Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Benmde iki gun lekeden sonra 5.gun dedigin gibi agrili sancili buyuk parcali geldi. Ayni seyi bende dusundum 3 gcee sancidan gecelri uyandim agri kesici ictigim halde belki gercekten dusme oldu. Belki sogan suynn etkisi

Benmde iki gun lekeden sonra 5.gun dedigin gibi agrili sancili buyuk parcali geldi. Ayni seyi bende dusundum 3 gcee sancidan gecelri uyandim agri kesici ictigim halde belki gercekten dusme oldu. Belki sogan suynn etkisi
Bende çok fazla parça görüyorum ve korkmaya basladim böyle devam ederse hastaneye gitmem lazım sogan suyu kullanali benim 3. Ayım olacak yeni etki edeceğini sanmiyoeum ama belli olmaz

Kızlar meraba Ramazan'da nasıl uygulanır soğan kürü acaba ramazandan sonra mı başlasam

Kızlar meraba Ramazan'da nasıl uygulanır soğan kürü acaba ramazandan sonra mı başlasam
Ramazanda biraz sıkıntılı olur bence canım cünku aç karna iciliyor sahurda yine içersin ama iftarini sogan suyuyla acamazsin ramazanda sonra başlasan daha iyi olur

Hamile Değilim ne yazık ki canım adetim in ilk günleri leke görürken şimdi birden böyle oldu bende acaba bebek olduda düşüyor mu diye düşündüm ama şimdilik daha iyiyim
İyi olmana sevindim canım rabbim tez zamanda kavuştursun seni yavruna inşallah

Acaba gerçekten düşük mu korkmaya basladim kızlar büyük kan pıhtılari düşüyor

Korkma canim sogan suyu kullandin mi bende de bi kere olmustu 4 gun gecikti adetim test yaptirmaya gidecegim gun kanamam oldu 've siddetli sekilde agrim fln ilk defa oyle olmustum ama bisey yoktu oyle seyler olabiliyor malesef evliyiz herseyimiz degisiyor korkma bence dusuk olacagini sanmiyorum yinede hastaneye git bi ultrasyonla baktir icin rahatlasin ben gecenin 1 de gittim doktor yoktu ebe ye yonlendirdiler normaldir dedi birsey olmaz dedi beni tersledi acaba yerlesme kanamasi mi diye dusundum yada dedigin gibi dusukmu dedim ama tersledi gercektende normalmis cnm

Ramazanda biraz sıkıntılı olur bence canım cünku aç karna iciliyor sahurda yine içersin ama iftarini sogan suyuyla acamazsin ramazanda sonra başlasan daha iyi olur
Teşekkür ederim cevabın için evet muhtemelen Ramazandan sonra başlıcam göze alamadım...

Bazen bakıyorum buraya yavrum yaa kalbim kaldırmıyor artık sürekli bakamıyorum. Sen nasılsın ne var ne Yok
üzülme lütfen canım. Ben hamileyim bugün çok stresli bir gündü keseyi göremedi doktor yeniden kan tahlili istedi zaman geçmedi sanki. Çok şükür katlanmış ikiye bir hafta sonraya randevu verdi dua ediyorum görünmesi için.. rabbim tez zamanda yaşatsın sana da canım benim.

Nekadarlık ki canm kese görünmüyo bende yeni idrar yaptım pozitif çıktı şimdi nezamn gideyim doktora diye soruyorumm

Nekadarlık ki canm kese görünmüyo bende yeni idrar yaptım pozitif çıktı şimdi nezamn gideyim doktora diye soruyorumm
Erken gitme stres bitmiyor çünkü sadece kan tahlili ile tescillemeni tavsiye ederim. Ben bir hafta sonra gidcem inşallah o zaman görünür. Benim şu an 5+2 sata göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…