Merhaba hanimlar. Ben hollanda yasiyorum 2 senelik evliyim. 4 aydan beri gebe kalmaya ugrasiyoruz eşimle fakat olmuyor. 2 hafta once soğan kurune basladim 14 gun boyunca sabah aksam ac karnina ictim. Adetim bittikten hemen 1 gun sonra basladim bu küre. 14 gun sonra bitirdim. 15 gun dedi pr dr Saracoglu ama yumuryalik donemine ras geliyor diye korktum ve 1 gun onceden bitirdim.
Ovuslasyon (yumurtlama testi) yaptim hep o donemde ama hic birisi kirmizi cizgi vermedi. Gecen ay cok bariz bir sekilde kipkirmizi olmustu ve yumurtlama donemine girdigimi anlamistim. Fakat bu sefer belirgin bir cizgi vermedi ve bugun de adet baslamadan 7 gun once hafif kan geldi tuvalet kadina bi kac kere silerken. Yani sogan kuru yuzunden 7 gun once adet olacam herhalde. Ay moralim bozuldu sogan kuru yuzunden testler de cizgi gostermedi, ve iliskiye duzenli girmedim.
Merhabalar ben de İbrahim Saraçoğlu’nun soğan körünü denedim adet bittikten iki gün sonra 15 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içtim hemen yaptığım ay hamile kaldım .,.