Canım ben yaptım ama düşük oldu..şuan hamile değilim.Kürü nasıl yaptınız tarif edermisiniz hayırlısı olsun darısı bizlere inşallah
Hayırlısı canım inş tekrar olur neden düşmüş doktor bişey dedi mi bu soğandan dolayı olabılır mıCanım ben yaptım ama düşük oldu..şuan hamile değilim.
15 gün boyunca sabah akşam 2 bardak içtim.
1 tane soğanı 4e Böldüm 2 su bardağında kaynattım 7 dakika falan ılıyınca içtim bu şekilde yaptım 15 gün boyunca
Bilmiyorum zaten çok küçüktüHayırlısı canım inş tekrar olur neden düşmüş doktor bişey dedi mi bu soğandan dolayı olabılır mı
Evet sorunum yoktu ama hanı temizlensin dıye yap dedı cevrem eylülde yaptım ekımde hamıleydımYaaa maşallahne güzel ay ben neye elimi sürsem kuruyorum sizde ki sorun neydi 15 gun yaptığınz dönemde mi hamile kaldınz birde testte hemen çıkmış mıydı
Adetim 3 gün gecıkınce test yapmıştımYaaa maşallahne güzel ay ben neye elimi sürsem kuruyorum sizde ki sorun neydi 15 gun yaptığınz dönemde mi hamile kaldınz birde testte hemen çıkmış mıydı
Anladım canımm güzel günlerde büyüt bebeğiniiEvet sorunum yoktu ama hanı temizlensin dıye yap dedı cevrem eylülde yaptım ekımde hamıleydım
Canımcım bugun çok sitem ettim ya duydu benii regl geldiiİnşaallah
Oh, süper.Canımcım bugun çok sitem ettim ya duydu benii regl geldiiBir daha kür filan yok elimi sürmem inşAllah en azından temizlenmiştir
Durumunuz nasıl acaba şu an adet oldunuz muSelam hanımlar 1 buçuk yıllık evliyim 1 kere düşük yaptım sonrada hiç gebe kalamadım. Gen ay ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım oda tutmadı, üstelik nur topu gibi 5cm kistim oluşmuş. Bu ayda adetten sonra soğan suyu içmeye başladım çok faydasını gören olmuş inşallah bende de işe yarararanızda kullananlar var mı bnm ilk 2 günümde kahverengi siyah akıntı oldu normal mi
Yok daha olmadım, 15 gün içip bıraktım sonucu bekliyorumDurumunuz nasıl acaba şu an adet oldunuz mu