• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü ve erken adet

anneolmakistiyorum91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
1
0
1
33
Merhaba hanimlar. Ben hollanda yasiyorum 2 senelik evliyim. 4 aydan beri gebe kalmaya ugrasiyoruz eşimle fakat olmuyor. 2 hafta once soğan kurune basladim 14 gun boyunca sabah aksam ac karnina ictim. Adetim bittikten hemen 1 gun sonra basladim bu küre. 14 gun sonra bitirdim. 15 gun dedi pr dr Saracoglu ama yumuryalik donemine ras geliyor diye korktum ve 1 gun onceden bitirdim.

Ovuslasyon (yumurtlama testi) yaptim hep o donemde ama hic birisi kirmizi cizgi vermedi. Gecen ay cok bariz bir sekilde kipkirmizi olmustu ve yumurtlama donemine girdigimi anlamistim. Fakat bu sefer belirgin bir cizgi vermedi ve bugun de adet baslamadan 7 gun once hafif kan geldi tuvalet kadina bi kac kere silerken. Yani sogan kuru yuzunden 7 gun once adet olacam herhalde. Ay moralim bozuldu sogan kuru yuzunden testler de cizgi gostermedi, ve iliskiye duzenli girmedim.

Sizdede oldumi boyle? Umarim yardimci olursunuz:(

Merhabalar ben de İbrahim Saraçoğlu’nun soğan körünü denedim adet bittikten iki gün sonra 15 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içtim hemen yaptığım ay hamile kaldım .,.

Kızlar ben adetimin bitiminin 2. Gününde sogan kurune basladim. Başlayalı 4 gun oldu. Sanki adet olacak gibi hissediyorum. Belim ağrıyor kasiklarim agriyo. Vajinada igne batması var. Yumurtlama günümde olabilir. Hesaplayamiyorum. Korkudan bıraktım sogan suyunu. Bu agri normal mi?

Kızlar ben adetimin bitiminin 2. Gününde sogan kurune basladim. Başlayalı 4 gun oldu. Sanki adet olacak gibi hissediyorum. Belim ağrıyor kasiklarim agriyo. Vajinada igne batması var. Yumurtlama günümde olabilir. Hesaplayamiyorum. Korkudan bıraktım sogan suyunu. Bu agri normal mi?
Ben soğan kürü yapmışdım adetin 8 ci günü bitimden 14 gün sonra yani.9 gün içdim sonra midemde yanma başladl diye bırakmışdım.O ayı da hamile kalmışdım.Bilmiyorum o mu vesile oldu ya yok.Bence blrakmayın bi zararı yok .Eğer midende yanma yoksa başka organlara zarar etmez.

Ben soğan kürü yapmışdım adetin 8 ci günü bitimden 14 gün sonra yani.9 gün içdim sonra midemde yanma başladl diye bırakmışdım.O ayı da hamile kalmışdım.Bilmiyorum o mu vesile oldu ya yok.Bence blrakmayın bi zararı yok .Eğer midende yanma yoksa başka organlara zarar etmez.
Ben 4 gün yaptım bıraktım. 2 gun sonra yumurtlama donemi başladı. Bu agri yumurtlama agrisiymis. Günü değerlendirdik. İnşallah bende bu ay hamile kalirim

Ben 4 gün yaptım bıraktım. 2 gun sonra yumurtlama donemi başladı. Bu agri yumurtlama agrisiymis. Günü değerlendirdik. İnşallah bende bu ay hamile kalirim
Bende yumurtlama 16 ya 17 ci güne denk gelirdi genelde.Bende bu hesabla yumurtlama günümde bırakmıştım bilmeden de olsa))inşallah sizde de bendeki gibi olur))

Bende yumurtlama 16 ya 17 ci güne denk gelirdi genelde.Bende bu hesabla yumurtlama günümde bırakmıştım bilmeden de olsa))inşallah sizde de bendeki gibi olur))
Benim yumurtlama dönemimi erkene çekti sanirim sogan kuru. Dün sefaf uzayan akinti geldi. 2 aydır böyle akintim olmamıştı. Sanirim sogan kuru iyi geldi. Hala da bel ve kasik agrim devam ediyor.

Benim yumurtlama dönemimi erkene çekti sanirim sogan kuru. Dün sefaf uzayan akinti geldi. 2 aydır böyle akintim olmamıştı. Sanirim sogan kuru iyi geldi. Hala da bel ve kasik agrim devam ediyor.
Akıntı yumurtlamadan bir iki gün önce gelir.siz değerlendirmeye devam edin))Soğan kürü çok iyi bir şey.Çok adamdan duydum ben onu hatta eskilerden saraçoğlundan da önce yaşlılardan duymuşdum ben.Bir az mide hassasiyyeti olanlarda yanma yapar

Akıntı yumurtlamadan bir iki gün önce gelir.siz değerlendirmeye devam edin))Soğan kürü çok iyi bir şey.Çok adamdan duydum ben onu hatta eskilerden saraçoğlundan da önce yaşlılardan duymuşdum ben.Bir az mide hassasiyyeti olanlarda yanma yapar
Dün gece sol kasigimda ve altına doğru çok can yakıcı bi yanma ve sizlama oldu. Hala ara ara devam ediyor. Neden olabilir acaba?

9 aralıkta seffaf uzayan akintim oldu. Aynı akıntıyi neredeyse 3 kez daha gördüm bugüne kadar. Bu kadar uzun sürermi yumurtlama akıntısı bilmiyorum. Az önce de Süt beyazı

9 aralıkta seffaf uzayan akintim oldu. Aynı akıntıyi neredeyse 3 kez daha gördüm bugüne kadar. Bu kadar uzun sürermi yumurtlama akıntısı bilmiyorum. Az önce de Süt beyazı rengine akintim oldu

Evet sürüyor bende 3-4 gün bile sürdüğünü görmüşüm genelde 3 gün oluyor.Umarım değerlendirmişsin.Bu gün kesildiyse bu günü de değerlendir belki de bu gün çatladı

Kızlar merhaba, geçen ay enfeksiyonum ve ufak bir kistim olduğunu öğrendim antibiyotik fitil duphaston kullandım. Doktorum sıcak havlu yap otur dedi yaptım. Bu arada hafif pko var dedi ve 1 düşüğüm var. Regl oldum bitti. Çocuk istiyorum ama enfeksiyon engel oluyormuş. Soğan kürü yapayım dedim başladım regl bitiminden 3 gün sonra ama aynı zamanda korunmasız ilişki yaşıyorum. Soğan kürü gebelik oluşmasını engeller mi bu sürede napsam bilemedim ne zaman bırakayım? 15 gün yapın diyorlar ama yumurtlamama denk geliyor ovülasyon takvimine bakıyorum kafam çok karışık nolur akıl verin

Back
X