• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü 🚨

seake

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
689
194
18
33
Adet bitince soğan kürüne baslayan 15 gun devam eden ve o ay hamile kalan var mı kizlar?

Ya cok sevindim bazilari yumurtlama zamani birak dedi ama saracoglu 15 gun icin dedigi icin birakmadim devam ediyorum insallah faydasını görürüm ya🥲🤲🏻
İnşallah görürsün haber et faydasını görünce bende yarın başlıyacağım

Adet bitince soğan kürüne baslayan 15 gun devam eden ve o ay hamile kalan var mı kizlar?
Ben denedim o ay aşırı ümitli gibi hissettim hastanede başka bir durum için idrar testi verince idrarda kan çıktı ve ben soğan küründen olduğunu düşündüm cünkü her ay hemen hemen ayni şekilde besleniyorum sonrasında bidaha hiç kullanmadım. Tabi kesin ondan diyemem ama ben ona yordum amh da bir değişiklik olmadı birde onu belirteyim

Ben denedim o ay aşırı ümitli gibi hissettim hastanede başka bir durum için idrar testi verince idrarda kan çıktı ve ben soğan küründen olduğunu düşündüm cünkü her ay hemen hemen ayni şekilde besleniyorum sonrasında bidaha hiç kullanmadım. Tabi kesin ondan diyemem ama ben ona yordum amh da bir değişiklik olmadı birde onu belirteyim
Ben 2 gun once acillik oldum kanima baktilar ama benim kanimda zaten idrar var bobrek hastasiyim doktor engel degil dedi hatta hastaligima iyi bile gelmis bi nebze. Herkeste farklı reaksiyon gosteriyor sanırım şükür simdilik bi zarari olmadi🤲🏻

Ben 2 gun once acillik oldum kanima baktilar ama benim kanimda zaten idrar var bobrek hastasiyim doktor engel degil dedi hatta hastaligima iyi bile gelmis bi nebze. Herkeste farklı reaksiyon gosteriyor sanırım şükür simdilik bi zarari olmadi🤲🏻
Insallah size olumlu sonuçlar olur kürden sonra hamile kalırsınız 😊

Nasıl yapılıyor o kür 🥹
1,5 su bardagi su kaynarken icine 4 e bolunmus sogani atip 5-6 dakika kaynatiyosun sonra onu yudum yudum sicakken iciyorsun canim saracoglu soğan kürü yaz youtube a bende ondan izleyip yapiyorum 15 gun ictim yarin son insallah🤲🏻😊

Benimde ilk gebeliğim oldu sogan kürü ile ama ikinci yapısımda oldu yani 2. Denememde oldu.yine yapacagim

Benimde ilk gebeliğim oldu sogan kürü ile ama ikinci yapısımda oldu yani 2. Denememde oldu.yine yapacagim
O kadar umut oluyosunuz ki bana. Ne kadar guzel🙏🏻 benim sebepsiz 1 yila yakindir olmuyo çok üzülüyorum. İnsallah hepimize sifa olur🤲🏻

O kadar umut oluyosunuz ki bana. Ne kadar guzel🙏🏻 benim sebepsiz 1 yila yakindir olmuyo çok üzülüyorum. İnsallah hepimize sifa olur🤲🏻
İnşallah canım yap bide onla birlikte ovulasyon testide kullan.yumurtlamani takip et.insallah şifa olsun🤲

İnşallah canım yap bide onla birlikte ovulasyon testide kullan.yumurtlamani takip et.insallah şifa olsun🤲
Canim ovulasyon cok strese sokuyor diye bu ay yapmadim daha dogrusu nasil olsa olmucak diyip saldim biraz. Ama yumurtlam gunumu biliyorum ve 1 gun arayla duzenli olarak degerlendiriyoruz insallah amin canim cok amin🤲🏻🥰

benim tanidigim, ne yaptiysa olmadi sogan kurúyle olmustu yillar ónce hamilelik.

Bendede kist gitti sogan kúrúyle.

Ben senede bir yapiyorum.
Hamilelik, kist, adet dúzeni, bi kadin icin mucize gibi bence bu kúr

Back