Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kan testi yaptırdım acilde ve negatif çıktı. hem çok şaşkın hem de çooook üzgünüm. kendi başıma gelince anladım nekadar kötü bi duygu olduğunu. zaten ucuz,uyduruk bi testti benim yaptığım.bu uyduruk testlere güvenmeyin.beni çok üzdü,mutsuz etti.çok hayal kırıklığına uğradım.hep derdim silik bile olsa bi çizgi görsem diye.ama şimdi çok çok daha kötü oldum. ümitlenmiştim... yine de her şeyin hayırlısı diyorum...
kızlar kan testi yaptırdım acilde ve negatif çıktı. hem çok şaşkın hem de çooook üzgünüm. kendi başıma gelince anladım nekadar kötü bi duygu olduğunu. zaten ucuz,uyduruk bi testti benim yaptığım.bu uyduruk testlere güvenmeyin.beni çok üzdü,mutsuz etti.çok hayal kırıklığına uğradım.hep derdim silik bile olsa bi çizgi görsem diye.ama şimdi çok çok daha kötü oldum. ümitlenmiştim... yine de her şeyin hayırlısı diyorum...
canım sıkma canını en azından içini kemiren duyguya cevap aldın.herşeyin hayırlısı ümidini kaybetme bak bende adetliyim ve bugün incire başladım.allah hepimize en kısa sürede nasip eder inşallah....
merhaba arkadaşlar bnde 7 aylık evliyim.hiç korunmadık.eşimde sorun yok.bnde kontole gittm bütün tetkikler yapıldı sadce vajinal akıntım var.sanırım buda hamile kalabilmek için büyük engel.bnde soğan kürüne ilk defa başlayanlardanım.bugün 3. günüm.İNŞALLAH hepimize Allah ım sayesinde umut olur bu kür.
Ben de soğan kürünü tesadüfen öğrendim. Çalıştığım için gündüz tv programlarını izleyemiyorum. 1,5 senedir PKO için doktor doktor gezdim. Hemen hepsi aynı ilaçları verip adet olmamı sağlamaktan başka bir şey yapmadılar ve çocuğun olmaz ya aşılama ya da tüp bebek dediler. En son gittiğim doktor hormon testi istemişti. Sonuç saatini beklerken ne tesadüftür ki tv de ibrahim saraçoğluna rastladık pko ve soğan küründen bahsediyordu. Erkek içinse keçi boynuzu kürü. Umut oldu bu bize denemekten zarar gelmez diye düşündük. Hormon testi sonuçlarından sonra adet olmak için doktorun verdiği hiç bir ilacı kullanmadım 15 gün soğan kürü yapıp içtim. adet olmayı beklerken hamile kalmışım. o kadar şaşırdım ki buna ilk başta sevinemedim takii meleğimizin kalp atışlarını duyana kadar. umudumu tükettiğim anda umut oldu bu soğan kürü. tüm pko lu arkadaşlar umutla kullansın. inanın inancınız olsun. allahım her keze nasip etsin inşallah. şimdilik 2,5 aylık hamileyim umarım allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder.....
kızlar demin dayanamadım yine test yaptım ve 2. çizgi silik çıktı. çok heyecanlandım. şu anda çok kötü oldum. sizce ne?
Ayy kizzz hamilesin hayirlisiyla kucagina al insallah, kac defa yaptin sogan kürünü sizleri gorunce bende heycanlaniyorum ha! :teytey:
Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim benim! bizde tup bebek denemesi yapiyoruz ama iki dusugum oldu bos gebelik yani..
cok sevindim senin adina darisi saglikli gene bizim basimiza insAllah!!
insAllah canim, FSH nedir acaba ben belcikadan katiliyorum?
bugun kurtajim guzel gecti cok guclu hissetim kendimi normalde herbirseye aglayan insan evladima elveda derken gozyasi dökmedim isyana gecer diye rabbim sabirlarimizin mukafatini en kisa zamanda verir insAllah!
yok canım,burdayım. ama çizgi çook silik.çok hafif pembe çıktı. yani yine de pek güvenemiyorum. yarın haftasonu ya kan testi yaparlar mı acaba? özel bi yere mi gitsem?
merhaba arkadaşlar bnde 7 aylık evliyim.hiç korunmadık.eşimde sorun yok.bnde kontole gittm bütün tetkikler yapıldı sadce vajinal akıntım var.sanırım buda hamile kalabilmek için büyük engel.bnde soğan kürüne ilk defa başlayanlardanım.bugün 3. günüm.İNŞALLAH hepimize Allah ım sayesinde umut olur bu kür.
Canım bence eşinde gitsin kontrole bir üroloğa, ben de hep kendimde sanıyordum problem, eşimde çıktı. Eğer gitmese bile eşine keçiboynuzu kürünü içir
evlenmeden önce gitmişti o.normal demiş herşeye.bende evlendikten sonra gitmiştim.smear testi fln herşy normal.ayrıca çok teşekkr ederm ama eşim o tür şeyleri içmio.biz kadınlar bebiş için herşeye katlanıyorzda onların canı pek kıymetli :) ama tekrardsan ikimiz birlkte gitmeyi amaçlıorm bu kür fayda etmezse.
Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun. Rabbim sabrını ve mükafatını versin inşallah.
Canım FSH yumurtlama işleminin vücutta başlaması için gerekli hormon, beyin bu hormonu yolluyormuş; ama eğer yumurtlama azalırsa (menapoza doğru ya da başka rahatsızlıklarda) beyin bu hormonu habire sentezliyor. Bu durumda bu değer çok yüksek değerlere çıkıyor. Yani bu hormonun çok yüksek olması demek şu ki, vücutta yumurtlama fonsiyonunda bir bozukluk var.
yumurtalıklarda sorun olmadığı halde incir kürünü uygulayanlarda yumurtalıkların fazla olgunlaşıp çatlaması sonuçu kist oluştuğunu duymuştum.sizlerle paylaşmak istedim.dikkatli kullanmakta fayda var