• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü mü,metformin mi?

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
arkadaşlarım benim herşey arap saçına döndü.bu ay ilaçsız yumurta takibine başladım,yumurtluyomuyum bilmiyorum çünkü.pcos tam olarak değil de çok fazla yumurtan var dedi doktor ve bana glifor başlamak istedi.ben zaten kendim başlamıştım günde 1 kez,o 1.5 iç günde dedi ve öyle yapıyorum.eşimin spermiyogramında da sayı iyi ama normal morfoloji yüzde 2,ileri hızlı hareketlilik de yüzde 4 çıktı.doktor idare eder,bu spermle kendiliğinden gebe kalabilirsin de dedi.ama yine de proxeed plus verdi eşime,günde 2 kez 3 ay kullansın dedi.şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ben zaten 2 aydır glifor kullanıyorum ve karaciğer enzimlerimi yükseltti.hem onun düşmesi için dinlenmeliyim diye düşünerek,hem de soğan kürü de yumurtlamaya etkili diye onu mu kullansam bu ay?ama ben günde 1 kez yapabilirim çalıştığım için veya akşam bikaç saat arayla 2 kere olabilir?siz deneyimlerinizle yardım edin napsam?bi de klorsuz su aldım,sadece erikli suda klorur yokmuş,onu aldım:)

soğan kürünü akşam yemekten önce ve gece yatarken içebilirsin
Saraçoğlu çalışan bayanlar için alternatiftir demiş.

merhaba,
evet arkadaşın dediği gibi yapabilirsin ama arasında en az 4 saat olmalı. akşam yemekten önce ve gece yatmadan önce. içmeden önce açlık olması gerekiyormuş.
soğan kürünü denemekte fayda olduğunu düşünüyorum. ama sabah işe gitmeden 1 saat önce kaynatıp, evden çıkmadan da içebilirsin. bende çalışıyorum ama öyle yapmıştım.

Back