Gecikmenin kaçıncı günündesin?Kızlar ben birde birşey sormak istiyorum Benin belimde ağrı var sağ tarafta ve sol kasıgıma batmalar oluyor neden olabilir böyle bişey yaşayan oldu mu.?
Canım bence bir test al dene. Hamileysen testin gösterme ihtimali yüksek7. Günündeyim
Test al istersen7. Günündeyim
İlacı neden kullanıyorsun bilgi sahibi değilim onun hakkında ?Kızlar benim bugün soğan suyumun 8. Günü. Ben adetten hemen sonra başlamıştım. Ve adetime 14 gün var. Bu sabah kanamam oldu aynı zamanda ağrım ve bazen sancım oldu. Bende endişelendim doktora gittim. Doktor baktı bir şey yok daha erken evlilik 6 ayı geçsin öyle gel yumurta takibi yapalım dedi.kanama için bişey demedi sinir oldum hemen başından savuşturdu.. ben aynı zamanda progestan kullanıyorum. Bu ilacı kullanmasam soğan suyu içimi temizliyor dicektim bu kanama için ama ilaç ta içiyorum aynı zamanda o yüzden kafama takıldı anlamadım bişey. Bende ilacı bırakıyorum sadece soğan suyuyla devam edicem yoluma... adet mi oldum ne oldum bilmiyorum... bakalım devam edicek mi
Canım ilacın adı progestan. Doktor düzenli adet olmam için verdi.ama artık içmicem.. senin temizlik oluyor galiba canım.. ama benimki erken oldu araştırdım forumda yumurtlama kanaması da olabilir bilmiyorım doktorda bişey demedi Allaha emanet yaşıyoruz artıkTest al istersen
İlacı neden kullanıyorsun bilgi sahibi değilim onun hakkında ?
Canim temizlik günü en az 15 gün olmalı ki regl olsun unutma.
15. Ten sonra regl dir . Benimde ata kanama m oluyordu adet sanıyordum özellikle 15 . Günden sonrasını. . Şimdi düzene girdi sanırım temizlik günü 21. Gün ve az akıntı var regl oldum galiba düzene giriyor
Açıkcası korkuyorum gene negatif çıkar sonuç diye sürekli tek çizgi görmekten yoruldum gerçektenCanım bence bir test al dene. Hamileysen testin gösterme ihtimali yüksek
Adetin baya gecikmiş canım 7 güne kadar gecikme normal. Seni anlıyorum ben o tek çizgiyi çooook gördüm çok hayal kırıklığı yaşadım.. soğan suyuda içmişsin insallah bir şeyleri yoluna koymustur sana şifa olmustur.. sen bilirsin istersen biraz daha bekle test için.. bu arada eczacı dediki 12 13 liralık olan erken gebelik testleri daha iyi dedi sonuc açısından.. inşallah şifa olmıştur soğan içmen.. bende içiyorum ama çok erken kanama yaşadım reglime 14 gün varken ve bugünde devam ediyor...Açıkcası korkuyorum gene negatif çıkar sonuç diye sürekli tek çizgi görmekten yoruldum gerçekten
Evet olabilir her kanama nin sebebini bilmek isterdim böyle kafa karışıyor. . Şuan akintim okadar az ki soğan kuru ne devam edicem belki artar akıntıCanım ilacın adı progestan. Doktor düzenli adet olmam için verdi.ama artık içmicem.. senin temizlik oluyor galiba canım.. ama benimki erken oldu araştırdım forumda yumurtlama kanaması da olabilir bilmiyorım doktorda bişey demedi Allaha emanet yaşıyoruz artık
Korkma canım sakin ol. Benim kanamam azalmıyor artmıyorda anlamadım adetede benzemiyor anlamadım gitti.keşke dediğin gibi bilebilsekEvet olabilir her kanama nin sebebini bilmek isterdim böyle kafa karışıyor. . Şuan akintim okadar az ki soğan kuru ne devam edicem belki artar akıntı
Perşembe hormon testi gidebilirim çok korkuyorum sonuçlardan kızlar
Akıntı kesildiKorkma canım sakin ol. Benim kanamam azalmıyor artmıyorda anlamadım adetede benzemiyor anlamadım gitti.keşke dediğin gibi bilebilsek
Benimde ara kanama galiba. Adet gibi çoğalmadı aksine azaldı git gide anlamadım bu ne kanamasıAkıntı kesildiregl değilim buda ara kanama galiba
Hormon testi icin daha beklicem
Ara kanama lar normal mis hatta yumurta nin haraketliligi bir nevi.. belki de yumurtlama kanama siBenimde ara kanama galiba. Adet gibi çoğalmadı aksine azaldı git gide anlamadım bu ne kanaması
Canım soğan kuru adet duzensizligine iyi gelir incir kuru ise hatta havuç ta katılarak buda yumurta catlatmaya yardimciKızlar benim adet olma tarihlerimde sorun yok.bsn bu incirli. Kurunu yapsam nasıl olur??
Aaa öyle mi :) o zaman ben bugün incir külünü yapayım..siz nasıl yapıyorsunuz ve ne kadar süre uyguluyorsunuzCanım soğan kuru adet duzensizligine iyi gelir incir kuru ise hatta havuç ta katılarak buda yumurta catlatmaya yardimci
Ben şimdiye kadar hiç ara kanama ya da yumurtlama kanaması yaşamadım ya soğanlamı ilgisi var acaba ilaçla mı iyice bunaldım Allahım yardım et ne zor işler...Ara kanama lar normal mis hatta yumurta nin haraketliligi bir nevi.. belki de yumurtlama kanama si
Dr İbrahim Saraçoğlu tarifini bakın benim yanlış olmasın şimdiAaa öyle mi :) o zaman ben bugün incir külünü yapayım..siz nasıl yapıyorsunuz ve ne kadar süre uyguluyorsunuz
Ben şimdiye kadar hiç ara kanama ya da yumurtlama kanaması yaşamadım ya soğanlamı ilgisi var acaba ilaçla mı iyice bunaldım Allahım yardım et ne zor işler...
İlaçta içtimya ondan diye sanıyorum canım artık bıraktım ilacı. Ayyy inşallah sürpriz olur canım.. rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallahDr İbrahim Saraçoğlu tarifini bakın benim yanlış olmasın şimdi
Yani bilemiyoruz işte akıntı ların nedenlerini yumurtlama yaşamış olabiliriz farketmeden
Soğan Kuru zaten akıntı yapıyor hiç olmazsa sarı akıntı oluyor
Endiselenicek birsey yok. Bende regl i bekliyorum kafam yine karıştı bakalım belki de süpriz olur Allah a emanetiz
Bunalma canım zaman i var demekki bende çok bunaliyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?