Heh canım tamam bende oyle bi ilaç içiyorum benımkıde progestan. Rahım duvarının kalınlasmasını saglıyor. Rahmi bebeğe hazırlıyor iyi tutmasını sağlıyor. Bide adet düzenliyorİnternetten araştırdığım kadarıyla ile rahim duvarıkalınlaşması içinmiş ama benim rahim duvarı inceliği gibi bi sorunum yok çok şükür.. sanırım spermlerin daha çabuk tutunabilmesi için ama gene bi sonuç yok ve ayrıca klomende bana fayda etmiyor çok kullandım ama..
Canım umut Allah a.. umudunu kaybetme nice hastalar var öyle düşün. Kimileri tüp bebek deniyor olmuyor sonra birden süpriz bebek geliyor inan bunlar gerçek moral bozmak yok birbirimize destek olalım insKızlar konuyy ben açmıştım ama uzak kalmışım malesef.. benimde regli olmam gerekti ama günüm geçiyor 12 sinde olmam lazımdı sanırım bu soğan suyu bana hiç etki etmedi oysa Ne umutla içmiştim
Ben bugun inş 7 günlük tekrar başladım hayirlisiyla. Benimde akıntı sarı olmaya başladıYok canım kan hiç gelmedi normal akıntılar oluuor bazen beyazımsı şeffaf oluyor bazen. sende başla inşallah şifa olur
Yok canım test falan yapmadım.. bu pco'yu öğrendiğimden beri günlerim şaşıyor hep Zaten hiç umudum kalmadı artık
Normalde adet dönün ne kadar son 3 ay?Ben de bekledim adet olurum soğan suyundan sonda incire başlarım diye ama adet bile olamadım ki incire başlayımtek çizgi görmek istemiyorum artık..
Soğan Kuru nu düzenli yapmaya devam etAdetlerim çok düzensizleri canım 40 günde bir falan olmaya başladım şubat ayında hiç olmadım daha
7 günlük soğan kürüne başladım sarı akıntı var adet olmama var birkaç gün döngü ye göre ama olursam sevinicem bakarsın hamile de olabiliriz aynen kızlarNasıl gidiyor kızlar soğan kürü neler yapıyosunuz gelişmeler var mı
İnşallah canım ya çok heveslenmek istemiyorum da kafamı ona da yöneltmek istemiyorum ama aklımdan çıkmadığı da oluyor test yapmaya da korkuyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?