Canım ama diyorlar ki hamileyseniz bırakın kullanmayın düşük olabiliyor geç kalınırsa bebek düşer yani kaynanan doğru söylemiş yaparken adetin 2-3 günü başlanır 13 günü bitirilir yumurtlama olur ya bebek olursa düşmesin diye yaparken iyice araştırın öyle yapın mazallah çocuk düşer falanKızlar ya kaynanam bugun sogan kuru hakkında dedıkı bız bebek dusuk yapmak ıcın ıcıodduk dedı yenı olusumu olsa dahı soker atar dedı ama mumkun olabılırmıkı doktor okadar bagırıo nette
Ya ben 6.gun basladım 9.gunde yumurtluyom zatn aayy bısey olmusmudurkıCanım ama diyorlar ki hamileyseniz bırakın kullanmayın düşük olabiliyor geç kalınırsa bebek düşer yani kaynanan doğru söylemiş yaparken adetin 2-3 günü başlanır 13 günü bitirilir yumurtlama olur ya bebek olursa düşmesin diye yaparken iyice araştırın öyle yapın mazallah çocuk düşer falan
Aynen öyle canım ya.adet henüz olmadık aka çok akintim var neden bilmem.yuzumde küçük küçük sivilceler de cıktı umutsuzumBense gene yapacam sogan kurunu. Bu ay aramızdan bı hamıle olan cıkmadı ya umudumuza umud olurdu yaa
Aynı ben yuzumde sıvılceler cıktı kucuk kucuk. Sonra koklu sıvılcemde cıktı. Bnmde umudum yok ama gelen yok dahaAynen öyle canım ya.adet henüz olmadık aka çok akintim var neden bilmem.yuzumde küçük küçük sivilceler de cıktı umutsuzum
Benim adetim 5 gün bitiyor adeti uzun kısa olanlar var yok canım olsaydı kanaman çok olur miden kötü olurduDaha adet olmadım nesne gıbı uzadı galiba benımde
Ben daha umutsuzum@nesnes07 kesin hamilesin diye düşünmüştüm hayırlısı olsun canım bu ay hepimiz aynı kaderi paylaşacağız belliki.
@Adanagelini üzme kendini canım yeni ay yeni umutlar bıkmadan usanmadan hepbir mücadeleye devam edicez.
Edvard benimde adete 5 gün var.ama umudum yok
Baby44 canim şuan aramızda en umutlu sensin güzel haberler senden duyarız inşallah sogam suyunu düzenli yapamasan da yumurtlama dönemini iyi degerlendir canım
Bende hiç ne adet ne gebelik belirtisi var nötürümAynen öyle canım ya.adet henüz olmadık aka çok akintim var neden bilmem.yuzumde küçük küçük sivilceler de cıktı umutsuzum
Umudumuzu kaybetmek yok.ben geçen ay çok sancılı bi adet geçirdim.normalde adet olduğumu bile hissetmem.ama geçen ay çok kötüydüm.ağlıyodum resmen.büyüklerimiz de hep der bi önceki adetin çok sancılı geçerse diğer ay hamile kalıyosun.inanmak istyrm ama bakalm bi haftam var bnmdeBense gene yapacam sogan kurunu. Bu ay aramızdan bı hamıle olan cıkmadı ya umudumuza umud olurdu yaa
Ben de geçen ay sancıdan uyuyamadımUmudumuzu kaybetmek yok.ben geçen ay çok sancılı bi adet geçirdim.normalde adet olduğumu bile hissetmem.ama geçen ay çok kötüydüm.ağlıyodum resmen.büyüklerimiz de hep der bi önceki adetin çok sancılı geçerse diğer ay hamile kalıyosun.inanmak istyrm ama bakalm bi haftam var bnmde
Ben de geçen ay sancıdan uyuyamadım
Senin bu kadar gecikmen olurmuydiAynı ben yuzumde sıvılceler cıktı kucuk kucuk. Sonra koklu sıvılcemde cıktı. Bnmde umudum yok ama gelen yok daha
Neden böyle olduk biz.adet günlerimiz gelmeden iyice depresif olduk son4gun benim.sali günü bekliyorum adetiBen daha umutsuzum
Ay inşallah sen.hamile olursun bu ay bizlere umut.olursun kaç günün var adetineUmudumuzu kaybetmek yok.ben geçen ay çok sancılı bi adet geçirdim.normalde adet olduğumu bile hissetmem.ama geçen ay çok kötüydüm.ağlıyodum resmen.büyüklerimiz de hep der bi önceki adetin çok sancılı geçerse diğer ay hamile kalıyosun.inanmak istyrm ama bakalm bi haftam var bnmde
Benimde salı günü adetim düzensiz senin düzenli miNeden böyle olduk biz.adet günlerimiz gelmeden iyice depresif olduk son4gun benim.sali günü bekliyorum adeti
Ya olmazdı da bu ayda birşey yokNormalde de o kadar sancın olur muydu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?