How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Soğan Kürü Uygulayan Arkadaşlar Yardımcı Olabilir mi ??

Peri Tozuu

...
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
4.240
3.171
133
Soğan kürü uygulayan arkadaslar "soğan kürüne adetin kaçıncı gunu basladı" "kaç gun kullandı" ve "kullandıktan kaç gun snra adet oldu" ?? Faydasını gören oldumu ? Gerçekten kistleri temizliyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok tesekkür ederim o_O:KK16::KK51::KK36:

Ben gecen ay adetim bittikten sonra başladım hatta başladım gün konu açmıştım.
Sabah akşam aç karnına 1.5 bardak suya kaynayınca bir soğanı soyup dörde bölüp 5 dk kaynatıp.ılık içtim.

Ama ramazan olduğu için sadece akşam yaptım ve son üç gün yapamadım 15 gün olacak .
Bugünde test yaptım adete 3 gün var idrar testisonuç pozitif kan vermedim daha

Ben gecen ay adetim bittikten sonra başladım hatta başladım gün konu açmıştım.
Sabah akşam aç karnına 1.5 bardak suya kaynayınca bir soğanı soyup dörde bölüp 5 dk kaynatıp.ılık içtim.

Ama ramazan olduğu için sadece akşam yaptım ve son üç gün yapamadım 15 gün olacak .
Bugünde test yaptım adete 3 gün var idrar testisonuç pozitif kan vermedim daha
Aaa hayırlı olsn :) testinin fotosunu atar msn ? Peki kullanmaya baslayınca diyorlar ki parça falan geliyo doğru mu ?

20180607_144533-1.jpg sağ ol.yok parça felan gelmedi sadece kasık ağrısı oluyo

Hımmm hadi hayırlı olsnn. Banada dua eder msn inşallah hamileyimdir ve bu kürü bile uygulamama gerk kalmaz inşalllahhh
İnşallah inan nisan ayında düşük yaptım.çocuğum olmasına rağmen ve 6 haftalık kalp atışı bile yoktu o kadar üzüldümkü.bekle yeni isteyeni o kadar iyi anladım ki.her aklıma geldiğimde hep derim rabbim bekleyen isteyen herkese nasip et.

Soğan kürü uygulayan arkadaslar "soğan kürüne adetin kaçıncı gunu basladı" "kaç gun kullandı" ve "kullandıktan kaç gun snra adet oldu" ?? Faydasını gören oldumu ? Gerçekten kistleri temizliyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok tesekkür ederim o_O:KK16::KK51::KK36:
adetin bittikten iki gün sonra başlayacaksın 15 gün sabah akşam aç karnına içilecek..uyguladığım ay gebe kalmıştım..

Adetim 5 gün sürüyor bittikten 2 gün sonra başladım 10 gün yaptım çünkü 23 veya 25 günde bir adet oluyorum bebek olduysa tutunabilsin diye düşündüm :) ve o ay adet olmadım adete 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim :) darısı size inşallah

Valla canım burda yapan bi kaç arkadasa sordm 1 kişi hariç yapan kişiler adet gununden öncehamile olduklarını öğrenmişler bn kesin yapcam
Bende yapmayı istiyorum. Benim çok yakın arkadaşımda aynı şekilde 1,5 sene olmadı . Soğan kürü denediği ilk ay hamile kaldı. Benim 3 senedir olmuyor bebeğim. Bende artık denemek istiyorum. Herkes olumlu sonuç almış

Bende yapmayı istiyorum. Benim çok yakın arkadaşımda aynı şekilde 1,5 sene olmadı . Soğan kürü denediği ilk ay hamile kaldı. Benim 3 senedir olmuyor bebeğim. Bende artık denemek istiyorum. Herkes olumlu sonuç almış
Aynen bnde kime sorarsam hamile kaldm diyor. Denemeden bilemeyiz. Herkesin bünyeside bir değil belki onlarda işe yaradı belki bizde bişy değişmez. Her türlü ihtimali düşünmek gerekki üzülmeyelim. Peki hiç hamile kaldın mı ?

Aynen bnde kime sorarsam hamile kaldm diyor. Denemeden bilemeyiz. Herkesin bünyeside bir değil belki onlarda işe yaradı belki bizde bişy değişmez. Her türlü ihtimali düşünmek gerekki üzülmeyelim. Peki hiç hamile kaldın mı ?
Hayır hiç gebelik oluşmadı. Yumurtlama tedavisi gördüm. Bu son ay. Artık olmazsa aşılamaya geçeceğiz. Adet tarihim yarın normalde ama bilmiyorum.

Back