soğan kürü ve yakı ile hamile kalan var mı?

Kızlar soğan kürünün yumurtlamada yardımcı olduğunu biliyorum ama yakıyı hiç duymadım

Yakı olayini bende duydum bizzat komsum soyledi vw zarari olmadini söyledi bana uygulayacaklardi musait bir zaman olmadi artik bayramdan sonra kesin denemeyi dusunuyorum.tavsiye ederim kizlar

Yakıyı bilmem ama ben soğan kürüyle hamile kaldım. Zaten kürtaj sonrası kist oluşmuştu her iki yumurtalığımda da. Soğan kürü kullandım ve önce kistin tekinden kurtuldum, sonra da hamile olduğumu öğrendim 15 günlük tek kür işe yaradı

ayy ne guzel cnm oncelıkle hayırlı olsun inş bendede işe yarar bende baslamayı dusunuyorum ama senın bu cevabından sonra kesın baslıyacagımm cok tesekkur ederım pekı adet duzensızlıgın varmıydı sımdı bende bu sorun cıktı ıyı gelır mı acaba? :26:

ayyy cok guzel cok sevindim senin adina ... sogan kurunu sen nasil uyguladin.. bugun sabah dr a gittim randevum vardi

ayyy cok guzel cok sevindim senin adina ... sogan kurunu sen nasil uyguladin.. bugun sabah dr a gittim randevum vardi

aynen ya nası uyguladın hem ilişkiye girip hemde soğan kürü mü uyguladın?
bu yakıyı nasıl kullanıyorsunuz acaba? ne zaman ve ne kadar süre takıyorsunuz?:26:
yakı ne işe yarıyorr:26::26:
aynen ya bende de adet düzensizliği adet sancısı ne ararsan varrrrrrrrrrr:26::26:

hem soğan kürü yapıp hemde ilişkiye mi girdin canım? günde kaç kere uyguladın?

bu yakıyı nasıl kullanıyorsunuz acaba? ne zaman ve ne kadar süre takıyorsunuz?:26:

''yumurtlama günümü hesapladım adetin 1. gününden 12. gününe saydım ve tam 12. günü yakıyıı belimin tamm ortasına popo üstüü denilen bölgeye taktımm ve o ayy hamiş kaldım ve sonra bunu burdaki arkadaşlarımada söyledim herkesin denemesini istedim'' (baska mesajdan alıntı yaptım).. bende denıycem inşallah faydasını goruruz

Son düzenleyen: Moderatör:

denedin mi faydasi oldumu??banada yazarmisin canim??

denedin mi faydasi oldumu??banada yazarmisin canim??

yok cnm daha denemedım cunku adet olmadım duzensızlestı adetlerım yıne gecıktı ama arastırdım bayagı faydası oluyormus gercekten denemkten zarar gelmez bence bebiş için deger senın sorunun nedır? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…