• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü sonrası yaşanılanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan küründen çok memnun kalıp hamile kalan da var sıkıntı yaşayan da var mesela ben 4 gün mü ne uygulamıştım prolaktinim 28 olmuş sonraki ay düştü herkeste yaramıyor maalesef ama doktorların bazıları öneriyo bazıları önermiyo onlar da ikiye bölünmüş bu konuda herkesin vücut tepkisi farklı oluyo

Belki düşürüyosundur canım yani erken sonlanma hiç bebek gelişemeden sonlanıyordur o zaman çık ağrılı olduydu benimde 🥺
Selam. Bu anlattığın olay nasıl oldu canım? Benim Temmuz'da ilk defa adetim gecikti 10 gün falan. Doktora gittim.ultrason muayenesinde erken gebelik gibi gözüküyor dedi. Çok ağrılarım vardı. Kan verdim. Kanda hicbisey çıkmadı. Aradan bir 10 gün daha geçti yine kan verdim yine negatif. Doktor adet söktürücü verdi. Koca koca deri parçaları attım o ilacı kullanınca. Pıhtı değildi bildiğin deriydi. O kadar inanmıştim ki hamile olduğuma büyük hayal kırıklığı oldu. Hala aklımda bi şüphe var acaba tuttu ama gelişemedi mi diye... Senin nasıl olmuştu?

Selam. Bu anlattığın olay nasıl oldu canım? Benim Temmuz'da ilk defa adetim gecikti 10 gün falan. Doktora gittim.ultrason muayenesinde erken gebelik gibi gözüküyor dedi. Çok ağrılarım vardı. Kan verdim. Kanda hicbisey çıkmadı. Aradan bir 10 gün daha geçti yine kan verdim yine negatif. Doktor adet söktürücü verdi. Koca koca deri parçaları attım o ilacı kullanınca. Pıhtı değildi bildiğin deriydi. O kadar inanmıştim ki hamile olduğuma büyük hayal kırıklığı oldu. Hala aklımda bi şüphe var acaba tuttu ama gelişemedi mi diye... Senin nasıl olmuştu?
Evet aynen öyle baya bildiğin gelişmiş parça ama bebek yok dediğin gibi benimde öyleydi kesin erken sonlandı seninde daha doğrusu bebek gelişemedi olması gereken oldu yumurta yada sprem kalitesizdi ondan gelişmedi

Aynılarını ben yasadım 8 ay once kullandım iki kere üst üste adetim 2şer hafta gecikti ve yogun kanamalı gecmişti testte silik ve kanda sonradan baktırdım yoktu 2ydi değerim. Gecen ay da yaptım sogan kürünü bu sefer gecikmedi tam gününde oldum ve tam tersine daha az kanamam oldu. Değişebiliyor demek ki...

Gecen ay doktora gittim bi tek mantar oluşmuş sende dedi geriye kalan hersey gayet iyi rahim temiz dedi acaba mantardan mı hamile kalamadım diye düşünüyorum içim içimi yiyor öyleyse eger bu ay kalmam lazım kimi engel diyo kimi değil diyo. Değilse 1.5 senedir ne yaptıysam olmuyo

Evet aynen öyle baya bildiğin gelişmiş parça ama bebek yok dediğin gibi benimde öyleydi kesin erken sonlandı seninde daha doğrusu bebek gelişemedi olması gereken oldu yumurta yada sprem kalitesizdi ondan gelişmedi
Doktor bunu anlamaz mıydı bilemiyorum ki. Rahmin temizlenmiş dedi bana. İlaç herseyi sökmüş dedi. 1-2 ay testleri negatif çıkıp 3. ay pozitife dönenler okudum. Böyle bişey tıbben mümkün mü bilmiyorum. Neyse olan oldu. Gecmiste kaldı.

Back