Soğan Kürü ve İncir Kürü İle Hamile Kalanlar Umut Olun Nolur

Canım benim bugün yoğun bi şekilde beyaz akıntı geldi... bunu yaşadın mı ben ilk defa yaşıyorım başka bir değişiklik yok şuan artık adetime 7 gün kaldı
Yaşadım akıntılar da belli olmuyor hava veya hormon değişikliği işte. .
Ben regl oldum ama çok ağrım var hassaslastim falan arada kırmızı akıntı da geldi ama çoğunluk kahverengi. .
Belki flan da ağrıyor Afedersin sıkışma oluyor Karnım flan ağrıyor. .
Allah tan hayırlısı artık çalışmalar hep devam ama..

ilk defa duydum bunu inşallah işe yarar bir yöntemdir sizler için

Canım benimde 4 gün kaldı ama gögüslerim aşırı hassaslaştı dokunamıyorum sende de var mı böyle bir şey.. peki canım sıkışma derken tuvalet mi kastediyorsun

Canım benimde 4 gün kaldı ama gögüslerim aşırı hassaslaştı dokunamıyorum sende de var mı böyle bir şey.. peki canım sıkışma derken tuvalet mi kastediyorsun
Neye 4 gün kaldı? Valla regl in son günleri olmasına rağmen batmalar im oluyor göğüs te birsey yok ya..
Batma oluyor sıkışma bagirsak ta karın da mide bulantısı da oldu ama pek onemsemiyorum artık belirtilere inan bu arada ateslendim belki hastaliktandir diye flan off off

Yani adetime 4 gün kaldı demiştim canım ya insan psikolojikte hissediyor bazı şeyleri. Vucudumu araştırıyorum kendimi dinliyorum hep hamilelik belirtim varmı diye iyice kafayı yedim

Yani adetime 4 gün kaldı demiştim canım ya insan psikolojikte hissediyor bazı şeyleri. Vucudumu araştırıyorum kendimi dinliyorum hep hamilelik belirtim varmı diye iyice kafayı yedim
Kaçıncı senen bebek için ?
İnan bazı zaman okadar belirti yaşadım rüya dahi gördüm kaç kere ama nasip demekki ileriye yönelik ruyaymis. . Bekliyorum

Bu regl zamanı birde çok garip ağrılar yaşadım inan yaşadım Karnım in içinde birsey gibi batmalar bel ağrısı flan

Doktor a gidicem daha hormon testine sen gidiyormusun

Ben de başlıcam soğan kürüne beraber başlayıp destek olup hamilelik Sevinç'ini birlikte yaşayalım mı arkadaşlar bayırlısıyla

arkadaşlar merhaba .
ben 5 yıl bebek hasreti çektikten 5 aşılama yaptırdıktan sonra soğan kürü ile hamile kaldım. kistimde vardı soğanı kullandığım ilk ay doktor muayenede ameliyat mı oldun tertemiz rahmin demişti. ilk ay 15 ikinci ay 10 gün kullandım ve zaten o dönemde gelen kanamamda farklıydı biraz. inşallah size umut olur hepimiz sağ salim bebişimizi kucağımıza alırız.

Amin kızlar
Bende şimdi bir 10 gün daha kullanıp incir kuru düşünüyorum

Uzun zamandır yazmamışsınız kızlar ne durumdasınız incir soğan işe yaradı mı

Benim de pko var. Soğan çok denedim ama hiçbir işe yaramadı. Hiçbir şey yapmazken hamile kaldım. Akışına bıraktım ve nasip oldu
Olmamasındaki en önemli sebep kafaya çok takmammış onu anladım. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…