soğan kürü ve kuru incir kürünü uygulayanlar

öncelikle şu bilgiyi vermek istiyorum polikistik over hastası olmakla polikistik over sendromu hastası olmak çok farklı şeylerdir.. sendromun diğer adı yumurtalık tembelliğidir adet görmede zorluk yaşanır ve sancılı adet sık görülür.. polikistik over hastalığında ise artık yanaklarda tüylenme erkek tipi kıllanma başlar.. eğer sendrom boyutundaysanız mutlaka bir gün çocuk sahibi olursunuz ve tedavisi de kolaydır ama sabır ister... çocuk isteyip istememe durumunuza göre ilaçlar verilir.. umudunuzu kaybetmeyin strese girmeyin eğer ağır ilaçlar özellklede antibiotik kullanıyorsanız yumurtlamada sorun olabilir ama mutlaka doktor kontrolüne zamanında gidin eğer iyi tedavi olursanız hiç sıkıntı yaşamadan bebek sahibi olursunuz.. hepinize acil şifalar

soğa kürürnün 3 aşamasına geldim ve ilk ikisinde problem olmadı adet oldum ama 3.den sonra hala bekliyorum denemekte payda var bence inşş 3.dende fayda görürüm:91:

fayda gören çok kişiyi duydum uygulamak lazım bende şimdilik soğan kürünü uyguluyorum önümüzdeki ay incire başlayacağım.sonuçları yazalım .

Son düzenleme:
etkisini gören varmı arkadaşlar incir kürüyle sogan kürünü

kızlar bende hamile kalmak istiyorum denemelere başladık ama doktor iyi huylu kist var dedi. forbiol diye hap verdi kulln 3 adet gör dedi hapı kullanıyorum da bu soğan kürünü de bugün yptım sabah aç karnına içtim sizce devam edeyim mi hapa ya da soğan kürüne

Back