Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ilk bi kac gun sarimsi yogun akintim oldu suandada var bazen seffaf oluyr kasiklarimda ara ara hafif sanci oluyr goguslerim hala agriyor yururken bile bazen hissediyrm agrisini ama iste bunlar adet belirtiside ayni zamnda ama boyle gecikmelerim olmazdi en fazla 1-2gun oynardi soganmi yapti ne bileyim kotu bisi olmasin yaa zatn iyice dengem sasti

Canım hayırlısı ile inşallah hamilesindir güzel haberler duyalım insallah

Bence karıştırma canım madem ona başladın devam et bitince de hayit tohumuna başlarsın

Hayıt tohumunu aç karnina mı aliyorsunuz ben soğan kürü uyguluyorum de birde folidesit kullanıyorum doktor tavsiyesi üzerine icicem ama hepsini kullansam zararlı olur mu
Aç tok hiç bir bilgi yazmiyor baktigim yerlerde ben hep tok kullandım canım.bilemedim canım ben hepsini birarada kullanmıştım he hamile değilim.o günleri değerlendiremedik ama sen belki değerlendirebilirsin yine karar senin

Kızlar 5 gün gecikmeyle bu çıktı. Yine mi kimyasal acaba moralim bozuldu
Canım fotoda 2 çi çizgi gözükmüyor ama dediğin gibi çizgi varsa hamilesin.neden kimyasal düşündün ki dur bakalım.belki geç döllenme olmuştur herkesin bünyesi bir degil.bence biran once kan ver.cunku kimyasal gebelik olup olmadığının en iyi yolu beta hcg nın artma yada azalma hızı.yarin verirsin birde pazartesi aradaki farkı boylece dr de degelendirebilir

Bence karıştırma canım madem ona başladın devam et bitince de hayit tohumuna başlarsın
Biraz araştırdım Hayıt kullananlarda da hormonlara pek yaramadı yazmışlar süt hormonun artırdığını yazmışlar herkese aynı olmuyor işte. Ben zaten adet oldum 3.gün yine hormonlara baltırıcam bakalım anormallik varmı

Kizlarrr 5 gun gecikmistim test yapayim dedim korktumda gecikmem cok olmaz kotu bisimi var diye sonuccc kipkirmizi 2 cizgi dogrumu acaba diye defalarca baktim yukleyemedim resmi ya nasil yukluyrsunuz yukleyeyim

Kizlarrr 5 gun gecikmistim test yapayim dedim korktumda gecikmem cok olmaz kotu bisimi var diye sonuccc kipkirmizi 2 cizgi dogrumu acaba diye defalarca baktim yukleyemedim resmi ya nasil yukluyrsunuz yukleyeyim
Aaaa ne güzel canım yaa Gözünaydın yaa ne iyi oldu :) bize neler yaptın neler kullandın pko falan var mıydı belirtilerin nelerdi ilk andan beri anlatıver paylaş

Hayırlı olsun canım benim kan testi yap hemen hiç bekleme

Hayırlı olsun canım benim kan testi yap hemen hiç bekleme
Kan testi verdim doktorum hastanedeydi ultrasyonlada bakti kucucuk bi nokta var rahim duvari kalinlasmis keseye benzer bisiler goruyrm ama kan testine bi bakalim dedi dua edin kizlarrr bi aksilik cikmasin guzel haberler alalim sevincimiz kursagimizda kalmasin ins.

Valla
Aaaa ne güzel canım yaa Gözünaydın yaa ne iyi oldu :) bize neler yaptın neler kullandın pko falan var mıydı belirtilerin nelerdi ilk andan beri anlatıver paylaş
Canim ins. Kan testim olumlu ciksin yazcam birden cok heveslendim cift cizgiyi gorunce korktum simdi sonucu bi alalimda

İlk hamilelik o kadar zor oluyor ki anlatamam kese oluşacakmı nasıl olacak kan değerim düzgün artacakmı bunlar insanı deli eden sorular :) ama tatlı haber ver bekliyorum canım

İlk hamilelik o kadar zor oluyor ki anlatamam kese oluşacakmı nasıl olacak kan değerim düzgün artacakmı bunlar insanı deli eden sorular :) ama tatlı haber ver bekliyorum canım
Aynen canim merak icinde sonucu bekliyrm ins.hayirli sonucu alirim

Tecrubesiz olmak ne yapacagini bilememek cok kotu yaa gusel haberi alalimda hayirlisiyla bizde herkez gibi ogrencez yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…