- 1 Ocak 2022
- 1.267
- 1.585
- 48
Neye başladınız yorumlarda göremedim. Soğan kürüne regl iken başlmadınız dimi? Soğan kürü regl iken kesinlikle yapıpmamalı çünkü o, yüzden sorayım, istedimRegl kaçıncı günü başladınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neye başladınız yorumlarda göremedim. Soğan kürüne regl iken başlmadınız dimi? Soğan kürü regl iken kesinlikle yapıpmamalı çünkü o, yüzden sorayım, istedimRegl kaçıncı günü başladınız
Ben zaten her ay düzenli 28 günde bir adet oluyordum bugün 35. gün oldu en son 17 Aralık‘ta oldum 14 ocakta olacaktım gelmediHiç mi olmuyor yoksa, birkaç ay da birmi? Soğan kürü, kistlere, miyomlara, erken menopoza, rahim, duvarı kalınlaşma sorununa vs çok çok etkili. Yumurta oluşumu için de tetere dişli aslan pençesi çok etkili diyw biliyorum
Soğan kürünü reglken yapmadım adet bittikten sonra yaptım canım 17 Aralık regl 23 aralık soğan kürüne başladım 15 gun yaptım bıraktımNeye başladınız yorumlarda göremedim. Soğan kürüne regl iken başlmadınız dimi? Soğan kürü regl iken kesinlikle yapıpmamalı çünkü o, yüzden sorayım, istedim
İşk kez duydum valla çok şaşırdım. Şifalar olsun inşaallahBen zaten her ay düzenli 28 günde bir adet oluyordum bugün 35. gün oldu en son 17 Aralık‘ta oldum 14 ocakta olacaktım gelmedi
Ben anladım ki Soğan kürü herkese aynı etki yapmıyor çok kişi de bu durumdan muzdarip olmuş
Soğan kürünü, ben yıllardır ara ara yaparım. Sakın canınızı, sıkmayın. Bence temizlendi ve yenilendi diye düşünüyorum. Hele de düzenli regl oluyorsanız kolaylıkla anne olacğınıza inanıyorum. Mesela ben evlendikten 1 hafta sınra regl oldum normal zamanıydı ancak çok kısa sürdü. Bitti ve 1 hafta sonra tekrar regl oldum ve hayatımda hiç böyle bir durum yaşamamıştım. Üstelik tekrar olduğumda büyük bir kan pıhıtısı parçası düştü. Derlen normal 6 gün sürdü ve bitti. Yaşım 42 ve ikinci evliliğim. Yani kadın olma durumu da yeni değildi. Dedim yaş ilerliyor sorunlar çıkıyoe galiba. O regl bittikten kısa vir süre sonra hamile kaldım. Çok tuhaftı ama vücut kendini mi hazırladı ne oldu anlamadım. Yani düzenli regl leriniz var endişe etmeyin diye anlattım. Çünkü stres çok engel oluyorSoğan kürünü reglken yapmadım adet bittikten sonra yaptım canım 17 Aralık regl 23 aralık soğan kürüne başladım 15 gun yaptım bıraktım
Soğan kürü rahimde inceltme yaptığı için gecikmeler oluyormuş. Böyle olacağını bilseydim asla ama asla yapmazdım
Ya çok uzattım belki affedin. Ama birşey takıldı aklıma regl biter bitmez mi başladınız soğan kürüne. Regl bittikten sonra birkaç gün beklemek gerekiyor diye biliyorum. Mesela eegl ken asla yapılmaz durumu rahim duvarı zaten dökülürken o an soğan kürü iyixe inceltip kanamayo, artıracak ve zararlı, olacağı için. Acaba regl bitet bitmez başlandıpı, için mi regl gecikti. Yani toparlanıyor şuan ondan gecikmiş olabilirSoğan kürünü reglken yapmadım adet bittikten sonra yaptım canım 17 Aralık regl 23 aralık soğan kürüne başladım 15 gun yaptım bıraktım
Soğan kürü rahimde inceltme yaptığı için gecikmeler oluyormuş. Böyle olacağını bilseydim asla ama asla yapmazdım
Ben regl bitmeden başladım yoksa çok uzayacaktı süre 15 gün içtiğim için regl 7 gün sürüyor ben 5. Gün başladım günde 2 bardak içtim 15.Gün bıraktım 15 gün sonra adet olmadım hamileydimYa çok uzattım belki affedin. Ama birşey takıldı aklıma regl biter bitmez mi başladınız soğan kürüne. Regl bittikten sonra birkaç gün beklemek gerekiyor diye biliyorum. Mesela eegl ken asla yapılmaz durumu rahim duvarı zaten dökülürken o an soğan kürü iyixe inceltip kanamayo, artıracak ve zararlı, olacağı için. Acaba regl bitet bitmez başlandıpı, için mi regl gecikti. Yani toparlanıyor şuan ondan gecikmiş olabilir
O dediğin şey olmaz yaa o kadar son günlere doğru içebilirsin ilk günler çok yoğun aktığı zamanlar içmezsin olur biterYa çok uzattım belki affedin. Ama birşey takıldı aklıma regl biter bitmez mi başladınız soğan kürüne. Regl bittikten sonra birkaç gün beklemek gerekiyor diye biliyorum. Mesela eegl ken asla yapılmaz durumu rahim duvarı zaten dökülürken o an soğan kürü iyixe inceltip kanamayo, artıracak ve zararlı, olacağı için. Acaba regl bitet bitmez başlandıpı, için mi regl gecikti. Yani toparlanıyor şuan ondan gecikmiş olabilir
2 Bardak canm benimde enfeksiyon ve akıntı çok varmış akıntıda döllenmeyi engelleniyor sanırım beyaz akıntım oluyor genelde soğan suyu belkide bu yüzden fayda ettiBnmde 5 cm kistim var soğan suyu içiyorum şimdi bklm nolcak
Siz günde kaç bardak içiyordunuz?
Kahverengi siyah akıntı mühtemelen kistdır, kisti eritiyor diye biliyorumSelam hanımlar 1 buçuk yıllık evliyim 1 kere düşük yaptım sonrada hiç gebe kalamadım. Gen ay ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım oda tutmadı, üstelik nur topu gibi 5cm kistim oluşmuş. Bu ayda adetten sonra soğan suyu içmeye başladım çok faydasını gören olmuş inşallah bende de işe yarar aranızda kullananlar var mı bnm ilk 2 günümde kahverengi siyah akıntı oldu normal mi
Ahh inşAllah inşAllah diyorum kendimce şer gibi görüyorum ama umarım hayırlı sonuçlar alırımİşk kez duydum valla çok şaşırdım. Şifalar olsun inşaallah
Benim zaten şu anki paniklememin sebebi senelerce hep düzenli adet gördüm hiç gecikme yaşamadım öylee o sebeble şimdi böyle olmam korkuttu. Ben de hep olumlu yorumlar duyduğum için yaptım inşallah temizlenmiştir inşallah bir an önce olurum ve rahatlarim diğer aydan umudumu aslında daha fazla regl olursam Akibetimi çook merak ediyorum vallahiSoğan kürünü, ben yıllardır ara ara yaparım. Sakın canınızı, sıkmayın. Bence temizlendi ve yenilendi diye düşünüyorum. Hele de düzenli regl oluyorsanız kolaylıkla anne olacğınıza inanıyorum. Mesela ben evlendikten 1 hafta sınra regl oldum normal zamanıydı ancak çok kısa sürdü. Bitti ve 1 hafta sonra tekrar regl oldum ve hayatımda hiç böyle bir durum yaşamamıştım. Üstelik tekrar olduğumda büyük bir kan pıhıtısı parçası düştü. Derlen normal 6 gün sürdü ve bitti. Yaşım 42 ve ikinci evliliğim. Yani kadın olma durumu da yeni değildi. Dedim yaş ilerliyor sorunlar çıkıyoe galiba. O regl bittikten kısa vir süre sonra hamile kaldım. Çok tuhaftı ama vücut kendini mi hazırladı ne oldu anlamadım. Yani düzenli regl leriniz var endişe etmeyin diye anlattım. Çünkü stres çok engel oluyor
Zaten reglim 5-6 gün sürüyor ben 2 günde öyle bekledim aslında Dediğiniz gibi aslında çoğu kişi söylüyor bunu rahim duvarını incelttiği için gecikme yapıyormuş. Nar suyu içmeye başladım. Ay inşallah biran önce toparlansın da rahatlayım regl olursam bütün sıkıntılarım geçecek gibiYa çok uzattım belki affedin. Ama birşey takıldı aklıma regl biter bitmez mi başladınız soğan kürüne. Regl bittikten sonra birkaç gün beklemek gerekiyor diye biliyorum. Mesela eegl ken asla yapılmaz durumu rahim duvarı zaten dökülürken o an soğan kürü iyixe inceltip kanamayo, artıracak ve zararlı, olacağı için. Acaba regl bitet bitmez başlandıpı, için mi regl gecikti. Yani toparlanıyor şuan ondan gecikmiş olabilir
Aman stres yapıp üzülmeyin o bile geciktiriyor. Soeun olmayacak inşaallahBenim zaten şu anki paniklememin sebebi senelerce hep düzenli adet gördüm hiç gecikme yaşamadım öylee o sebeble şimdi böyle olmam korkuttu. Ben de hep olumlu yorumlar duyduğum için yaptım inşallah temizlenmiştir inşallah bir an önce olurum ve rahatlarim diğer aydan umudumu aslında daha fazla regl olursam Akibetimi çook merak ediyorum vallahi
Zor bilitoeum ama çok, takma rahat ol bu önemliZaten reglim 5-6 gün sürüyor ben 2 günde öyle bekledim aslında Dediğiniz gibi aslında çoğu kişi söylüyor bunu rahim duvarını incelttiği için gecikme yapıyormuş. Nar suyu içmeye başladım. Ay inşallah biran önce toparlansın da rahatlayım regl olursam bütün sıkıntılarım geçecek gibi
Saldım kendi halinee zaten belki böylelıkle hızlıca gelirZor bilitoeum ama çok, takma rahat ol bu önemli
Yaaa maşallah ne güzel ay ben neye elimi sürsem kuruyorum sizde ki sorun neydi 15 gun yaptığınz dönemde mi hamile kaldınz birde testte hemen çıkmış mıydıBende soğan küründen sonra hamile kalmıştım şimdi 7 aylık olduk sıkıntı yapma inşallah olur
Kürü nasıl yaptınız tarif edermisiniz hayırlısı olsun darısı bizlere inşallahBen regl bitmeden başladım yoksa çok uzayacaktı süre 15 gün içtiğim için regl 7 gün sürüyor ben 5. Gün başladım günde 2 bardak içtim 15.Gün bıraktım 15 gün sonra adet olmadım hamileydim
İnşaallahSaldım kendi halinee zaten belki böylelıkle hızlıca gelir