Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Tebrik ederim canım :) benim de görünmedi daha. Bende bekliyorum korkma inşallah hepimiz göreceğiz :)

Doktora gidiyor musun canim

Doktora gidiyor musun canim
Doktora gittim iki ay once dedi senin bi sıkıntın yok dedi esindede yok dedi 1 yil dolsun detayli bakariz dedi gonderdi progestan verdi gebeligi kolaylastirir ayda 10 gun kullan dedi oyle bende sogan kürünü duydum duyar duymaz o gun basladim bat a 5 gun kalasi bat gunu icmedim ama adet gormedim bugun normalde 5.gunum iste sogan suyundan mi acaba bide benim adet duzensiz gec dollenmemi acaba diyorum bi yandan

kızlar bende bugün bebişimin ilk kez kalp atışını dinledim rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
Canım senin tam olarak haftan ve günün ne. Benim 6+2 de kontrolüm var acaba bende duyar mıyım. Ama ben vajinal usg tercih etmiyorum sen öyle mi baktırdın.

Protestan düşük önleyici bildiğim kadarıyla canım sogan suyunu adetin bittiği gün başlayıp 15 gün sabah akşam uygulanmali aç karina. dikkat et kendine ben bu ay temizlik yaptım ağır is yaptım hep bu yüzden oldu galiba

Ramazandan sonra uygulayacagim bakalim yarin bi doktora gidicem bu agri icin benim adet olacagim zaman agrim olmaz. sogan suyunun etkisi olabilir diye dusunuyorum. Rabbim tum isteyenlere en hayirlisini nasip etsin inşallah.

Ramazandan sonra uygulayacagim bakalim yarin bi doktora gidicem bu agri icin benim adet olacagim zaman agrim olmaz. sogan suyunun etkisi olabilir diye dusunuyorum. Rabbim tum isteyenlere en hayirlisini nasip etsin inşallah.

Canım senin tam olarak haftan ve günün ne. Benim 6+2 de kontrolüm var acaba bende duyar mıyım. Ama ben vajinal usg tercih etmiyorum sen öyle mi baktırdın.
canım benim 7 + 1 dedi doktor. karından baktı hiç vajinal usgden bakılmadı zaten hamileliğin ilk zamanları zararlı diye duymuştum inşallah bebeğini de görürsün kalbini de dinlersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…