Soğan Kürü ve İncir Kürü İle Hamile Kalanlar Umut Olun Nolur

İlaçta içtimya ondan diye sanıyorum canım artık bıraktım ilacı. Ayyy inşallah sürpriz olur canım.. rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah
Amin .. ilaç la daha fazla denge bozmadan yana değilim tabi guvendigin bir doktorun demesi başka. ..
Hakkimizda hayırlısı olsun ben regl olmadım hala ağrı olmasına rağmen

Arkadaşlar benim bir sorum olacak ben 12 gün önce sürtünme yoluyla bir ilişki yasadim ve vajinamin üzerine bosaldi ama hemen sildim ardından da dusa girdim simdi adet günüm 4 gün geçti dun test yaptim ama negatif cikti regl belirtilerimde var göğüslerinde şişkinlik ve agri var ama hamilelik icin heniz erken biz istemiyoruz sozxe durum ne

Canım benim evli misin yargılamak için sormuyorum kesinlikle

Amin .. ilaç la daha fazla denge bozmadan yana değilim tabi guvendigin bir doktorun demesi başka. ..
Hakkimizda hayırlısı olsun ben regl olmadım hala ağrı olmasına rağmen
Test yaptın mı canım.. inşallah hamilesindir. Başka belirtilerin var mı

Benim bildiğim bu türlü ilişkide hamile kalınabilir bu şekilde hamile kalanlar var.bu çok çok düşük bir ihtimal... spermler hareketlidir vajinadan giriş yapıp ilerleyebilir. En iyisi biraz daha bekleyip testi tekrarlaman.. ama dediğim gibi çoook düşük ihtimaldir hamilelik

Testi artık çok sona bırakıyorum moralim bozuluyor çünkü
Bugün kahverengi ye benzer akıntı geldi yogun sarı acaba soğan kurunden mi ..regl diyerek bekliyorum biraz

Amin
Soğan kürü içini temizliyor olabilir... ya da regl geliyor ya daaa bebişşş Benim regll günüme 8 gün kaldı.. yarında soğan suyumun son günü... ben 6 gün kala şu erken gebelik testlerinden yapacağım çok meraklıyım acaba şuan hamile olabilir miyim çok umutlanıyorummmmm

Merhaba canım iki sene bebisimiz olmadı soğan kürü denedigim ilk ay hamile kaldım :)

Bende sorun yoktu yumurtanin çatlamasini kolaylastirdigi bir denemek istedim tuttu şükür ,, esimde morfoloji si canım
Klavye azizligi nasil ne yazmisim öyle, morfoloji sıfırdı esimde bende sorun yoktu yumurtanin çatlamasini kolaylastirdigi için denemek istedim tuttu şükür

Hepsi olabilir

Ee var mı belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…