- 3 Mart 2018
- 218
- 50
- 13
- 30
Yapsaydın ya cnm mrk ettm şimdiKizlar soganmi geciktirdi anlamadim 5.gun hasta olmam gerekiyodu sari birz koyu kivamli akintim var yarinda olmazsam test yapcam
Il disindaydik yapamadim orda yarin yapicam ins. Guzel haberler veririm hic bilmiyrm korkuyrmda ya bizede nasip olsun allahimYapsaydın ya cnm mrk ettm şimdi
Belirti falan herhangi bişi var mıIl disindaydik yapamadim orda yarin yapicam ins. Guzel haberler veririm hic bilmiyrm korkuyrmda ya bizede nasip olsun allahim
Canım hayırlısı ile inşallah hamilesindir güzel haberler duyalım insallahIlk bi kac gun sarimsi yogun akintim oldu suandada var bazen seffaf oluyr kasiklarimda ara ara hafif sanci oluyr goguslerim hala agriyor yururken bile bazen hissediyrm agrisini ama iste bunlar adet belirtiside ayni zamnda ama boyle gecikmelerim olmazdi en fazla 1-2gun oynardi soganmi yapti ne bileyim kotu bisi olmasin yaa zatn iyice dengem sasti
Bence karıştırma canım madem ona başladın devam et bitince de hayit tohumuna başlarsınYa bende aslanpençesi içtim soğankürüyle. Oda hormonları dengeliyor diyor saraçoğlu. Hatta elimde civan perçemi ve çobançantası otlarıda var. Hayıt Ida kullansam I hepsini karıştırmasammı bilemedim. Bu arada bende düzenli adet görüyorum hatta bugün adet oldum iki gün erken geldi.
Aç tok hiç bir bilgi yazmiyor baktigim yerlerde ben hep tok kullandım canım.bilemedim canım ben hepsini birarada kullanmıştım he hamile değilim.o günleri değerlendiremedik ama sen belki değerlendirebilirsin yine karar seninHayıt tohumunu aç karnina mı aliyorsunuz ben soğan kürü uyguluyorum de birde folidesit kullanıyorum doktor tavsiyesi üzerine icicem ama hepsini kullansam zararlı olur mu
Canım fotoda 2 çi çizgi gözükmüyor ama dediğin gibi çizgi varsa hamilesin.neden kimyasal düşündün ki dur bakalım.belki geç döllenme olmuştur herkesin bünyesi bir degil.bence biran once kan ver.cunku kimyasal gebelik olup olmadığının en iyi yolu beta hcg nın artma yada azalma hızı.yarin verirsin birde pazartesi aradaki farkı boylece dr de degelendirebilirKızlar 5 gün gecikmeyle bu çıktı. Yine mi kimyasal acaba moralim bozuldu
Biraz araştırdım Hayıt kullananlarda da hormonlara pek yaramadı yazmışlar süt hormonun artırdığını yazmışlar herkese aynı olmuyor işte. Ben zaten adet oldum 3.gün yine hormonlara baltırıcam bakalım anormallik varmıBence karıştırma canım madem ona başladın devam et bitince de hayit tohumuna başlarsın
Evet bugün öğlen yapmıştım. Bakalım nasip artık. Kanamam olursa kimyasal olmazsa hamilelik :) rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versinİnş ya.ben tek çizgi gördüğm için dedimbdedimbu test bugüne mi ait.
Mş
Ins. Yaaa valla cokkk buyuk bi mutluluk olur oyle bisi olursa rabbim hayrlisini versin allahm dualarimizi duysun ins.Canım hayırlısı ile inşallah hamilesindir güzel haberler duyalım insallah
Aaaa ne güzel canım yaa Gözünaydın yaa ne iyi oldu :)Kizlarrr 5 gun gecikmistim test yapayim dedim korktumda gecikmem cok olmaz kotu bisimi var diye sonuccc kipkirmizi 2 cizgi dogrumu acaba diye defalarca baktim yukleyemedim resmi ya nasil yukluyrsunuz yukleyeyim
Hayırlı olsun canım benim kan testi yap hemen hiç beklemeKizlarrr 5 gun gecikmistim test yapayim dedim korktumda gecikmem cok olmaz kotu bisimi var diye sonuccc kipkirmizi 2 cizgi dogrumu acaba diye defalarca baktim yukleyemedim resmi ya nasil yukluyrsunuz yukleyeyim
Kan testi verdim doktorum hastanedeydi ultrasyonlada bakti kucucuk bi nokta var rahim duvari kalinlasmis keseye benzer bisiler goruyrm ama kan testine bi bakalim dedi dua edin kizlarrr bi aksilik cikmasin guzel haberler alalim sevincimiz kursagimizda kalmasin ins.Hayırlı olsun canım benim kan testi yap hemen hiç bekleme
Canim ins. Kan testim olumlu ciksin yazcam birden cok heveslendim cift cizgiyi gorunce korktum simdi sonucu bi alalimdaAaaa ne güzel canım yaa Gözünaydın yaa ne iyi oldu :)bize neler yaptın neler kullandın pko falan var mıydı belirtilerin nelerdi ilk andan beri anlatıver paylaş
İlk hamilelik o kadar zor oluyor ki anlatamam kese oluşacakmı nasıl olacak kan değerim düzgün artacakmı bunlar insanı deli eden sorular :) ama tatlı haber ver bekliyorum canımKan testi verdim doktorum hastanedeydi ultrasyonlada bakti kucucuk bi nokta var rahim duvari kalinlasmis keseye benzer bisiler goruyrm ama kan testine bi bakalim dedi dua edin kizlarrr bi aksilik cikmasin guzel haberler alalim sevincimiz kursagimizda kalmasin ins.
Aynen canim merak icinde sonucu bekliyrm ins.hayirli sonucu alirimİlk hamilelik o kadar zor oluyor ki anlatamam kese oluşacakmı nasıl olacak kan değerim düzgün artacakmı bunlar insanı deli eden sorular :) ama tatlı haber ver bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?