Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet incir küründen sonra kist yapanlardan biri de benim. Bunun için başka bir formül varmış meğer. Yumurtlama zamanına yakın incir kürüne havuç ekleyip yapıyormuşsun ya da bence havuç suyu iç bol bol
arkadaşlar incir kürüne adetimin 5. günü başladım 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içtim ve çok faydasını gördüm.yumoşum gelişti çok güzel bitane hızla büyüdü şimdi gebelik var mı yok mu gün sayıyorum adetime 3 gün kaldı.
canım sende pko varmı normalde yumurtaların gelişmiyormuydu bide dr çatlama iğnesi verdimi benim hem yumurta gelişmiyor ilaçla geliştiriyoruz sonra iğnneyle çatlatıyoruz 4 defa denedim gebelik oluşmadı buay incir bal çörekotu tarçın yapıyorum ilaç kullanmıyorum inşallah bende faydasını görürüm........
arkadaşlar incir kürüne adetimin 5. günü başladım 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içtim ve çok faydasını gördüm.yumoşum gelişti çok güzel bitane hızla büyüdü şimdi gebelik var mı yok mu gün sayıyorum adetime 3 gün kaldı.
canım pko yok bende ben doğuştan tek tüplüyüm sadece sol yumurtalığım var yumurtlamam var ama seyrek sanırım bu durumdan dolayı bu ay da klomen kullanım+incir kürü 1 tane yumurtam gelişti 20 mm i geçmişti doktor kendiliğinden de çatlar ama biz işimizi şansa bırakmayalım çatlatalım dedi ve ben de iğne oldum 1 senedir korunmuyoduk olmuyodu bakalım bikaç gün sonra belli olucak ak klomen kara klomen :)
kızlar ben incir ve bal çörekotu tarçını birlikte kullanıyorum şuan ikisinede adetin 2. günü başladım adetin 9. günü yururta kontrolüm var buay ilaç kullanmadan takip yapılıyor bakalım........
sanırım bu bal çörk.otu trcn yumurta büyütüyor.. çatlamasına da bi faydası var mı?
Arkadaşlar Merhaba.Ben şu incir kürünü denemek istiyorum da , her gün taze hazırlanıp gün içinde tüketilmesi gerekliymiş ya, ben çalışıyorum, sabah kalkıp onu hazırlamak zor geliyor, her gün akşamdan hazırlanıp ertesi gün kullanılsa olur mu acaba?Bu konuda bilgisi olan var mıdır?
canım kürün taze yapılması gerekiyor ama akşam eve geldiginde yap aç olarak iç bide yatarken yap arada enaz 4 saat olursa yine oluyo böyle yapabilirsin canım....