Aynen bende senden farklı değilim yalandan Niğde bulantıları baş dönmeleri bel ağrıları geceleri uyku kaçıyor valla canım.. inşallah hamişsindir bize umut olursun sende :)
Adet donemindemisin? Akıntı normal ben afet döneminde başlamıştım akıntı çoğalmişti . Regl bitince de akıntı normal yani oluyor endiselenmeSoğan kürüne devam.binbir umutla yapıyorum inşallah vesile olur.. sanki akıntı çoğaldı beyazımsı şeffaf gibi bazen. Sizde de böyle oldu mu
Adetim bitince ertesi gün başladım.bugün 4. Günüm soğan suyunda yani adetim tam olarak biteli ve soğan suyuna başlayalı bugün 4.günüm. adetimin son günleri çok az geliyor ara sıraAdet donemindemisin? Akıntı normal ben afet döneminde başlamıştım akıntı çoğalmişti . Regl bitince de akıntı normal yani oluyor endiselenme
Bunlar normal görünüyor. Adet te 10. Gün den sonra akıntı kan geliyorsa Özür kanıdır bu arada.Adetim bitince ertesi gün başladım.bugün 4. Günüm soğan suyunda yani adetim tam olarak biteli ve soğan suyuna başlayalı bugün 4.günüm. adetimin son günleri çok az geliyor ara sıra
Yok canım kan hiç gelmedi normal akıntılar oluuor bazen beyazımsı şeffaf oluyor bazen. sende başla inşallah şifa olurBunlar normal görünüyor. Adet te 10. Gün den sonra akıntı kan geliyorsa Özür kanıdır bu arada.
Bende adet başlamadan bir 7 gün daha yapıcam inş başlıyorum yarın yine
Canım yoksa hamiş misin acaba. Test yaptın mıKızlar konuyy ben açmıştım ama uzak kalmışım malesef.. benimde regli olmam gerekti ama günüm geçiyor 12 sinde olmam lazımdı sanırım bu soğan suyu bana hiç etki etmedi oysa Ne umutla içmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?