Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ya ben o konunun topiğine bakmıştım ovulasyon testiyle hamile kalanlar diye çoğunluk tutturmuş inşallah sen de tutturursun canım benim, dene valla nasılsa bolca almışsın silik olunca da yaklaştı demektir belki bizim daha 5 ay oldu ama ben o kadar istiyorum ki sanki yıllardır uğraşıyoruz gibi geliyor seni anlıyorum inşallah kısa zamanda bu mutluluğu yaşarız hayırlısıyla :97:

amin cnm benim inşallah..inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir inan okadar zor süreçlerki..inşallah rabbim senide cok bekletmez...

evet canım sorma bayagı zamandır ugrasıyoruz ama demekki var daha zamanı...valla yapayım bir diyorum bakalım ne olucak benim adetlerim çok gec oldugu için belki yumurtalarım daha yeni gelişiyorda olabilir bilmiyorum ki bakalım yarın bidaha yapayım nolcak nasılsa bol bol test aldım :)) silik değil tam çıkması alzımmış ama anlamadım yarın birdaha yapayım bakalım neler olucak :))

Canım merhaba bende soğan kuru nu deneyenlerdemin ve şu an hamileyim tabi önce rabbim in izniyle ise çok yarıyo

Siğ
10 mayısta son adetimi olduktan sonra korunmayı bıraktık.30 kasıma kadar her ay düzenli olarak ilişkiye girdik.her adetimde hayal kırıklıgına ugradım.okuldan bi arkadaşım sogan kürünü tavsiye etti.8 aralıkta soğan kürü yapmaya başladım.ve şu an hamileyim.

Emy2008 çok sevindim inanki ben henüz soğan suyunu denemedim eğer bu ay da olmazsa deneyeceğim böyle haberler umut veriyor gerçekten ben de bebeğim olsun istiyorum ve böyle çok isteyip de olumlu sonuç alanlara çok seviniyorum i̇nşallah Allahım bizlere de nasip eder.sen de inşallah sorunsuz bir hamilelikle ve sorunsuz bir doğumla kavuşursun bebeğine.şimdiden hayırlı uğurlu olsun'

amin cnm benim inşallah..inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir inan okadar zor süreçlerki..inşallah rabbim senide cok bekletmez...

amin canım ya her reglimde bir burukluk yaşıyorum, ilk başladığımızda bir gecikme olmuştu çok heyecanlanmıştım çok hayal kırıklığına uğradım neden böyleyim bilmiyorum çok istemekten herhalde, inşallah artık istediğimiz mutluluğa kavuşuruz hepimiz her gün dua ediyorum :KK31:

durumun aynı benimki gibiymiş canım..inşallah senin gibi benimde mucizem bana gelmiştir canım benim..biz çok sık giremiyoruz malesef ilişkiye eşim vardiyalı çalışıyor..ama bende şöle bişi oldu..ilişkiye girdiğimizin ertesi günü çok çok yogun yumurta akı kıvamında aynı bir akıntım oldu..ondan sonra akıntım fln kesildi..gelicek gibi olan pembeliklerde kesildi sancım flnda olmuyor..yani hiçbir belirtim fln kalmadı..hakkımda hayırlısı..şimdi ben sogandan sonra incire başlayayım diyordum acaba ne zaman başlasam hastalanmayı beklesemmi ki?

canım rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah..darısı bizlerin başına bende çok ugrastım tüp aşamasındayım zaten tüpten önce bunu bir denemek istedim..eger olmazsa tüpe başlayacagım..rabbim inşallah bizlerinde yüzünü güldürür

inşallah bitanem benim biteli 2 gün oldu ne agrım var ne sızım ne de kanamam 40 gün oldu bugün adet olmayalı..bakalım bende beklemedeyimm..rabbim hayılrısını nasip eylesin inşallah...

incir kürüne soğanı bitirdikden hemen sonra başlayabilirsin.ben eşimede keçiboynuzu kürü yaptım

incir kürüne soğanı bitirdikden hemen sonra başlayabilirsin.ben eşimede keçiboynuzu kürü yaptım

bu akşam başlıyorum canım bende eşime yapıyorum ama çok düzenli içmiyor tadını hiç sevmedi sadece akşamları yatarken içiyor inşallah bir faydası olur..bakalım sonucum ne olucak sabırsızlıkla bekliyorum ya adet olmayı yada meleğimi :))

Bende çok mide bulantısı olmuyor ama hastalanmam gereken tarih bugündü hâlâ hastalanmadım geçen hafta akıntı gibi bir şey oldu ama ne olduğu tam belli olmayan bir akıntıydı hafif pembemsiydi.karnım çok çıktı acaba hamile olabilir miyim diye soruyorum kendi kendime ama negatif görmek artık çok üzüyor beni test yapmaya korkuyorum.sende çok mide bulantısı oldu mu?

benim bulantılarım hafif öle çok değil.belim çok ağrıdı bide gööğüslerm

canım yalnız soğan kürüne adetin bittikten 1 hafta sonra başlıcaksın. bizzat i.saraçoğlunun kendisi attığım maile cevap olarak söylemişti. 15 gün kullanıcaksın sonra da bir sonraki ay adetine 10 gün kala başlayıp 10 gün kullanıcaksın

slm arkadaşlar bende ilk kez geçen ay soğan kürü içtim,2 gün önce adet oldum şimdide incir kürü içiyorum eşimede keçi boynuzu kürü içirecem inş bu ay hayırlı haberler alırız

arkadaşlar ben birde bir şey sormak istiyorum sizlere incir kürünü içerken sogan kürünüde uygulayabilirmiyiz.lütfen cevap yazın

bu akşam başlıyorum canım bende eşime yapıyorum ama çok düzenli içmiyor tadını hiç sevmedi sadece akşamları yatarken içiyor inşallah bir faydası olur..bakalım sonucum ne olucak sabırsızlıkla bekliyorum ya adet olmayı yada meleğimi :))

1 hafta sabah akşam sonra her gece yatmadn önce içirdm eşime.inşallah sende müjdeli haberler alırsın en kısa zamanda.allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah.

benim aklıma bir şey takıldı ben birkaç ay çnce bir kere denedim bu soğan kürünü o ay çok az adet oldum 2.gün daha öğlen olmadan bitti acaba soğanla alakalı olabilir mi? normalde adetlerim çok düzenlidir hiç gününü şaşmaz kist falan da yok

arkadaşlar ben birde bir şey sormak istiyorum sizlere incir kürünü içerken sogan kürünüde uygulayabilirmiyiz.lütfen cevap yazın

canım 2 kürü kesinlikle aynı anda uygulamayın diyorlar soğan biticek ondan sonra incir canım..sakın birlikte yapma

1 hafta sabah akşam sonra her gece yatmadn önce içirdm eşime.inşallah sende müjdeli haberler alırsın en kısa zamanda.allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah.

ahh canım yaa nerde içmiyor 1 gün içiyo bir gün içmiyor çok mızmız çooookkkk :)))

sağol cnm o zaman ben incir kürüne devam bitene kadar hayırlısıyla tüm uğraşanlar olumlu sonuçlar alırız .

X