- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Evet öyle olacak sanırım inşallah Allah'ın izniyle. Takipleşelim birbirimize destek oluruz :)ederim tabi ki canım inşallah güzel sonuçlarla dönersin doktordan. bu arada büyük ihtimalle aynı zamanda bebişlerimize kavuşacağız
Mumkunse geleck ay yapsan bence migden bozulabilr.Merhaba bende 2 gündür soğan kürüne başladım haftaya malum Ramazan ben iftarı su ile açtıktan sonra soğan suyunu içsem 10 dk sonra yemek yesem olur mu
Kızlar hamilemiymişim inanamıyorum bugün doktora gittim ama kese görünmedi o kadar kan gördüm ok korkuyorum inşallah bebeğim yaşıyordur kesinlikle bu sogan suyu dan oldu iki ayıl önce içmiş tim normalde ben tedavisiz hamile kalamiyorum ama tedavi görmeden oldu darısı başınıza inşallah bana dua edin lütfen pazartesi gitcen inşallah kese gorunur
Ayy cnm bnm masallahh hayirli olsun saglikli sihatli bir hamilelik gecir insallah rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin e darisida bize olsun insallahKızlar hamilemiymişim inanamıyorum bugün doktora gittim ama kese görünmedi o kadar kan gördüm ok korkuyorum inşallah bebeğim yaşıyordur kesinlikle bu sogan suyu dan oldu iki ayıl önce içmiş tim normalde ben tedavisiz hamile kalamiyorum ama tedavi görmeden oldu darısı başınıza inşallah bana dua edin lütfen pazartesi gitcen inşallah kese gorunur
Canm benm seni hic tanimiyorm adini bile bilmiyorum. Ama adina cok sevindim insallah sagsaglim kucagina alirsin.Kızlar hamilemiymişim inanamıyorum bugün doktora gittim ama kese görünmedi o kadar kan gördüm ok korkuyorum inşallah bebeğim yaşıyordur kesinlikle bu sogan suyu dan oldu iki ayıl önce içmiş tim normalde ben tedavisiz hamile kalamiyorum ama tedavi görmeden oldu darısı başınıza inşallah bana dua edin lütfen pazartesi gitcen inşallah kese gorunur
Benimde senn gibi gunum gecti ve yogun adet oldum. Simdi bende suphelndim nasi anladin ne degsti ki hayatinda. Benm biteli 2 hafta oluyoKızlar hamilemiymişim inanamıyorum bugün doktora gittim ama kese görünmedi o kadar kan gördüm ok korkuyorum inşallah bebeğim yaşıyordur kesinlikle bu sogan suyu dan oldu iki ayıl önce içmiş tim normalde ben tedavisiz hamile kalamiyorum ama tedavi görmeden oldu darısı başınıza inşallah bana dua edin lütfen pazartesi gitcen inşallah kese gorunur
Amin sagol canım darısı isteyenlerin başına inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu tattirsinGözün aydin olsun inşallah guzel sonuclar alirsin saglikli kucagina almak nasip olur inşallah
Amin amin canım ama kese görünmedi korkularım var çok yoğun kan gördüm cunkuAyy cnm bnm masallahh hayirli olsun saglikli sihatli bir hamilelik gecir insallah rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin e darisida bize olsun insallah
Canım benim normalde adetim en fazla 7 gün sürer zaten anlatmıştım biliyorsun bu ay neler yaşadım adetim 8 gün sürünce hastaneye gittin bugün keşke daha erken gitseydim doktor gebelik var dedi pazartesi yine gitcem inşallah görünür hala kanamam var dinleNiyorum ben hayırlısı aartikBenimde senn gibi gunum gecti ve yogun adet oldum. Simdi bende suphelndim nasi anladin ne degsti ki hayatinda. Benm biteli 2 hafta oluyo
Test yaptin miPardon 6 gun olmus
Şimdi birsey görüyor musun eğer hala aynisan doktora girmelisin sonra cok pişman oluyor insan4.gun yapmstim negatifti 7 gunde biter benimkide ertesi gun lekeler pembe falan oldu. Bi iki gun surdu ama kan testi yaptrmadim
Amin amin canım ama kese görünmedi korkularım var çok yoğun kan gördüm cunku
Suan normal akintim var ilk bittigi zaman oluyodu. Bilmiyorum kiŞimdi birsey görüyor musun eğer hala aynisan doktora girmelisin sonra cok pişman oluyor insan
İnşallah canim Allah buyukturAklina kotu bisey getirme eger bebegin saglikli bi bebekse tutunur annesini birakmaz
Benimde suan hala kanamam var bebek hala düşmemiş bu nasıl oluyor bilmiyorum ama Allah can almayınca almiyorSuan normal akintim var ilk bittigi zaman oluyodu. Bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?