Soğan Kürü ve İncir Kürü İle Hamile Kalanlar Umut Olun Nolur

Dua yı eksik etmiyorum Zaten sürekli dua ediyorum RABBİM bebek isteyen herkese versin içinde de bana inşallah.. tam yaptım canım adet bitiminden 7 gün sonra başladım 15 gün sabah akşam içtim ama tık Yok bu aralar son 1 haftadır ayıptır söylemesi akıntım çoğaldı başka da hiç bir şey Yok

Belki için temizleniyordur canım ondan akıntın çoğalmıştır. Benim normal seyrediyor yani bende çoğalma bişeyler bekliyorum. Soğan içimizdeki iltihapları toksinleri atıyor. İnşallah kistlerimizide atar. Ben bekarken içmiştim o zaman kistlerim gitmişti daha iyiydim adetimde düzene girmişti. Ama sonra yine geldi kistler.. şimdide anne olmak istiorum aylardır. Soğana geç başladım ne yazıkkı.. keşke daha önce başlasaydım. Canım benim içini ferah tut. Ben aylarca karamsae oldjm daha kötü oldum. Biz güzel düşünelim. İnanıyorumki sen de ben de hamile kalacağız yavrumuzu kucağımıza alıcaz.polıkistik overda çocuj olması imkansız diye bişey yok. Bizde anne olucaz insallah.. soğan şifa olur insallah .. benimde bugün 5. Günüm olcak bakalım ben bir yandan progestan ilaç kullanıyorum

İnşallah canım benim inşallah RABBİM bize de de gösterir o günleri.. 3 senedir uğraşıyoruz bi değişme Yok sadece ilaç.. folikasit kullanıyorum bende , estrofem kullanmıştım ondan sonra da pco olduğumu öğrendim Zaten

İnternetten araştırdığım kadarıyla ile rahim duvarıkalınlaşması içinmiş ama benim rahim duvarı inceliği gibi bi sorunum yok çok şükür.. sanırım spermlerin daha çabuk tutunabilmesi için ama gene bi sonuç yok ve ayrıca klomende bana fayda etmiyor çok kullandım ama..

Heh canım tamam bende oyle bi ilaç içiyorum benımkıde progestan. Rahım duvarının kalınlasmasını saglıyor. Rahmi bebeğe hazırlıyor iyi tutmasını sağlıyor. Bide adet düzenliyor

Bana hiç fayda etmedi üstelik aynı anda 2 tane içiyordum dilerim RABBİM'den san fayda eder canım..

Bende 15 gün günde iki defa içtim geçen ay. Ama hamilelik olmadı. Adet oldum sonra soğan suyuna başladım.

Ben de bekledim adet olurum soğan suyundan sonda incire başlarım diye ama adet bile olamadım ki incire başlayım tek çizgi görmek istemiyorum artık..

Kızlar konuyy ben açmıştım ama uzak kalmışım malesef.. benimde regli olmam gerekti ama günüm geçiyor 12 sinde olmam lazımdı sanırım bu soğan suyu bana hiç etki etmedi oysa Ne umutla içmiştim
Canım umut Allah a.. umudunu kaybetme nice hastalar var öyle düşün. Kimileri tüp bebek deniyor olmuyor sonra birden süpriz bebek geliyor inan bunlar gerçek moral bozmak yok birbirimize destek olalım ins

Yok canım kan hiç gelmedi normal akıntılar oluuor bazen beyazımsı şeffaf oluyor bazen. sende başla inşallah şifa olur
Ben bugun inş 7 günlük tekrar başladım hayirlisiyla. Benimde akıntı sarı olmaya başladı doğurganlık dönemi diye belkide
Yok canım test falan yapmadım.. bu pco'yu öğrendiğimden beri günlerim şaşıyor hep Zaten hiç umudum kalmadı artık

Canim üzme kendini olumsuz düşünmek yakışır mi anne adaylarına

Hadi devam sen şimdi soğan kuru yapıyormusun ? Doktor kontrolü ne ne zaman gittin en son

Ben de bekledim adet olurum soğan suyundan sonda incire başlarım diye ama adet bile olamadım ki incire başlayım tek çizgi görmek istemiyorum artık..
Normalde adet dönün ne kadar son 3 ay?
Mesela doktor bana temizlik 25 gün flan bile normal dedi

Adetlerim çok düzensizleri canım 40 günde bir falan olmaya başladım şubat ayında hiç olmadım daha

Adetlerim çok düzensizleri canım 40 günde bir falan olmaya başladım şubat ayında hiç olmadım daha
Soğan Kuru nu düzenli yapmaya devam et

Morelini bozup olumsuz düşünerek daha fazla stres yapma kendine hiç birşey imkansız değil canım

İnşallah canım ya çok heveslenmek istemiyorum da kafamı ona da yöneltmek istemiyorum ama aklımdan çıkmadığı da oluyor test yapmaya da korkuyorum bilmiyorum

Nasıl gidiyor kızlar soğan kürü neler yapıyosunuz gelişmeler var mı
7 günlük soğan kürüne başladım sarı akıntı var adet olmama var birkaç gün döngü ye göre ama olursam sevinicem bakarsın hamile de olabiliriz aynen kızlar
İnşallah canım ya çok heveslenmek istemiyorum da kafamı ona da yöneltmek istemiyorum ama aklımdan çıkmadığı da oluyor test yapmaya da korkuyorum bilmiyorum

Ben testi artık en n son a bırakıyorum sabredelim bende adet olmadım henuz

Kızlar ben birde birşey sormak istiyorum Benin belimde ağrı var sağ tarafta ve sol kasıgıma batmalar oluyor neden olabilir böyle bişey yaşayan oldu mu.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…