimde balıda çörekotunuda hiç sevmem ama bebiş için denerim tarifi nasıl onun
Balı tarçını çörekotunu karıştırıyosun adetin 2. gününden başlayarak 12. gününe kadar 1 tatlı kaşığı yiyosun canım
Yumurtlamaya faydası var canım zaten google yazarsan çıkar faydalanıp hamş kalanlarında yazısını okursun hem neyse ben ççıktım canım sonra görşrzfaydası oluyor mu gercekten neye faydası var?
Kızlar soğan kürünün yumurtlamada yardımcı olduğunu biliyorum ama yakıyı hiç duymadım
Yakı olayini bende duydum bizzat komsum soyledi vw zarari olmadini söyledi bana uygulayacaklardi musait bir zaman olmadi artik bayramdan sonra kesin denemeyi dusunuyorum.tavsiye ederim kizlar
Yakı olayini bende duydum bizzat komsum soyledi vw zarari olmadini söyledi bana uygulayacaklardi musait bir zaman olmadi artik bayramdan sonra kesin denemeyi dusunuyorum.tavsiye ederim kizlar
Yakıyı bilmem ama ben soğan kürüyle hamile kaldım. Zaten kürtaj sonrası kist oluşmuştu her iki yumurtalığımda da. Soğan kürü kullandım ve önce kistin tekinden kurtuldum, sonra da hamile olduğumu öğrendim15 günlük tek kür işe yaradı
Yakıyı bilmem ama ben soğan kürüyle hamile kaldım. Zaten kürtaj sonrası kist oluşmuştu her iki yumurtalığımda da. Soğan kürü kullandım ve önce kistin tekinden kurtuldum, sonra da hamile olduğumu öğrendim15 günlük tek kür işe yaradı
ayyy cok guzel cok sevindim senin adina ... sogan kurunu sen nasil uyguladin.. bugun sabah dr a gittim randevum vardi
yakı ne işe yarıyorr:26::26:bu yakıyı nasıl kullanıyorsunuz acaba? ne zaman ve ne kadar süre takıyorsunuz?:26:
aynen ya bende de adet düzensizliği adet sancısı ne ararsan varrrrrrrrrrr:26::26:ayy ne guzel cnm oncelıkle hayırlı olsun inş bendede işe yarar bende baslamayı dusunuyorum ama senın bu cevabından sonra kesın baslıyacagımm cok tesekkur ederımpekı adet duzensızlıgın varmıydı sımdı bende bu sorun cıktı ıyı gelır mı acaba? :26:
bu yakıyı nasıl kullanıyorsunuz acaba? ne zaman ve ne kadar süre takıyorsunuz?:26:
su eczanelerde satılan yakılar oluyo ya fiyatıda cok uygunmus. bende duyunca cok sasırdım ama heralde belınde bosluk olan kadınların bebegı tutmuyomus ya ondan tutmasını saglıyomus 2 gun boyunca belınde duruyormus enteresan degılmı bende denıycem ramazan bi cıksında oyle denemekte fayda var bence zararı olmaz tabi istanbulun sıcagındada durulmaz ya 2 gun ama herşey bebiş için...
denedin mi faydasi oldumu??banada yazarmisin canim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?