- 25 Kasım 2024
- 1
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi anneolmakistiyorum91
-
Ben soğan kürü yapmışdım adetin 8 ci günü bitimden 14 gün sonra yani.9 gün içdim sonra midemde yanma başladl diye bırakmışdım.O ayı da hamile kalmışdım.Bilmiyorum o mu vesile oldu ya yok.Bence blrakmayın bi zararı yok .Eğer midende yanma yoksa başka organlara zarar etmez.Kızlar ben adetimin bitiminin 2. Gününde sogan kurune basladim. Başlayalı 4 gun oldu. Sanki adet olacak gibi hissediyorum. Belim ağrıyor kasiklarim agriyo. Vajinada igne batması var. Yumurtlama günümde olabilir. Hesaplayamiyorum. Korkudan bıraktım sogan suyunu. Bu agri normal mi?
Ben 4 gün yaptım bıraktım. 2 gun sonra yumurtlama donemi başladı. Bu agri yumurtlama agrisiymis. Günü değerlendirdik. İnşallah bende bu ay hamile kalirimBen soğan kürü yapmışdım adetin 8 ci günü bitimden 14 gün sonra yani.9 gün içdim sonra midemde yanma başladl diye bırakmışdım.O ayı da hamile kalmışdım.Bilmiyorum o mu vesile oldu ya yok.Bence blrakmayın bi zararı yok .Eğer midende yanma yoksa başka organlara zarar etmez.
Bende yumurtlama 16 ya 17 ci güne denk gelirdi genelde.Bende bu hesabla yumurtlama günümde bırakmıştım bilmeden de olsa))inşallah sizde de bendeki gibi olur))Ben 4 gün yaptım bıraktım. 2 gun sonra yumurtlama donemi başladı. Bu agri yumurtlama agrisiymis. Günü değerlendirdik. İnşallah bende bu ay hamile kalirim
Benim yumurtlama dönemimi erkene çekti sanirim sogan kuru. Dün sefaf uzayan akinti geldi. 2 aydır böyle akintim olmamıştı. Sanirim sogan kuru iyi geldi. Hala da bel ve kasik agrim devam ediyor.Bende yumurtlama 16 ya 17 ci güne denk gelirdi genelde.Bende bu hesabla yumurtlama günümde bırakmıştım bilmeden de olsa))inşallah sizde de bendeki gibi olur))
Akıntı yumurtlamadan bir iki gün önce gelir.siz değerlendirmeye devam edin))Soğan kürü çok iyi bir şey.Çok adamdan duydum ben onu hatta eskilerden saraçoğlundan da önce yaşlılardan duymuşdum ben.Bir az mide hassasiyyeti olanlarda yanma yaparBenim yumurtlama dönemimi erkene çekti sanirim sogan kuru. Dün sefaf uzayan akinti geldi. 2 aydır böyle akintim olmamıştı. Sanirim sogan kuru iyi geldi. Hala da bel ve kasik agrim devam ediyor.
Dün gece sol kasigimda ve altına doğru çok can yakıcı bi yanma ve sizlama oldu. Hala ara ara devam ediyor. Neden olabilir acaba?Akıntı yumurtlamadan bir iki gün önce gelir.siz değerlendirmeye devam edin))Soğan kürü çok iyi bir şey.Çok adamdan duydum ben onu hatta eskilerden saraçoğlundan da önce yaşlılardan duymuşdum ben.Bir az mide hassasiyyeti olanlarda yanma yapar
Adetiniz ne zaman ?Adet yaklaşınca da oluyor, gebelik olunca da oluyorDün gece sol kasigimda ve altına doğru çok can yakıcı bi yanma ve sizlama oldu. Hala ara ara devam ediyor. Neden olabilir acaba?
Su an 12 gün var dahaAdetiniz ne zaman ?Adet yaklaşınca da oluyor, gebelik olunca da oluyor
9 aralıkta seffaf uzayan akintim oldu. Aynı akıntıyi neredeyse 3 kez daha gördüm bugüne kadar. Bu kadar uzun sürermi yumurtlama akıntısı bilmiyorum. Az önce de Süt beyazı rengine akintim olduYumurtlama döneminde ola bilirsiniz.afedersiniz akıntı da varmı?Yumurta akı gibi
9 aralıkta seffaf uzayan akintim oldu. Aynı akıntıyi neredeyse 3 kez daha gördüm bugüne kadar. Bu kadar uzun sürermi yumurtlama akıntısı bilmiyorum. Az önce de Süt beyazı
9 aralıkta seffaf uzayan akintim oldu. Aynı akıntıyi neredeyse 3 kez daha gördüm bugüne kadar. Bu kadar uzun sürermi yumurtlama akıntısı bilmiyorum. Az önce de Süt beyazı rengine akintim oldu
İnşallah öyledir de değerlendiririz. Bel bacak kasik ağrım var. Bitse inşallah cabucakEvet sürüyor bende 3-4 gün bile sürdüğünü görmüşüm genelde 3 gün oluyor.Umarım değerlendirmişsin.Bu gün kesildiyse bu günü de değerlendir belki de bu gün çatladı
Nasıl yapıyosunuz soğan kürünü ne ıse yarıyor bılgı verebılırmısınızMerhabalar ben de İbrahim Saraçoğlu’nun soğan körünü denedim adet bittikten iki gün sonra 15 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içtim hemen yaptığım ay hamile kaldım .,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?