Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arkadaşım yaptı o ay hamile kaldı şu an 1 yaşında kızı varYok mudur bir Allah’in kulu yav
Ya cok sevindim bazilari yumurtlama zamani birak dedi ama saracoglu 15 gun icin dedigi icin birakmadim devam ediyorum insallah faydasını görürüm yaBende başlıyacağım bu ay hep 3-5 gün yapıp bırakmıştım
İnşallah görürsün haber et faydasını görünce bende yarın başlıyacağımYa cok sevindim bazilari yumurtlama zamani birak dedi ama saracoglu 15 gun icin dedigi icin birakmadim devam ediyorum insallah faydasını görürüm ya
Bat 12 şubat canım mutlaka haber veririm yazarim insallah faydasini gorurum yarin son gun insallahİnşallah görürsün haber et faydasını görünce bende yarın başlıyacağım
İnsallah adetin kaçıncı günü başladın küreBat 12 şubat canım mutlaka haber veririm yazarim insallah faydasini gorurum yarin son gun insallah
Ben denedim o ay aşırı ümitli gibi hissettim hastanede başka bir durum için idrar testi verince idrarda kan çıktı ve ben soğan küründen olduğunu düşündüm cünkü her ay hemen hemen ayni şekilde besleniyorum sonrasında bidaha hiç kullanmadım. Tabi kesin ondan diyemem ama ben ona yordum amh da bir değişiklik olmadı birde onu belirteyimAdet bitince soğan kürüne baslayan 15 gun devam eden ve o ay hamile kalan var mı kizlar?
Bitti bir gun sonra hemen basladim canim sen nasil yapacaksinİnsallah adetin kaçıncı günü başladın küre
Ben 2 gun once acillik oldum kanima baktilar ama benim kanimda zaten idrar var bobrek hastasiyim doktor engel degil dedi hatta hastaligima iyi bile gelmis bi nebze. Herkeste farklı reaksiyon gosteriyor sanırım şükür simdilik bi zarari olmadiBen denedim o ay aşırı ümitli gibi hissettim hastanede başka bir durum için idrar testi verince idrarda kan çıktı ve ben soğan küründen olduğunu düşündüm cünkü her ay hemen hemen ayni şekilde besleniyorum sonrasında bidaha hiç kullanmadım. Tabi kesin ondan diyemem ama ben ona yordum amh da bir değişiklik olmadı birde onu belirteyim
Insallah size olumlu sonuçlar olur kürden sonra hamile kalırsınızBen 2 gun once acillik oldum kanima baktilar ama benim kanimda zaten idrar var bobrek hastasiyim doktor engel degil dedi hatta hastaligima iyi bile gelmis bi nebze. Herkeste farklı reaksiyon gosteriyor sanırım şükür simdilik bi zarari olmadi
İnsallah cok umudum yok acikcasi bi ihtimal diye deniyorum sadece bat 12 şubat caresizce bekliyorumInsallah size olumlu sonuçlar olur kürden sonra hamile kalırsınız
Nasıl yapılıyor o kürAdet bitince soğan kürüne baslayan 15 gun devam eden ve o ay hamile kalan var mı kizlar?
1,5 su bardagi su kaynarken icine 4 e bolunmus sogani atip 5-6 dakika kaynatiyosun sonra onu yudum yudum sicakken iciyorsun canim saracoglu soğan kürü yaz youtube a bende ondan izleyip yapiyorum 15 gun ictim yarin son insallahNasıl yapılıyor o kür
Benimde ilk gebeliğim oldu sogan kürü ile ama ikinci yapısımda oldu yani 2. Denememde oldu.yine yapacagimAdet bitince soğan kürüne baslayan 15 gun devam eden ve o ay hamile kalan var mı kizlar?
O kadar umut oluyosunuz ki bana. Ne kadar guzel benim sebepsiz 1 yila yakindir olmuyo çok üzülüyorum. İnsallah hepimize sifa olurBenimde ilk gebeliğim oldu sogan kürü ile ama ikinci yapısımda oldu yani 2. Denememde oldu.yine yapacagim
İnşallah canım yap bide onla birlikte ovulasyon testide kullan.yumurtlamani takip et.insallah şifa olsunO kadar umut oluyosunuz ki bana. Ne kadar guzel benim sebepsiz 1 yila yakindir olmuyo çok üzülüyorum. İnsallah hepimize sifa olur
Canim ovulasyon cok strese sokuyor diye bu ay yapmadim daha dogrusu nasil olsa olmucak diyip saldim biraz. Ama yumurtlam gunumu biliyorum ve 1 gun arayla duzenli olarak degerlendiriyoruz insallah amin canim cok aminİnşallah canım yap bide onla birlikte ovulasyon testide kullan.yumurtlamani takip et.insallah şifa olsun