- 27 Haziran 2011
- 557
- 0
Kızalar bugün dr a gittim pcos vardı bende 1.5 yıl ilaç tedavisi oldum enson 3 ay kolmen kullandım ve kistlerim bu ilaçtan 8 mm oldu
2 ay ilaç vermiycem dedi, bende soğan suyu kürüne başladım buay adet olmadım ve dr'umu aradım gel bi bakalım dedi
ultrasonla baktı ve hiç kist kalmamış hatta rahminde bir kabarma var dedi kan tahlili yaptı beta 186 çıktı ama bana hamilesin veya değilsin diyemem dedi biraz daha bekleyeli duphaston diye bir ilaç verdi düşük tehlikesinede bu ilacı veriyormuş.
soğan suyu kürü çok işe yarıyor herkese tavsiye ederim 2 yıldır ilk defa kistlerden kurtuldum.
inşallah hamilesindir canım... bazen kimyasalş gebelik oluşabiliyor ve adet kanamasıyla birlikte vücuttan atılıyormuş. yani hamile bayan hamile olduğunu anlamıyormuş bile, adet kanaması sanıyormuş.
sen erken kan testi yaptığın için öğrenmişsin, muhtemelen hamilesin canım. eğer kimyasal gebelik değilse sorun yok ama kimyasal gebelikse diye doktorun net bişey diyememiştir. bildiğim kadarıyla değerlerin 5in üzerine çıkarsa hamile olduğuna emin olacak...