Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba bende 2 gündür soğan kürüne başladım haftaya malum Ramazan ben iftarı su ile açtıktan sonra soğan suyunu içsem 10 dk sonra yemek yesem olur mu

Kızlar hamilemiymişim inanamıyorum bugün doktora gittim ama kese görünmedi o kadar kan gördüm ok korkuyorum inşallah bebeğim yaşıyordur kesinlikle bu sogan suyu dan oldu iki ayıl önce içmiş tim normalde ben tedavisiz hamile kalamiyorum ama tedavi görmeden oldu darısı başınıza inşallah bana dua edin lütfen pazartesi gitcen inşallah kese gorunur

Gözün aydin olsun inşallah guzel sonuclar alirsin saglikli kucagina almak nasip olur inşallah

Ayy cnm bnm masallahh hayirli olsun saglikli sihatli bir hamilelik gecir insallah rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin e darisida bize olsun insallah

Canm benm seni hic tanimiyorm adini bile bilmiyorum. Ama adina cok sevindim insallah sagsaglim kucagina alirsin.

Benimde senn gibi gunum gecti ve yogun adet oldum. Simdi bende suphelndim nasi anladin ne degsti ki hayatinda. Benm biteli 2 hafta oluyo

Benimde senn gibi gunum gecti ve yogun adet oldum. Simdi bende suphelndim nasi anladin ne degsti ki hayatinda. Benm biteli 2 hafta oluyo
Canım benim normalde adetim en fazla 7 gün sürer zaten anlatmıştım biliyorsun bu ay neler yaşadım adetim 8 gün sürünce hastaneye gittin bugün keşke daha erken gitseydim doktor gebelik var dedi pazartesi yine gitcem inşallah görünür hala kanamam var dinleNiyorum ben hayırlısı aartik

Kizlar bende sadece 5 gun kullandim adetimden hemen onceki adet olacagim gun biraktim zararli olabilir dediler bide kafama gore baslamistim zaten neyse biraktim ama adet olmadim bugun 5. Gun tık yok 10 aydir korunmasiz deniyoruz ama bisey yok 5 gun kullanmayla olur mu ki adetim duzensiz oldugundan supheleniyorum yumurtlamaya denk geldi mi acaba diye 3 gun once test yaptim negatif sol kasigimda agri var 3-4 gundur sogan suyundan mi oldu ki yasayan var mi acaba boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…