• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Kürü ve İncir Kürü İle Hamile Kalanlar Umut Olun Nolur

Dnisan

Kim İstemez ki 'ANNE' Olmak :(
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
29
14
3
27
Herkese merhaba; ben 3 yıllık evliyim ve bebek sahibi olmak istiyoruz eşim de bende özel bir hastaneye gidiyorum fakat sonuç alamıyorum sürekli bana başka testler başka hastalıklar çıkartıyorlar artık çok yoruldum defalarca klomen kullandım en son estrofem kullandım.. 15 gün önce kontrole gittiğimde ağır polikistik olduğumu öğrendim..Daha da gitmedim çünkü çok yıprandım artık soğan suyunu duydum ve bugün 15. Günüm bitti soğan kürüm çok şükür.. incir kürü yapmak istiyorum Ne zaman nasıl uygulamam gerek Saraçoğlu"nun tarifini okudum ama başka uygulamalarda gördüm lütfen hamile kalan yada uygulayan varsa umut olun biz bebek isteyenlere ne olursunuz

Canım bende de polikistikover var. Birçok şey denedim, denemeye devam ediyorum. Ama bugün soğan ve incir kürünü araştırdım ben de ve uygulamaya karar verdim.. Muhtemelen aynı sitelerden aynı yazıları okuduk. Dedigin gibi ufak degisiklikler var.
Ama ben bilgileri ve doğruluklarini karsilastirip şu şekilde yapmaya karar verdim.. Adetim bittikten 1 hafta sonra soğan kürü yapicam. 15 gün. Sonra birakicam. Adetime 10 gun kala tekrar baslicam. Bu sefer 7 gün içicem. Bu kür bittikten sonra incir kürüne baslicam. 25 gün de incir kürüne devam.. Sonra biraz ara veririm sanırım. Insallah işe yarar

Bende adetimin 7. Günü soğan kürüne başladım bugün bitti şükürler olsun çok zor geçti zaman geçmek bilmedi hatta, bende senin gibi yapmayı planlıyordum ama adetin ilk günü incir kürü uygulanmalı yazıyordu ayın 12 sinde adet olmam gerek o zaman da incir kürüne başlasam mı diye de düşünmüyor değilim yoksa 1 ayda ikisi ağır mı gelir buna da emin olamıyorum :( Artık bizde kavuşalım Bebeişlerimize Allah'm sen yar ve yardımcımız ol hepimizin

Valla kafamda o kadar çok sey var ki bebek sahibi olmak için.. Ruyalarima giriyor artık hayıt, progestan, folikasit, soğan kürü, incir kürü, yumurtalama günü, yok belini kaldır, yok 2 saat yat, yok şu yok bu... Yakinda deliririm diye düşünüyorum :halay:
Yarın daha net araştırayım da ona göre karar vereyim. Adetim gelmedi daha. Belki bebiş vardır, yani pek umudum yok ama :D
İnşallah rabbim tüm isteyenlere hemen nasip etsin. Düşünürken dalıp gidiyorum

Aynen bende senden farklı değilim yalandan Niğde bulantıları baş dönmeleri bel ağrıları geceleri uyku kaçıyor valla canım.. inşallah hamişsindir bize umut olursun sende :)

Aynen bende senden farklı değilim yalandan Niğde bulantıları baş dönmeleri bel ağrıları geceleri uyku kaçıyor valla canım.. inşallah hamişsindir bize umut olursun sende :)

İnşallah canim benim insallah hayirlisi ile hepimiz tadariz bu mutluluğu.. Bende de oluyor o belirtiler. Her ay, ay hamileyim galiba diyorum eşime, o da alıştı artık insallah diyip geciyor :D
Ben yarın bir takvime bakıp kürleri kullanma zamanlarimi ayarlayayim. Yarın yine yazarim. Fikir alisverisi yapariz.

Aynen benim eşimde her ay hamilesin diyor ben demeden alıştı artık zavallım napsınlar onlarda bir umut işte.. tamam canım benim sen kararlaştırınca yazarsın

Bende de polikistik ovee var kızlar.soğan suyuna başladım bugün 3. Günüm olacak. Siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor

Kızlar nasilsiniz:KK200: en son doktora gittiğimde yumurtaliklarda çok folikül var dedi. Sanırım bu bir yandan iyi birsey. Ama Multikistik yazmış filmin arkasına yani p.over kardeşi. Adetin fuzensizlesti sivilceler falan kilo problem im yok şükür ama stres morel hormonlar işte. :110:

Benim gibi Multikistik varmı ? Şimdi adet imi bekliyorum 3. Günü tekrar doktor .
İncir kuru ise yaradı akıntı geçen adette arttı. 15 gün yaptım. Şimdi regl başlamadan 7 gün daha inş .

Merhaba kizlar bende pkos luyum malesef ve kilom da var seneye dugunum var fakat cocugum olmaz diye cok korkuyorum siz nasil yapiyorsunuz sogan kurunu gercekten etkileri neler paylasirsaniz cok sevinirim

Soğan kürüne devam.binbir umutla yapıyorum inşallah vesile olur.. sanki akıntı çoğaldı beyazımsı şeffaf gibi bazen. Sizde de böyle oldu mu

Soğan kürüne devam.binbir umutla yapıyorum inşallah vesile olur.. sanki akıntı çoğaldı beyazımsı şeffaf gibi bazen. Sizde de böyle oldu mu
Adet donemindemisin? Akıntı normal ben afet döneminde başlamıştım akıntı çoğalmişti . Regl bitince de akıntı normal yani oluyor endiselenme

Adet donemindemisin? Akıntı normal ben afet döneminde başlamıştım akıntı çoğalmişti . Regl bitince de akıntı normal yani oluyor endiselenme
Adetim bitince ertesi gün başladım.bugün 4. Günüm soğan suyunda yani adetim tam olarak biteli ve soğan suyuna başlayalı bugün 4.günüm. adetimin son günleri çok az geliyor ara sıra

Adetim bitince ertesi gün başladım.bugün 4. Günüm soğan suyunda yani adetim tam olarak biteli ve soğan suyuna başlayalı bugün 4.günüm. adetimin son günleri çok az geliyor ara sıra
Bunlar normal görünüyor. Adet te 10. Gün den sonra akıntı kan geliyorsa Özür kanıdır bu arada.
Bende adet başlamadan bir 7 gün daha yapıcam inş başlıyorum yarın yine

Kızlar konuyy ben açmıştım ama uzak kalmışım malesef.. benimde regli olmam gerekti ama günüm geçiyor 12 sinde olmam lazımdı sanırım bu soğan suyu bana hiç etki etmedi oysa Ne umutla içmiştim

Bunlar normal görünüyor. Adet te 10. Gün den sonra akıntı kan geliyorsa Özür kanıdır bu arada.
Bende adet başlamadan bir 7 gün daha yapıcam inş başlıyorum yarın yine
Yok canım kan hiç gelmedi normal akıntılar oluuor bazen beyazımsı şeffaf oluyor bazen. sende başla inşallah şifa olur

Kızlar konuyy ben açmıştım ama uzak kalmışım malesef.. benimde regli olmam gerekti ama günüm geçiyor 12 sinde olmam lazımdı sanırım bu soğan suyu bana hiç etki etmedi oysa Ne umutla içmiştim
Canım yoksa hamiş misin acaba. Test yaptın mı

Yok canım test falan yapmadım.. bu pco'yu öğrendiğimden beri günlerim şaşıyor hep Zaten hiç umudum kalmadı artık :(

Canım öyle umutsuzluğa kapılma.. rabbimize dua et. Soğan suyunu tam olrak yaptın mı

Doktorlardan biri bana çocugun olmayabilir demişti.. o zaman yıkılmıştı dünya başıma.... inşallah olucak rabbime sığınıyorum umut ediyorum

Back