inş. ama pek de umudum yok açıkçası. belirti yok işte. sadece bugün göğüs uçlarım çok belirginleşmişti.bi de kenarlarında beyaz kabarcıklar gibi bi şeyler farkettim. hızlı hareket ettiğimde ya da ayağa kalktığımda da sağ kasığımda hafif batma oluyo. ama bunların hepsi aynı zamanda adet belirtisi de olabiliyomuş. bikaç gün daha bekleyip yeni bi test daha yapcam gelmezse.
benim bu ay reglim bir hafta gecikti
sonra regli oldum ama 3 gün sürdü
soğan kürü yapmayı düşünüyorum yanılmıyorsam 7 gün sonra başlamam gerekecek
15 gün devem edecem
hergün aynı saattemi içmem gerekli
bide doğum kontrol habı kullanıyorum acaba bi sakıncası varmı
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
aç karnına iç birde ikisi arasında 5 saat olması yeterliymiş canım ona göre içersinbenim bu ay reglim bir hafta gecikti
sonra regli oldum ama 3 gün sürdü
soğan kürü yapmayı düşünüyorum yanılmıyorsam 7 gün sonra başlamam gerekecek
15 gün devem edecem
hergün aynı saattemi içmem gerekli
bide doğum kontrol habı kullanıyorum acaba bi sakıncası varmı
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
kuzenim ve bu kürle hamile kalan birçok kişi adetin 7.günü başlamış ayrıca adetten 1 hafta sonra başlanırsa ki bu 14.güne denk geliyo yumurtlaması erken olanlar nasıl kaliteli yumurtaya sahip olacak ve gelişecek.bende bir sitede okumuştum saraçoğlu adetliyken bile soğan kürünün içilebileceğini ama etkili olması açısından adetin bittiği gün başlanılmasının daha iyi olduğunu söylemişti.zaten adetin 7.günü başlanıp 15 gün içilirse adetin 21.günü bitiyor bittikten bir hafta kadar ya da 10 gün sonra gebelik yoksa adet olunuyor
samatcım senden nehaber? beklemede misin hala? yoksa test yaptın mı? çok merak ediyorum...
kızlaar 2. sogan kürümün 4. günündeyim ve dünden beri toz bembe renginde azar azar akıntım geliyor toz pembe nedir yahuu kanama başlangıcımı yoksa iltahap felan mı bilgisi olan varmı (BAT 10 nisan)
Bugün dayanamayp test yaptm yapmaz olaydm yine üzülddüm negatif ndaha var adetime işte zorla kendimi üzüyorum kürüm biteli yarın3. Günüm ineeslh hamileymdr bana dua edin o negatif sonrapozitif olsun
Bugün dayanamayp test yaptm yapmaz olaydm yine üzülddüm negatif ndaha var adetime işte zorla kendimi üzüyorum kürüm biteli yarın3. Günüm ineeslh hamileymdr bana dua edin o negatif sonrapozitif olsun
iyigeceler......
acayip şekilde göğüslerim ve uçları ağrıyor birde kasıklarım 2 saattir ........bu ne şimdi
Canım hamilelik belirtsi de olabilir, regl berlirtisi de, çok benziyorlar. En kesin sonuç test...
Kızlar bugün soğan kürümün son günü (15.günü) idi. İnşallah Rabbim hepimize şifa verir, meleklerimizi hayırlısıyla kulağımıza alırız.
hadi inşallah canım ....benimki ocakta ılımayı bekliyor birazdan içicem
reglime daha çok var .....benim reglden bir gün önce başım ağrır ve midem bulanır başka birşey olmaz öyle anlarım regl olacağımı ve regl dönemim çok rahat geçer anlamam bile .......de zaten hamilelik belirtisi olamaz hemen dimi 24 martta adet oldum daha yeni.....acaba kürden mi? dedim böyle ağrı yaşayan varmı ki
Bilmiyorum ki, çeşit çeşit belirti söyleyen var. Kimileri hamilelik başlangıcında muhtemel ilişkiden 2-3 sonra böyle belirtileri olduğunu söylüyor. İnşallah hayırlı belirtilerdir diyelim...
ay bide hamile olurmuşumbugün eşim ,iş yerinde arkadaşının yeni doğan bebeğinin fotoğraflarını çerçeveye koyarken görmüş eve geldi ve ben artık gerçekten baba ! olmak istiyorum dedi !!! okadar kötü oldum ki anlatamam Rabbim aratmasın hiç kimseye çok duygulandım offfffffffffff offfffffffffffff!
Allah'ın taktiri tabi herşey ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?