- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Tebrik ederim canım :) benim de görünmedi daha. Bende bekliyorum korkma inşallah hepimiz göreceğiz :)Kızlar hamilemiymişim inanamıyorum bugün doktora gittim ama kese görünmedi o kadar kan gördüm ok korkuyorum inşallah bebeğim yaşıyordur kesinlikle bu sogan suyu dan oldu iki ayıl önce içmiş tim normalde ben tedavisiz hamile kalamiyorum ama tedavi görmeden oldu darısı başınıza inşallah bana dua edin lütfen pazartesi gitcen inşallah kese gorunur
Bildiğim kadarıyla soğan kürü kanamaya sebep olabiliyor içini temizlediği için. Sıkı sıkı tutunur inşallah bebişin :)Benimde suan hala kanamam var bebek hala düşmemiş bu nasıl oluyor bilmiyorum ama Allah can almayınca almiyor
Allahın izniyle canım benim kanamam var o yüzden korkuyorum senin hcg değerin kactiTebrik ederim canım :) benim de görünmedi daha. Bende bekliyorum korkma inşallah hepimiz göreceğiz :)
Benim adet gecikti ertesi gün 395 iki gün sonra 853 canım peki seninAllahın izniyle canım benim kanamam var o yüzden korkuyorum senin hcg değerin kacti
Doktora gidiyor musun canimKizlar bende sadece 5 gun kullandim adetimden hemen onceki adet olacagim gun biraktim zararli olabilir dediler bide kafama gore baslamistim zaten neyse biraktim ama adet olmadim bugun 5. Gun tık yok 10 aydir korunmasiz deniyoruz ama bisey yok 5 gun kullanmayla olur mu ki adetim duzensiz oldugundan supheleniyorum yumurtlamaya denk geldi mi acaba diye 3 gun once test yaptim negatif sol kasigimda agri var 3-4 gundur sogan suyundan mi oldu ki yasayan var mi acaba boyle
587 benimBenim adet gecikti ertesi gün 395 iki gün sonra 853 canım peki senin
Amin canım kalp atışları dinlemek çok huzur veriyor değil mikızlar bende bugün bebişimin ilk kez kalp atışını dinledim rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
anlatılmaz bi duygu canım Rabbim seninde evladını bağışlasın canını hiç sıkma dinlen inşallah güzel sonuçlar alırsınAmin canım kalp atışları dinlemek çok huzur veriyor değil mi
Doktora gittim iki ay once dedi senin bi sıkıntın yok dedi esindede yok dedi 1 yil dolsun detayli bakariz dedi gonderdi progestan verdi gebeligi kolaylastirir ayda 10 gun kullan dedi oyle bende sogan kürünü duydum duyar duymaz o gun basladim bat a 5 gun kalasi bat gunu icmedim ama adet gormedim bugun normalde 5.gunum iste sogan suyundan mi acaba bide benim adet duzensiz gec dollenmemi acaba diyorum bi yandanDoktora gidiyor musun canim
Oyle tabi :) benmde bir bebgm varsa hic hissetmiyorm da gerci duserse kanamm olur anlarm dimi?Benimde suan hala kanamam var bebek hala düşmemiş bu nasıl oluyor bilmiyorum ama Allah can almayınca almiyor
Anladım canım rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsinBenim
587 benim
Canım senin tam olarak haftan ve günün ne. Benim 6+2 de kontrolüm var acaba bende duyar mıyım. Ama ben vajinal usg tercih etmiyorum sen öyle mi baktırdın.kızlar bende bugün bebişimin ilk kez kalp atışını dinledim rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
Protestan düşük önleyici bildiğim kadarıyla canım sogan suyunu adetin bittiği gün başlayıp 15 gün sabah akşam uygulanmali aç karina. dikkat et kendine ben bu ay temizlik yaptım ağır is yaptım hep bu yüzden oldu galibaDoktora gittim iki ay once dedi senin bi sıkıntın yok dedi esindede yok dedi 1 yil dolsun detayli bakariz dedi gonderdi progestan verdi gebeligi kolaylastirir ayda 10 gun kullan dedi oyle bende sogan kürünü duydum duyar duymaz o gun basladim bat a 5 gun kalasi bat gunu icmedim ama adet gormedim bugun normalde 5.gunum iste sogan suyundan mi acaba bide benim adet duzensiz gec dollenmemi acaba diyorum bi yandan
Evwt dusuk yapinca Anlasilir ağrı falan oluyor cok. Zaten bebek olunca insan anlamıyor hemen. benim ikinci gebelik olmasina ragmen anlamadım canimOyle tabi :) benmde bir bebgm varsa hic hissetmiyorm da gerci duserse kanamm olur anlarm dimi?
Ramazandan sonra uygulayacagim bakalim yarin bi doktora gidicem bu agri icin benim adet olacagim zaman agrim olmaz. sogan suyunun etkisi olabilir diye dusunuyorum. Rabbim tum isteyenlere en hayirlisini nasip etsin inşallah.Protestan düşük önleyici bildiğim kadarıyla canım sogan suyunu adetin bittiği gün başlayıp 15 gün sabah akşam uygulanmali aç karina. dikkat et kendine ben bu ay temizlik yaptım ağır is yaptım hep bu yüzden oldu galiba
Ramazandan sonra uygulayacagim bakalim yarin bi doktora gidicem bu agri icin benim adet olacagim zaman agrim olmaz. sogan suyunun etkisi olabilir diye dusunuyorum. Rabbim tum isteyenlere en hayirlisini nasip etsin inşallah.Protestan düşük önleyici bildiğim kadarıyla canım sogan suyunu adetin bittiği gün başlayıp 15 gün sabah akşam uygulanmali aç karina. dikkat et kendine ben bu ay temizlik yaptım ağır is yaptım hep bu yüzden oldu galiba
canım benim 7 + 1 dedi doktor. karından baktı hiç vajinal usgden bakılmadı zaten hamileliğin ilk zamanları zararlı diye duymuştum inşallah bebeğini de görürsün kalbini de dinlersin canımCanım senin tam olarak haftan ve günün ne. Benim 6+2 de kontrolüm var acaba bende duyar mıyım. Ama ben vajinal usg tercih etmiyorum sen öyle mi baktırdın.
İnşallah amin canım çok teşekkür ederimcanım benim 7 + 1 dedi doktor. karından baktı hiç vajinal usgden bakılmadı zaten hamileliğin ilk zamanları zararlı diye duymuştum inşallah bebeğini de görürsün kalbini de dinlersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?