Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar doktor değişimi yapacağı mı soylrmısdım. Bugün geldim adetin 3gunu doktor bısıy yok dedi ilaç tedavisi dedim gerek yok dedi. Yumurtlama takibi yapalım bu ay dedim düzenli âdet oluyom gerek yok dedi kan hıc almadılar hormonlara bakmadılar dedim gerek yok dedi sadece amh hormonunu istedi ona baktı. Hocam dedim gorumcemdede sıkıntı olmadı halde 3yıl kalmamış sonra doktor bıseyı olmadı halde ilaç yazmış kalmış bu ilaçları yazarmısınız dedim sana ihtiyaç yok dedi başladım ağlamaya sınırım bozuldu zıkım olasıca ozaman neye gerek var yaaa. Dellendım adetınde 3.günü madem aşılamaya karar verdim esımle bugunde aşılama tedavisine başlıyorum bu da olmazsa bırakıcam herşeyi

Yok cnm adet gecikmesi falan bişi yok.nerdeyse 15 günden fazla var adetime ama ne bilim.bi anda dedi sen zaten hamilesin ki

Bana da aynı şeyleri sölemişti doktor.ama başka doktora gidince öğrendim ki pco var.bence başka doktora git.hiç canını o doktorla sıkma

Bana da aynı şeyleri sölemişti doktor.ama başka doktora gidince öğrendim ki pco var.bence başka doktora git.hiç canını o doktorla sıkma
Bu degırtırdım 3. Oluyor ama ya bı tanesıdemı farketmez ki sınırım boşaldı bıan ya peki sen napıon şimdi tedavi falan verdılermı

Bu degırtırdım 3. Oluyor ama ya bı tanesıdemı farketmez ki sınırım boşaldı bıan ya peki sen napıon şimdi tedavi falan verdılermı
O zmn niye sıkıyon ki canını tatlım.demk ki gerçekten bişi yok.ben şu an doktor bi ilaç verdi onu kullanıyorum.3 ay kullanmam gerek eğer bu 3 ay içerisinde olmazsa tedaviye başlıcaz dedi.klomenden bahsetti sanırım

Ya olmuyor 1.5sene oldu olmadı yanı bı sıkıntı yolunda gitmeyen bısıy varkı olmuyor. Canım tedavi baslamadık umud yok bu zaman kadar olmadı bundan sonrası içinde ışık yok demekkı dıye

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 2 yıldır hamile kalamadım bir yıl korumduk.artık her yolu deniyorum. Bu ay soğan kürü ve aslanpençesi kürü uyguladım. Ovülasyon testi kullandım. Çift çizgiyi yakaladığım gün ve ertesi günleri değerlendirdik. Şimdi ayın 18i tam 14.gündü.şimdi gebelik testi yapsam çıkarmı acaba

Aynı durumu paylasıyoz bende önce bı sene korundum şimdi çocuk ıstıyom olmuyor

Nekadar zor uş ya bu iş benden sonra evlenenler teker teker doğurdu Bi ben beceremedim şu işisizin Bi sıkıntınız varmı yaş kaç
BN 24 eşim 28yasında esımde sıkımtı yok spermlerınıde olcdurdu normal da ilerleme hızı 34000 mış esımınkı 60 000 çok çok iyi dedi doktor bendede hıc sıkıntı yok kıstmıs yumurta tembellı falan yok sıkıntı yok dıyıp duruyorlar. Bı rahimde şekil bozukluğu vardı t şeklindeydi doktor boyle olup doğum yapan hastamda çok doğurma yanda var dedi tabı bende aklımdan çıksın diye operasyon u geçirdim operasyon dan sonra 4 aydır denıyoruz yine ama yok dun aşılamaya karar verdik ilk aşımı oldum inş iyi olur ya. Asılamada hep olumsuz şeyler çok duydum ama hep bı tarafta sıkıntısı olanlar ama ıkımızdede yok inş bu ay aşılama tutar dua edın

Öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin canım. Bende 27 eşim 30 yaşında. İkimizde ciddi Bi sıkıntı yok. Benim bazen hormonlar değişiyor oda çok sıkıntı stres yaptığımda. 3 defa kplomen çatlama iğnesi tutmadı. sonra rahim filmi çekildi temiz çıktı en son aşılama yaptık oda tutmadı. Ama hormon yüklemesinden sonra daha kötü oldum. Şimdi hiçbir ilaç kullanmıyorum kürleri deniyorum. Yarın bat günüm bakalım olucak mıyım.

Kızlar merhaba, bende aynı durumları yaşıyorum, bu süreçte beklemek ve türlü türlü ilaçlar kullanmak çok zor. 9-10 aydır korunmuyoruz. son bir kaç aydır doktor kontrollü ilaç tedavisindeyiz. 1 kere klomen ve çatlatma iğnesi yaptık ama yumurtam çatlamamış ve kist olmuş. bugün regl 3. günü kontrolüne gittim doktor HSG rahim filmi istedi. Ağrılı bir işlem oluyormuş sanırım yorumlarda da öyle okudum ama rahim durumunu en iyi analiz eden yöntemde buymuş. 5 mayıs da HSG den sonra doktor yine kontrole çağırdı. bakalım bizim sürecimiz nasıl geçecek. Allah isteyen herkese sağlıklısıyla nasip eder inşallah.

okuduğum yorumlar da hep, ilaçları bırakıp psikolojik olarak da çok fazla kafaya takmadığın dönemde hamilelik geliyor diyorlar. bende aynı süreçten geçtim klomen çatlatma iğnesi derken hepsi uzun bir süreç zaten. en son HSG istedi rahim filminden sonra farklı bir yol izleyecekmişiz. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah bize de,size de.

Nekadar zor uş ya bu iş benden sonra evlenenler teker teker doğurdu Bi ben beceremedim şu işisizin Bi sıkıntınız varmı yaş kaç
Sızın sıkımtı varmı
Amin allah hepimize gönlünüzden geçeni nasıp edsın ıns

İnşallah. Ama gerçekten çok sıkıntılı Bi süreç biz daha başındayız. Bi defa aşılama yaptık bıraktık. Gerçekten kafamı takmadığım düşünmediğim zamanlarda oldu ama yine gelen giden olmadı. İki yıldır neden tutmuyor anlamış değilim. Eşimin spermleri iyi. Hatta morfoloji 2 ama doktorum bunun sorun olmadığını gebelik için gayette güzel sayısı falan dedi ama olmayınca olmuyor demekti.

Kesinlikle allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. Sonuçta spermin tüplerden geçmesi ve döllenme oluşturmak da dışardan yapılan bir işlem olabiliyor ama düşük ya da dış gebelik de olabiliyor tamamen nasip meselesi. Sağlıklı olsun ne zaman olursa olsun diyoruz bizde artık ama tabi tedaviye de devam ediyoruz. Bu cuma HSG çektireceğim bugünden itibaren ikinci defa klomen kullanmaya başladım bakalım nasıl olacak.

Tabiki nasip meselesi. Bazen belki şimdi olmaması daha hayırlıdır diyorum, hayatımızda başka meselelerde var çünkü kafam rahat değil esasen belkide böylesi daha iyi bilemiyorum. Bende 4 ay önce çekilmiştim HSG.seni korkutmak istemem ama benimki inanılmaz ağrılı geçmişti ama sende daha ağrısızda geçebilir. Ben kendimi çok kasmıstım Bide anestesiz olmuştum ben bileydim anestezili yaptırırdım.

Seni korkutmayım ama bende cektırdım benim önümde çekilenler bayıldı falan filan benımkısı ise hıc agrımadı yapıldı direk kalktım hatta benim rahim bozukluğu vardı operasyon geçirdim tekrardan rahim filmi bile çektirmek istiyorum yanı korkulcak bısıy deıl

Benim 2 arkadaşımda anestezi alarak yaptırdılar eğer korkularınız varsa anestezi alın derim arkadaşlar.haklisiniz süreç zor ama ben doga yapılabilecek helede hormonal denge için kesinlikle hayit tohumu diyorumbence çok etkili benim adete 7 gün kaldi ne olur olmaz bilemiyorum.ama düzenli içmedim hayit tohumunueger adet olursam istinasız hergun icicem.cunku onu içince cinsel istek bile artıyor vede onu içtiğim zaman yumurtlama akıntısı farkedilecek şekild e geliyor

Hayıt tohumu prolaktini artırır mı acaba bende aslanpençesi içiyorum bugünlerde adet olmam lazım henüz olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…