• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü uygulayıp hamile kalmak?

ben pko hastasıyım 1.70 boy 60 kiloyum ama bana da kilo ver dedi doktorlar sanırım pko hastalarında insülin direnci oluyormuş ve kilo da bunu destekliyormuş o yüzden kilo vermesi isteniyormuş pkoluların. sizde pko yoksa neden böyle söylediler anlamadım

Mrb cnm ins isteyen herkes gibi sende melegine kavusursun bnde 1.5 yillik evliydim korunmadigim halde olmadi drada gittik hic bi sorun yok dedi kafama cok taktim sonra sogn kurunu duydum uyguladim bu ay olmuyck icm temizlenecek die rahattim ve o ay hamile kaldim cok sukur simdi 22 +2haftalik hamileyim ins en kisa zamn da gzl haberlerini alirz :anneadayı:
ayyy çok sevındım senın adına umarım Allah bana da nasip eder en doğru zamanda buarada o kadar kafaya takıp üzülüyorum ki bende de hiç sorun yok ama olmuyor 1 yıl oluyor eylulde ama ben sankı 5 yıldır olmuyıor gıbı hissediyorum ağlıyorum sureklı Allahım aratmasın ne dıyım

ben pko hastasıyım 1.70 boy 60 kiloyum ama bana da kilo ver dedi doktorlar sanırım pko hastalarında insülin direnci oluyormuş ve kilo da bunu destekliyormuş o yüzden kilo vermesi isteniyormuş pkoluların. sizde pko yoksa neden böyle söylediler anlamadım
valla doktor benı daha kontrol etmeden sende pko vardır dedı baktı evet öyle dedı kıloyu görunce hemen yapıstırıyorlar ama bu ay profesore gıttım cok sinirlendı olmyan bişeyi neden söylerler işte tedavıye baslayıp para aalmak için dedi

valla doktor benı daha kontrol etmeden sende pko vardır dedı baktı evet öyle dedı kıloyu görunce hemen yapıstırıyorlar ama bu ay profesore gıttım cok sinirlendı olmyan bişeyi neden söylerler işte tedavıye baslayıp para aalmak için dedi
malesef bazı doktorlar böyle ben de bi doktora adet göremediğim için gitmiştim pkolu olduğumdan falan bahsetmiştim bana ne tahlil yaptı ne de ultrasondan bakıp muayene etti pkoluysan o yüzden olmuyosundur deyip başından gönderdi

[/QUOTE] cnm gunaydn bende de cikolata kisti vardi 3 cm. Sogan kuru hamille kalmayi sagliyo demek yanlis olabilir rahmi temizliyo rahimdeki rahatsizliklari sokup atiyo hatta onu uyguladigin ay korunmalisin cunku gebeligi bile atabilir diye duydum sogan kuru rahmi temizliyo...ardindan incir kuru gebeligi kolaylastiriyo pespese yapmalisin ben uygulamistim kistim 3 cm den 2 cm e dusmustu..ama uyguladiktan nerdeyse 1 sene sonra hamile kaldim en onemlisi STREsssss yapma unuttttt

cnm gunaydn bende de cikolata kisti vardi 3 cm. Sogan kuru hamille kalmayi sagliyo demek yanlis olabilir rahmi temizliyo rahimdeki rahatsizliklari sokup atiyo hatta onu uyguladigin ay korunmalisin cunku gebeligi bile atabilir diye duydum sogan kuru rahmi temizliyo...ardindan incir kuru gebeligi kolaylastiriyo pespese yapmalisin ben uygulamistim kistim 3 cm den 2 cm e dusmustu..ama uyguladiktan nerdeyse 1 sene sonra hamile kaldim en onemlisi STREsssss yapma unuttttt[/QUOTE]
evet bende ondan korkuyorum bebeği de alıp götürmesin acaba tesadüf mü hamıle kalanlar :/

cnm gunaydn bende de cikolata kisti vardi 3 cm. Sogan kuru hamille kalmayi sagliyo demek yanlis olabilir rahmi temizliyo rahimdeki rahatsizliklari sokup atiyo hatta onu uyguladigin ay korunmalisin cunku gebeligi bile atabilir diye duydum sogan kuru rahmi temizliyo...ardindan incir kuru gebeligi kolaylastiriyo pespese yapmalisin ben uygulamistim kistim 3 cm den 2 cm e dusmustu..ama uyguladiktan nerdeyse 1 sene sonra hamile kaldim en onemlisi STREsssss yapma unuttttt
evet bende ondan korkuyorum bebeği de alıp götürmesin acaba tesadüf mü hamıle kalanlar :/[/QUOTE]
Bak canimmmnm 1 bucuk sene sonra hamile kaldim hemde bende kisti vardi gebeligi yari yariya dusuren bi kist vardi..sonra esimde ileri hareketlilik cok dusuk morfolojosi cok dusuk dr. Bize asilama tup dedi.biz de bekleyelm dedik ama ben umudu kesmistim bizim tedavisiz olmicak salmistim ramazanda hamile kaldm o kadar unutmusum ki son adet tarihimi bipe unutmustm. Bu isler kismet once esin dr a gitsin en obemlisi onlar..aslaaa umudunu kaybetme kafana takma allaha sigin dua yani tek formul ostedigin kadar yirt kendini allah nasip edecek...esine de kur yap ama once dr a gitsin ben havuc kuru keciboynuzu kuru yapmistim ama onlardan 5 ay sonra hamile kaldik ne kadar tesir etti bilmiyoruz

evet bende ondan korkuyorum bebeği de alıp götürmesin acaba tesadüf mü hamıle kalanlar :/
Bak canimmmnm 1 bucuk sene sonra hamile kaldim hemde bende kisti vardi gebeligi yari yariya dusuren bi kist vardi..sonra esimde ileri hareketlilik cok dusuk morfolojosi cok dusuk dr. Bize asilama tup dedi.biz de bekleyelm dedik ama ben umudu kesmistim bizim tedavisiz olmicak salmistim ramazanda hamile kaldm o kadar unutmusum ki son adet tarihimi bipe unutmustm. Bu isler kismet once esin dr a gitsin en obemlisi onlar..aslaaa umudunu kaybetme kafana takma allaha sigin dua yani tek formul ostedigin kadar yirt kendini allah nasip edecek...esine de kur yap ama once dr a gitsin ben havuc kuru keciboynuzu kuru yapmistim ama onlardan 5 ay sonra hamile kaldik ne kadar tesir etti bilmiyoruz[/QUOTE]

Kesinlikle haklısın canım önce Allah nasip edecek eşim de pek inattır asla yemez içmez öyle şeyler bende bıraz Allah'a bıraktım artık en uygun Zaman'da gelsin cok da bekletmesın ☺️

Bak canimmmnm 1 bucuk sene sonra hamile kaldim hemde bende kisti vardi gebeligi yari yariya dusuren bi kist vardi..sonra esimde ileri hareketlilik cok dusuk morfolojosi cok dusuk dr. Bize asilama tup dedi.biz de bekleyelm dedik ama ben umudu kesmistim bizim tedavisiz olmicak salmistim ramazanda hamile kaldm o kadar unutmusum ki son adet tarihimi bipe unutmustm. Bu isler kismet once esin dr a gitsin en obemlisi onlar..aslaaa umudunu kaybetme kafana takma allaha sigin dua yani tek formul ostedigin kadar yirt kendini allah nasip edecek...esine de kur yap ama once dr a gitsin ben havuc kuru keciboynuzu kuru yapmistim ama onlardan 5 ay sonra hamile kaldik ne kadar tesir etti bilmiyoruz

Kesinlikle haklısın canım önce Allah nasip edecek eşim de pek inattır asla yemez içmez öyle şeyler bende bıraz Allah'a bıraktım artık en uygun Zaman'da gelsin cok da bekletmesın ☺️[/QUOTE]

Amin amin insallahhh en kisa zamanda hamile kal8rsinn...eger esin dr a gitmediyse mutlaka gitsin hakkinizda hayirlisi insallah

Kesinlikle haklısın canım önce Allah nasip edecek eşim de pek inattır asla yemez içmez öyle şeyler bende bıraz Allah'a bıraktım artık en uygun Zaman'da gelsin cok da bekletmesın ☺️

Amin amin insallahhh en kisa zamanda hamile kal8rsinn...eger esin dr a gitmediyse mutlaka gitsin hakkinizda hayirlisi insallah[/QUOTE]
eşimde gitti ikimizinde değerleri iyi dediğin gibi gerisi Artık Allaha kaldı :) bekarken hemen ilk korunmamazlıkta hamıle kalınıyor sanıyordum meger ne zormuş of

merhabalar nasıl hamile kaldınız acaba bende pko luyum ve uğraşıyorum

Arkadaşlar soğan kürü uygulayıp hamile kalan var mı ?? ben 11 aylık evlıyım ve hiç korunmadık ama cok özel bi çabamız da olmadı fakat cok cocuk istiyorum. bu soğan kürünü okudum faydasını gören de var görmeyen de .....

ben doktor kontrolunden geçtım hormonlarım da falan bı sıkıntı yok sadece bı doktor polikistik over oldugumu söyledi ama bu ay profesöre gittim asla pco değilsin sadece kilo ver şansın artacak ama jinekolojik olarak bi engelı yok dedi :)

şimdi bu soğan kürü adetin 7. günü mü başlanıyor yok sa adet bittikten sonra ki 7.günde başlanıyor?? 15 gün içiyoruz sanırım
yardımcı olursanız ve bu konuda deneyımlerı olan varsa nolur bızı aydınlatsın :)
Soğan kurune adetten sonra 2 ile 7 gun arasında baslanir 15gun boyunca taze taze yapilarak iliktan sıcak içilir cnm

merhabalar nasıl hamile kaldınız acaba bende pko luyum ve uğraşıyorum
Mrb canım ben serophene ve catlatma iğnesiyle hamile kaldım tabiki basta zamanı gelmiş Rabbim cok şükür nasip etti onlarda vesile oldu

Mrb canım ben serophene ve catlatma iğnesiyle hamile kaldım tabiki basta zamanı gelmiş Rabbim cok şükür nasip etti onlarda vesile oldu

hayırlı olsun çok sevindim gerçekten bende tedavi görüyorum klomen kullandım gonal f kullandım daha nasib olmadı bizede dua edermisiniz bu arada kaç ay tedavi oldunuz :)

Tesekkür ederim cznım darısı isteyen herkesin basına insallah ben ikinci serophene kullanımında ilk çatlatma iğnesinde kaldım Rabbim nasip edince oldu

sogan kuru yaptm suan hamileyim allahim isteyen herkese nasip eder inşallah
merhaba sogan kuru nasil yaptınız kac gün boyunca ictiniz adettenten oncemi adetten sonrami bir cevap yazarmisiniz Acil. 2 yil 3 aydır hamile kalmak istiyorum allahın izniylede allh isteyen herkese versin insaallh

Sogan kuru cok etkili bir kurdur ve gelisi guzel yapilmamalidir rahim duvarinda incelme ve hamilelik durumunda dusukler yapabilir...

Adetin bittikten 2. Gun sonra baslamalisin. 15 gun boyunca sabah aksam ac karnina icmelisin

1,5 bardak icme suyuna kabuklari soyulmus bir sogani dorde bolup 5 dk kaynattiktan sonra suzup sicakken icmek gerekiyor.

Yillardir ultrason goruntusu normal, hormonlari normal ama adet sokturucu icmeden adet olmazdim. Cok sukur bu sayede hamile kalanlardanim bende.

Kesinliklr denemelisin

bende bu ay sogan kürüne başladım canım zararı yok bence İnşAllah faydasını görürüz

Back