Ya kızlar bugün 8.günüm ben çok akıntılı bi kadın değilim
O kadar çok akıntım geliyor ki anlatamam afedersiniz löp löp böyle çok tuhafıma gitti
Bulanık renkte sarı renkte ve şeffaf renkte inşallah içim temizleniyordur
Bugün görünce şaşırdım açıkçası
Kesinlikle haklısın canım bebek için her şeyi yapmaya razıyımeheheh afiyet bal şeker olsun..
bende bugün bal tarçın çörek otuna başladım,herkes tadı kötü diyor ama valla bana muhteşem geldi..yani abartmıcamı bilsem kaşık kaşık yicem o derece:)))
hayıt içinde tadı kokusu çok kötü diyorlardı,tereddütlüydüm alırken ama kesinlikle yapmayada karar verdim..
bugün onuda aldım ve içtim hiçte çok kötü gelmedi..
valla kötü bile olsa bebiş için değer diye düşünüyorum..:)
mervecim sanırım faydasını görüyorsun ne güzell..bende regl olursam 3. gün başlıcam kısmetse
Kesinlikle haklısın canım bebek için her şeyi yapmaya razıyım
Yokluğu daha kötü valla bu kürlerinden tadından
ya hu kızlar atlaya atlaya hemen her sayfayı okudum sayılır baştan sona..
öyle kafam karıştı ki anlatamam. hem güldüm yazdıklarınıza , yeri geldi keyfim de kaçtı ama .. ne çok şey yaşıyoruz biz kadınlar yaaaa.. walla şaşırdım halimize bir kez daha
şimdi biri demiş adet bitimden 7 gün sonra biri demiş 10. günde. biri demiş 5.gün.
ya bu adet bitimi nasıl hesaplanır ki, adetin başladığı tarihten denilse anlayacağım da adetin bittiği gün hangi gündür allah aşkına biri yazsın walla çatlıycam iyice kafam karıştı, 5 .gün süper yoğun kanama biter ama 2-3- gün daha kahve kahve gelir mesela hangi gündür tam bitimi nasıl hesaplanır..bazen de 4 gün sürer yoğunluk 3-4 gün kahveler gelir..
ben geçen hafta salı günü adet oldm, bugün 7. gün mesela ben yarın başlasam 10 gün içsem sonra yine adetten sonra başlasam, bu kadar matematik hesabı gibi gün gün ayar yapmak mı lazım illa?
Allah rızası için bi kısa bilgilendirme yapın bana :/
merhabalar arkadaşlar bende bu ay düzenli olarak 15 gün soğan kürünü uyguladım ama ve bugün hamile olduğumu öğrendimtabiki soğan işin bahanesi taktir yüce Rabbim o ne zaman ol derse o zaman oluyor ama biz yinede elimizden geleni yapalım değil mi
bende adet düzenliği var.. ilk 15 gün bittikten sonrada adetine 10 gün kala tekrar uygulamak gerekiyormuş.. ben ne zaman adet olacağımı kestiremiyorum ki..
bende adet düzenliği var.. ilk 15 gün bittikten sonrada adetine 10 gün kala tekrar uygulamak gerekiyormuş.. ben ne zaman adet olacağımı kestiremiyorum ki..
ozaman en kısa süren adetinin süresini esas alıp ona göre başlayacakmışsın küre ...
Canım bir an önce başla bence şuan kaçıncı günündesin adetine kaç gün var yani
Valla bende burayı okuyunca kafam karıştı ama adetim biter bitmez başladım Ya Allah dedim
Bugün 8. günümdü işe yarıyo galiba akıntım çok fazla inşallah şifa olurda hamile kalırız hayırlı bir şekilde
şuan adet olayım biraz karışık daha eni dış gebelik geçiriyorum.. hatta hala değerlerim sıfır olmadı.. kanamam devam ediyor. kanamam durduktan sonraki ilk adetimde başlamayı dşünüyorum..Adetim bittiğinin ertesi gün başlayıp 15 gün dvm edeceğim.. peki sonra tekrar ne zaman başlayacağım..
şuan adet olayım biraz karışık daha eni dış gebelik geçiriyorum.. hatta hala değerlerim sıfır olmadı.. kanamam devam ediyor. kanamam durduktan sonraki ilk adetimde başlamayı dşünüyorum..Adetim bittiğinin ertesi gün başlayıp 15 gün dvm edeceğim.. peki sonra tekrar ne zaman başlayacağım..
Aman canım kanaman bitsin ondan sonra başla çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Bir dahaki küre de adetine 10 gün kala başlayacaksın 5 yada 7 gün içeceksin canım
geçmiş olsun...hımm ozaman dediğin gibi adet olup bitmesini bekle ...bende adetim bittiğinin ertesi günü başladım....15 gün yapıcam...sonra adete 10 gün kala tekrarlanıyor diye biliyorum kür yanlışım varsa düzeltin tabi ..hepimize şifa olsun inşallah
bende 2. sefer adete 10 gün kala başlanıyor die biliyorum ama im adetim düzenli olmadığı için 10 gün kala ne zaman olduğunu bilmiyorum...
bende 2. sefer adete 10 gün kala başlanıyor die biliyorum ama im adetim düzenli olmadığı için 10 gün kala ne zaman olduğunu bilmiyorum...
ya hu kızlar atlaya atlaya hemen her sayfayı okudum sayılır baştan sona..
öyle kafam karıştı ki anlatamam. hem güldüm yazdıklarınıza , yeri geldi keyfim de kaçtı ama .. ne çok şey yaşıyoruz biz kadınlar yaaaa.. walla şaşırdım halimize bir kez daha
şimdi biri demiş adet bitimden 7 gün sonra biri demiş 10. günde. biri demiş 5.gün.
ya bu adet bitimi nasıl hesaplanır ki, adetin başladığı tarihten denilse anlayacağım da adetin bittiği gün hangi gündür allah aşkına biri yazsın walla çatlıycam iyice kafam karıştı, 5 .gün süper yoğun kanama biter ama 2-3- gün daha kahve kahve gelir mesela hangi gündür tam bitimi nasıl hesaplanır..bazen de 4 gün sürer yoğunluk 3-4 gün kahveler gelir..
ben geçen hafta salı günü adet oldm, bugün 7. gün mesela ben yarın başlasam 10 gün içsem sonra yine adetten sonra başlasam, bu kadar matematik hesabı gibi gün gün ayar yapmak mı lazım illa?
Allah rızası için bi kısa bilgilendirme yapın bana :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?