Amin .. ilaç la daha fazla denge bozmadan yana değilim tabi guvendigin bir doktorun demesi başka. ..İlaçta içtimya ondan diye sanıyorum canım artık bıraktım ilacı. Ayyy inşallah sürpriz olur canım.. rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah
Canım benim evli misin yargılamak için sormuyorum kesinlikleArkadaşlar benim bir sorum olacak ben 12 gün önce sürtünme yoluyla bir ilişki yasadim ve vajinamin üzerine bosaldi ama hemen sildim ardından da dusa girdim simdi adet günüm 4 gün geçti dun test yaptim ama negatif cikti regl belirtilerimde var göğüslerinde şişkinlik ve agri var ama hamilelik icin heniz erken biz istemiyoruz sozxe durum ne
Test yaptın mı canım.. inşallah hamilesindir. Başka belirtilerin var mıAmin .. ilaç la daha fazla denge bozmadan yana değilim tabi guvendigin bir doktorun demesi başka. ..
Hakkimizda hayırlısı olsun ben regl olmadım hala ağrı olmasına rağmen
Benim bildiğim bu türlü ilişkide hamile kalınabilir bu şekilde hamile kalanlar var.bu çok çok düşük bir ihtimal... spermler hareketlidir vajinadan giriş yapıp ilerleyebilir. En iyisi biraz daha bekleyip testi tekrarlaman.. ama dediğim gibi çoook düşük ihtimaldir hamilelikArkadaşlar benim bir sorum olacak ben 12 gün önce sürtünme yoluyla bir ilişki yasadim ve vajinamin üzerine bosaldi ama hemen sildim ardından da dusa girdim simdi adet günüm 4 gün geçti dun test yaptim ama negatif cikti regl belirtilerimde var göğüslerinde şişkinlik ve agri var ama hamilelik icin heniz erken biz istemiyoruz sozxe durum ne
Testi artık çok sona bırakıyorum moralim bozuluyor çünküTest yaptın mı canım.. inşallah hamilesindir. Başka belirtilerin var mı
Soğan kürü içini temizliyor olabilir... ya da regl geliyor ya daaa bebişşşTesti artık çok sona bırakıyorum moralim bozuluyor çünkü
Bugün kahverengi ye benzer akıntı geldi yogun sarı acaba soğan kurunden mi ..regl diyerek bekliyorum biraz
Amin
Peki sorun neydi canım pko var mıydıKızlar iki sene bebeğimiz olmadı soğan kürü denedigim ay hamile kaldım
Herkese merhaba; ben 3 yıllık evliyim ve bebek sahibi olmak istiyoruz eşim de bende özel bir hastaneye gidiyorum fakat sonuç alamıyorum sürekli bana başka testler başka hastalıklar çıkartıyorlar artık çok yoruldum defalarca klomen kullandım en son estrofem kullandım.. 15 gün önce kontrole gittiğimde ağır polikistik olduğumu öğrendim..Daha da gitmedim çünkü çok yıprandım artık soğan suyunu duydum ve bugün 15. Günüm bitti soğan kürüm çok şükür.. incir kürü yapmak istiyorum Ne zaman nasıl uygulamam gerek Saraçoğlu"nun tarifini okudum ama başka uygulamalarda gördüm lütfen hamile kalan yada uygulayan varsa umut olun biz bebek isteyenlere ne olursunuz
Peki sorun neydi canım pko var mıydı
Klavye azizligi nasil ne yazmisim öyle, morfoloji sıfırdı esimde bende sorun yoktu yumurtanin çatlamasini kolaylastirdigi için denemek istedim tuttu şükürBende sorun yoktu yumurtanin çatlamasini kolaylastirdigi bir denemek istedim tuttu şükür ,, esimde morfoloji si canım
Senin adına çooook sevindimm.. benimiçinde dua eder misinBende sorun yoktu yumurtanin çatlamasini kolaylastirdigi bir denemek istedim tuttu şükür ,, esimde morfoloji si canım
Senin adına çooook sevindimm.. benimiçinde dua eder misin
4 aydır canım olmadı.. bende bu ay soğan kürü yaptım yarın kürüm bitecek inşallahSağol canım cok şükür kızım kucağımda,, ederim tabiki tez zamanda nasip olsun inşallah ne kadardir olmuyor
Hepsi olabilirSoğan kürü içini temizliyor olabilir... ya da regl geliyor ya daaa bebişşşBenim regll günüme 8 gün kaldı.. yarında soğan suyumun son günü... ben 6 gün kala şu erken gebelik testlerinden yapacağım çok meraklıyım acaba şuan hamile olabilir miyim çok umutlanıyorummmmm
4 aydır canım olmadı.. bende bu ay soğan kürü yaptım yarın kürüm bitecek inşallah
Canım benim bugün yoğun bi şekilde beyaz akıntı geldi... bunu yaşadın mı ben ilk defa yaşıyorım başka bir değişiklik yok şuan artık adetime 7 gün kaldıHepsi olabilir
Ee var mı belirti
Ahh bi bilsen bana öyle şeyler yaşatıyorlarki sanki 4 ay değilde yıllar yıllar olmuş gibi...4 ay mı kizz daha durr benim 24 ay olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?