kızlar birkaç gündür nete giremiyordum.anladığım kadarıyla hamişimiz yok.herhalde beni bekliyorsunuz.az kaldı incirde 10.gündeyim ilk günlerde kasık sancım oluyordu ama şimdilerde ağrımda kesildi.bu arada regl bittiğinde bende süt kesiği akıntı olurdu ama soğan kürünün etkisi olsa gerek tertemizim akıntım olması gerektiği gibi artık.galiba içim temizlenmiş ve inşallah incir kürüyle de temiz rahmime bebiş girecek....bu arada evrimcim senin sorunun yok istersen rahmini yorma yanlış bir kür falan kullanacak olursun bu sefer kist falan olusur allah korusun.bende polen falan kullan hatta doktoruna danış genelde folikasit veriyorlar gebeliğe hazırlanırken....
bu arada pegasucum sen ne alemdesin....
benimde bu ay kahverengi daha dogrusu çamura benzer adet oldum sogan suyundanmı bende anlamadım öncesinde adete bir hafta kala sarı renkte bol akıntı ki hiç bir ay sarı renkte degildi akıntım beyazdı ve en önemlisi kanamamın olmamasıyla beraber çabucakta bitti valla ben hiç birsey anlamadım bu işten bal tarçın çörekotu kulanıyorum adetimin 3. günü basladım 12. güne kadar gerçi bal tarçın çörekotunu 2 ay önce yemiştim adetim uzadıda uzadı resmen 15.gün adet gelmişti en azından kanamam vardı bu ay kanama yok bebek yook kendimden birsey anlamadım doktorlara gidiyorum birsey yok diyorlar birsey yokta bunlar nee ozaman valla bindik bir kıyamete gidiyoruz alamete....allah sonumuzu hayır eylesin nediyeyim
slm............
kızlar adetime 2 gün var ama benden biraz önce pembe renkte yumurtlama günündeki akıntı gibi şeffaf uzayan bir akıntı geldi ..........sanırım erken adet olucam benbaşkada ağrım sızım yok ......sadece çok kötü grip oldum ilaçta içemiyorum
Canım 6-7 gün süren yoğun kanamam 3 günde bitti ve de miktarı eskisine oranla çok az. Bu iyi mi kötü mü anlamadım!!??
kızlar bende soğan suyu içiyorum 2 aydırcanım benimde öyle olmuştu 6 gün süren regle 3 günde bitti
Canım ilaç içmemekte iyi etmişsin, yerleşme kanaması falan da olabilir. Kesin emin olursan regl olduğundan o zaman iç.
Canım 6-7 gün süren yoğun kanamam 3 günde bitti ve de miktarı eskisine oranla çok az. Bu iyi mi kötü mü anlamadım!!??
Geçmiş olsun canım kanamanın devamı geldimi peki:26:slm............
kızlar adetime 2 gün var ama benden biraz önce pembe renkte yumurtlama günündeki akıntı gibi şeffaf uzayan bir akıntı geldi ..........sanırım erken adet olucam benbaşkada ağrım sızım yok ......sadece çok kötü grip oldum ilaçta içemiyorum
kızlar birkaç gündür nete giremiyordum.anladığım kadarıyla hamişimiz yok.herhalde beni bekliyorsunuz.az kaldı incirde 10.gündeyim ilk günlerde kasık sancım oluyordu ama şimdilerde ağrımda kesildi.bu arada regl bittiğinde bende süt kesiği akıntı olurdu ama soğan kürünün etkisi olsa gerek tertemizim akıntım olması gerektiği gibi artık.galiba içim temizlenmiş ve inşallah incir kürüyle de temiz rahmime bebiş girecek....bu arada evrimcim senin sorunun yok istersen rahmini yorma yanlış bir kür falan kullanacak olursun bu sefer kist falan olusur allah korusun.bende polen falan kullan hatta doktoruna danış genelde folikasit veriyorlar gebeliğe hazırlanırken....
bu arada pegasucum sen ne alemdesin....
canım umarım bebişlerini de görürüz kürlerin....yerimize de gez canım ben balkona dahi çıkamıyorum.....ben atlattım regl yasımı bugün 10 gün oldu inciri yapalı umarım allahtan bu son olur da yas tutmak yerine kurban kestiririz....eğer gebe kalırsam kurban kestirecegim....canım benimm soğan kürünün faydalarını görüyoruz çok şükür içimizdeki iltahabı kurutması kistleri yok etmesi çok güzel sonuçlar tabi inşallah hamileliğimizede vesile olur. canım beni sormuşsun ben hala geziyorum benim bu ay adetim sınavlarımdan 1 gün sonra geldi ve ben hem sınav stresi hem her ay olduğu gibi 'regl yasımı' üzerimdem atmak için geziyorum :))
Geçmiş olsun canım kanamanın devamı geldimi peki:26:
sağol canım ...biraz öncede 1 damla kadar peçeteye kahverengi akıntı geldi ......başka hiçbirşey yok ..... normalde adet olucam zaman çok şiddetli baş ağrım olur bilirimki adetim gelmek üzere birde mide bulantım olur başka adet belirtim olmaz benim...ama baş ağrısı yaşamadan adet görmedim bu yaşıma kadar ..ilginç olanda bu zaten eğer adet olacaksam niye birşeyim yok ? valla kafam allak bullak oldu ...bakalım mecbur bekleyeceğiz test yapsam bişey çıkmaz zaten daha 2 gün var offfffff
merhaba bende ilk hamileliğimde adetime 4gün kala kahverengi leke gelmişti 3gün sürdü bende adet gördüm zannettim ama adet günümde test yaptığımda pozitif çıkmıştı canım inşallah hakkında hayırlısı olur biraz sabırlı ol ve adet gününde test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?