Evte canım onu bende duymştum bizim haberimiz olmadan kana karışıyormuş vücut atıyormuş
Herkesin bünyesi farklı ama miktarı az ve kahverengi oluyormuş canım
Aman y,nede seni umutlandırmak gibi olmasında sonra olmazsa üzülmeni istemem canım
Valla ben şüphelenmeye başladım evrimle senden
Var sizde bir şeyler
bende şüpeleniyorum artık kendimdenvalla zor tutuyorum kendimi kan testi yaptırmamak için ama sabredicem zaten ne kaldı ki offfff içim daralıyo valla ...inşallah evrimden de güzel haber alırız..Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Yok tatlım ya, tamam eğer varsa ben de adını merve koyucam
Hahahhaa
Hayırlısı olsun belkide oğlişin olur:)
O zamanda Safa koyarım
Benşm adetim biraz tuhaf çok parçalı geliyor kistim vardı o mu atılıyor acaba:26:
Kontrole gideceiğim 3 gün sonra inşallah atılır vücudumdan
Süpersin canım 10 numarasın
Ahh Rabbim gönlüne göre versin
Bak bunu söyledin de aklıma birşey daha geldi mervecim, benim de soğan küründen sonra bu ay hep parçalı geldi reglim. Aslında bende kist de yok ama yine de için temizlendi diyelim. Ben bu ay kür yapmayacağım, zaten eşim de sıkıntı. Bri kür yeter bana sanırım.
Senin de inşallah kistin gitmiştir. Burada birçok kişi hayretlerle sonucu aldı, darısı bebeğe inşallah!!
Amin canım!!! Cümlemizin gönlüne göre versin inşallah...
senin adetin 8 gün önce gelmiş sanırım ...benimde 5 ay önceydi tam hatırlamıyorum bir hafta soğan kürü yapmıştım adetim bir hafta erken gelmişti...sonra bir aksilik yaşamadım ..
bu ay 15 gün yaptım kürü ama adetim erken gelmedi 1 gün kaldı beklemedeyim...
Canım telaşlanmana gerek yok kist felan varsa eğer vücudun onu atıyordur muhtemelen
KOrka ve bence devam et
Bu topiği okuduysan eğer geçmişi yani bir çok arkadaşımızın başına böyle bir şey gelmiş
Amin!!!!Ay_82'im, inşallah senden güzel haberler alırız. Benden yana umudumuz olmasın, üstüne görme falan olduğunu hiç sanmam. Ama soğan kürü beni etkiledi biraz. Kanamam azaldı miktar olarak, o kadar. Senden yana umudum var, ne kadar gecikti adetin ya da kaç gün var?
kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için,benim kistim yok adetimde bu kadar erken gelince telaşlandım açıkcası..bende devam etmeye karar verdim 3.kürümdeyim zaten bi dahaki ayda yapıcam sonra bırakıcam..hepimizin hakkında hayırlısı olsun,ALLAH hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,çabalarımızı boş çıkartmasın inşallah
ay_82 canım inş sende hamilesindir
Bnm soğan küründe 13.günüm hala akıntı yok.inşallah kürü bitirtikten sonra faydası olur.allahım dualarımızı boş çevirme.
iyi akşamlar arkadaşlar ben 15 gün soğanı uygularken adet oldum 3 günü neredeyse kesildi şimdide felaket akıntım var neden olabilir
arkdşlar nasıl dayandınız içmeye ben kokusundan içemedim anca 3 gün içtim..acaba ben mi çok koyu yaptım da ağır geldi.
Benşm adetim biraz tuhaf çok parçalı geliyor kistim vardı o mu atılıyor acaba:26:
Kontrole gideceiğim 3 gün sonra inşallah atılır vücudumdan
arkdşlar nasıl dayandınız içmeye ben kokusundan içemedim anca 3 gün içtim..acaba ben mi çok koyu yaptım da ağır geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?